Reklama

Reklama

Good Night

Trailer

Obsahy(1)

Tichý, Štedrý večer v zabudnutej dedine. V dome s izbou na prenájom znenazdajky zazvoní zvonček. Tajomný pár žiada o ubytovanie na jednu noc. Pre chudobných majiteľov domu to znie lákavo, a ešte lákavejšie vyzerá záhadná taška, ktorú hostia nespúšťajú z rúk. Stačí im ustlať a popriať dobrú noc. Do rána je však ďaleko. (oficiální text distributora)

Recenze (13)

T2 

všechny recenze uživatele

dobrá kamera, herci fajn, príbeh sa dá aj keď sa s tým trošku mohli viac vyhrať, krvavé triky na úrovni, doprovodná "strašidelná" hudba až tak nesedí /60%/ ()

tron 

všechny recenze uživatele

Lepšie, ako Czikraiov hororový kraťas A..., ktorý bol príliš krátky a napriek tomu sčasti horšie pochopiteľný (ku koncu). Good Night je dlhší, prepracovanejší... a ku koncu horšie pochopiteľný. Režisér má technickú stránku v ruke a keby som bol bohatým filmovým producentom, akútne zháňajúcim nové režisérske osobnosti, určite by som Petra Czikraia oslovil. A dohliadol by som, aby mal poriadny scenár. Inak v zásade suverénne remeslo. Porovnateľné s tvorbou bežne vídanou v kinách. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

:O ... papuľa otvorená, som neuveriteľne milo prekvapený čo mi tento hororový kraťas zo Slovenska ponúkol. Vizuálne na najvyššej úrovni, vďaka atmosfére dostatočne temný, pričom keď prirátam to nadštandardne zvládnuté gore s nápaditým záverom, ja ozaj nechápem čo tu robia tie jedno-dvoj hviezdičky. Samozrejme, každému podľa chuti, no toto je z hororového hľadiska, vzhľadom k zemepisným šírkam odkiaľ počin pochádza, rozhodne nad priemer - 70% Aj keď možno trošku preháňam ;) ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Prvý Slovenský horor, ktorý nie je na smiech ( Zlo som nevidel). Zo začiatku síce trošku rýchle a skratkovité (pridať cca. 5 - 8 min by neuškodilo), ale hlavná časť funguje výborne.Remeselne veľmi zručné, "panelákový" herci hrajú dobre a k tomu našlapané gore finále. Good job and good night. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

