Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Je tu konec školního roku a dlouho očekávané prázdniny jsou konečně tady. Malý Mikuláš, jeho rodiče a babička vyrazili k moři a ubytovali se v hotelu Beau-Rivage Hotel. Mikuláš si u moře najde nové přátele: Ben, který tam bydlí... Freddy, který pořád něco jí, dokonce i syrové ryby.... George, který je vtipný už jen proto, že je angličan, uplakánek Paul a Christopher , který chce mít vždycky pravdu a je to otravné... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (67)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

minimálně o třídu slabší než první díl,ale pořád velmi slušná zábava (a to minimálně 10x větší než naprostá většina soudobé tuzemské produkce).Pokud druhému Mikulášovi něco uškodilo,pak je to krom výměny hlavního představitele fakt,že tvůrci hodně ubrali z dětské hravosti,která dělala jedničku tak neodolatelnou a spíš než na děti se zaměřují na dospělé osazenstvo.To je sice i tentokrát dobře obsazeno a je zábava herce pozorovat,ale kouzlo jedničky je pryč a s Mikuláše se tak stává tuctová komedie...60% ()

evapetra 

všechny recenze uživatele

I pokračování Mikulášových patálií je pořád hodně vtipné, až teprve ke konci, když se děti ztratily to podle mě začalo trochu skřípat a příliš se tlačilo na pilu, aby se toho vtipu vydolovalo co nejvíc. Ale po většinu filmu jsem se bavila stejně dobře vylomeninám Mikulášovým i nad tím, co vyváděli jeho rodiče.Herci v rolích rodičů byli výborně typově obsazeni a v druhém díle snad ještě zábavnější než v prvním. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Příjemná letní komedie ideální do současného zimního mrazíku. Vhodná úplně pro celou rodinu. Od pejska až po babičku. Předlohu jsem pochopitelně nečetl, protože čtu málo a převážně knihy, které nějak obohatí mého ducha. Příběh se mi zamlouval. Mapuje v podstatě vše podstatné, co se rodinných vztahů týče. Od drobných rodičovských problémů a neřestí až k tomu, kterak se z Mikuláše stal pěkný kurevník. Souhlasím s názorem, že se tento díl opravdu více soustředí na rodiče než děti, ale nemyslím si, že by to bylo až tolik na škodu. Párkrát jsem se od srdce zasmál. Co ovšem oceňuji hlavně, je obrovská pohoda, která z každého záběru vyzařuje. Myslím si, že úplně každému film pozvedne náladu. Minimálně trošičku. Za sebe dávám pěkné 4 *. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Koukám, že to tady zrovna dvakrát nešetříte. Já si jedničku pamatuju asi jako manželku školníka ze základky, takže vůbec nevím, o kolik lepší nebo horší je dvojka. A je mně to taky po zásluze jedno. Milá francouzská oddechovka, která je sice spíš o pantátoj než o Mikulášovi, ale na zadělání pěkného večera ve dvou to stačilo bohatě. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Byl jsem překvapený, jak tu tenhle film při jeho premiéře dostával od místních všeználků tak hrozně na prdel. Mám takový pocit, že dokonce chybělo málo, aby film skončil u černých čísel, což si podle mě vůbec nezaslouží. Mikulášovy patálie na prázdninách totiž nejsou špatným filmem. To vůbec ne. Jenom už není první a taky už není tolik o Mikulášovi jako o jeho rodičích, což už taková legrace není. Ono totiž vnímat život dětskýma a dospělýma očima je sakra rozdíl a skloubit to dohromady jen tak nejde. A právě to je podle mě problém tohoto filmu. Jinak byl fajn a příjemně jsem si u něj odpočinul. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Scéna s chrápáním v hotelu je podobná (nejspíš ovlivněná) té samé scénce z  filmu Velký flám (1966). (mar48)
  • Film se natáčel na ostrově Noimoutier v provinicii Vendée ve Francii. (Laslo)

Reklama

Reklama