P. Czikrai mě nezklamal ani ve svým nejdelším kraťasu. Film opět disponuje hutnou atmosférou, která je ( opět ) podporována skvělým zvukovým doprovodem. Navíc je tu i nějaká ta krev agore. Herecký výkony jsou celkem obstojný, takže já nemám co řešit. U mě to jsou zasloužený 4 hvězdy. V P. Czikrai(ovi) rozhodně dříme velkej potenciál, kterej doufám do budoucna naplno využije. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Je sice pravda, že ten konec je dost nepřehledný a chaotický, ale to mi každopádně nezkazilo dojem z tohoto velmi solidního středometrážního kousku. Tohle že natočili Slováci? Kdybych o tom jen slyšel a neviděl to na vlastní oči, nevěřil bych…Nicméně Peter Czikrai mě už potřetí dokázal přesvědčit, že má v sobě obrovský potenciál a já mu budu určitě fandit i nadále. Mělo to solidní atmosféru, úžasný zvukový i hudební doprovod – herci si rovněž nevedli vůbec špatně – bylo to pěkně krvavé, místy až „nechutné“ a to já mám rád. Nezbývá mi než smeknout pomyslný klobouk a dát nadprůměrné ohodnocení… ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Magický čurak jednorožca". Národil sa Kris... No, ten zrovna ne. Já to jebu, normálně se zbalím a odstěhuji na Slovensko. Zdá se, že se tam tomu horroru vede trochu lépe a více se mu věnují. Jak už je u Czikraie zřejmě zvykem, po tehcnické stránce výborně zvládnutý kousek. Skvělé triky, výborná hudba a och... och,.. Zuzana Šulajová v horroru. Na pohled skvělá záležitost, je to napínavé, temné, překvapivé. Možná to ale potřebovalo ještě pár minut, protože ten příběh, respektive vyústění, není moc přehledné a jednoznačné. trochu jsem se v tom ztratil a nejsem si jist, zda jsem přesně pochopil, co a proč se stalo. Není to tak výrazné, že by to kazilo požitek ze sledování, to ne, začne to hlodat spíše až potom. Z žánrového hlediska skvělá podívaná. "Máte deti?" 3.5* ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Kratšie slovenské dostaveníčko v hororovom žánri. Už neraz som chválil mojich spoluobčanov, že v horore vedia byť ako ryba vo vode a tu sa to len potvrdzuje. Krvou sa nešetrí a je to zároveň aj ,,temne,, natočené. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Prvních 10 minut se mi líbilo celkem hodně, mělo to nějakou atmosféru a já byl zvědavý, jak se to bude vyvíjet dál, bohužel v tu chvíli, kdy se tam něco začalo dít, mě to začal celkem nudit. Zvláštní, velmi zvláštní. Filmařsky je to provedené opravdu skvěle, příběh je takový, že nepřináší nic nového, ale to po hororech z Česka a Slovenska ani moc nechci. Mě u nich jde hlavně o to, aby nějak vypadaly a aby působily jako horor - tohle jako horor působí, ale zhruba od poloviny se podle mě celá ta atmosféra snažila být až křečovitě hororová, až to celé nějak přestalo fungovat. Jinak ale nemám nic proti, na poměry Slovenska to je dobré, ale přece jenom, dalo se s tím pracovat ještě mnohem líp. 3* ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Před slovenskou produkcí klobouk dolů. Česko má co dohánět. Po Socialistickém Zombi Mordu a M is for Malnutrition , přichází další režisérsky atraktivní snímek s prvky mysticismu a mysteriózna. Kamera je úplně super, efekty perfektně zvládnuté, herecké výkony ucházející, trochu škoda horšího zvuku. Jinak jsem dostala i slušnou pointu a finále bylo tak příjemným soustem pro divákovu fantazii. ()

E=mc2 

všechny recenze uživatele

3 * Vizuálne podmanivé, herecky dobre obsadené (Šulajová, Marcinková, Bárta). Problém je úvod. Chyba je v scenári a tempe. Nerozumiem zámeru režiséra. Do 10 min to prakticky ako horor nefunguje. Dôvod? Ustavičné rozbíjanie napätia a atmosféry ktorému je zabránené prísť. Všetko je ukázané, všetko je odhalené, napätie sa nemôže dostaviť / príliš krátke a jasné scény kde žiadne prekvapenie neexistuje/. Avšak to čo prichádza neskôr, myslené pri obrade je naozaj dobre zvládnuté. Samotná scéna je aj vrcholom filmu - po technickej, vizuálnej, atmosférovej a hereckej stránke. Úvod by však mal mať viac minút pre seba. Posledný záber ala "Kubrick" veľmi fajn! A "Geigerovská" krádež duše výborná! Oplatí sa pozrieť. Hlavne vďaka kamere a vizuálnej atmosfére je tento film niečim iným. V rámci Slovenského kontextu určite. Film by sa mal premietať na IFF Bratislava 2013 ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Na slovenské pomery určite fajn. Platí to čo u všetkých Czikraiových filmoch. Technická stránka veľmi slušná, scenár by potreboval doladiť. No aj tak režisérovi držím palce, raz snáď dostane šancu natočiť aj nejaký ten celovečerák. 55% ()

sysyphus 

všechny recenze uživatele

Na uvod musim uznat, ze atmosferu si tento snimok za tych cca 10 minut dokazal vybudovat vcelku slusnu. Avsak darilo sa mu to najviac asi soundtrackom. Scenar sice zaujme, ale je zaroven dost nevyvazeny - konanie postav aj samotne dianie su znacne neprehladne a to filmu ubera na kvalite. Na zaver vsak musim pridat este extra hviezdu, za Zuzku Sulajovu, do ktorej som zamilovany uz od Zahrady. :) ()

Reklama

Reklama