Reklama

Reklama

Bella a Sebastián

  • Francie Belle et Sébastien (více)
Trailer 1

Příběh chlapce a jeho psa, který milují už čtyři generace, poprvé přichází na velké plátno jako dobrodružná podívaná v nádherných kulisách savojských Alp. Sebastián žije v horách u svého adoptivního dědečka a jednoho dne se tajně spřátelí s divokou fenkou Bellou, velkým horským psem. Uprostřed polodivoké přírody na alpských svazích spolu zažívají nejedno dobrodružství, a brzy přijde čas na to největší z nich. To, které jim přinese svět dospělých v období 2. světové války. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (152)

Radek99 

všechny recenze uživatele

Přenesení klasického námětu do období druhé světové války se ukázalo jako šťastný tah, snímek Nicolase Vaniera je tak zdaleka nejlepší filmovou adaptací známé dětské knihy Cécile Aubryové. Navíc specialista na hrané filmy z divoké přírody Nicolas Vanier je opravdu dobrý režisér, v kombinaci s překrásnou kamerou je opravdu radost se na novodobou Bellu a Sebastiána dívat...a to jak dětskýma očima, tak očima dospělého diváka...nádherný film skutečně pro CELOU rodinu... ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na kvalitní dobrodrůžo a nedostal jsem ho. Takže jsem se musel spokojit s kvalitně odvedenými leteckými záběry alpské krajiny a velmi dobrými výkony divoké zvěře ve vedlejších rolích. Zvláště dominantní byli svišti a kamzíci, ale kvalitně zahrál i jelen, orel a solidní atletický výkon odvedl divočák. Sem tak vycenil zubiska i vlk! A to je milé děti vše, co na tomto snímku stojí za zmíňku. Příběh a herci o ničem. ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Belle, tu est si belle qu'en te voyant je t'ai aimée______ Belle, que j'aime tant, depuis longtemps je t'attentais______ Souviens-toi du temps où tu venais chaque soir pour me rencontrer______ Tu passais, si belle que j'en rêvais______ Tu le sais, mon amie je t'aimais______ Belle, que j'aime tant, je t'attendrai en te rêvant______ Belle, si tu le veux, nous serons deux, nous serons deux ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Pekny rodinny film, nadherne prostredie, podmaniva hudba...za tie krasne prirodne scenerie Alp pocas troch rocnych obdobi davam 4 hviezdicky. P.S.Film nas navnadil, aby sme sli na dovolenku do hor:). Pacilo sa to aj nasmu 2rocnemu chlapcekovi, ale len prve dve tretiny, potom to uz je pre male deti nezaujimave.70%. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Velice milá a hezká alpská dobrodružná podívaná, která dokazuje, že pouto mezi psem a dítětem je leckdy silnější, než rozum dospělých či v tomto případě "mír" německých vojáků za druhé světové války. Krásně natočené, citlivě pojaté...jednohubka na večer po dlouhém dni jak vyšitá...70% ()

Galerie (63)

Zajímavosti (9)

  • Představitelem Belly je plemeno pyrenejský horský pes. Úlohu ztvárnili tři jedinci, z nichž největší hvězdou filmu je pes jménem Garfield. Všichni byli vybráni na několik týdnů trvajícím castingu z více než 200 adeptů z celé Francie. (greeneye)
  • Němečtí vojáci na hlídce v horách mají pušky ráže 7,92 mm, ale na uniformě mají zavěšeny „dlouhé“ sumky se střelivem do samopalu MP 38 (ráže 9 mm, schránkový zásobník na 32 nábojů), taková náhradní munice by jim byla k ničemu. (montywalsh)
  • Jedna z verzí ústřední písně "Belle", konkrétně ta, která zazní ve 35. minutě, je nazpívaná přímo hlavním dětským představitelem Félixem Bossuetem. (jirkahorn)

Reklama

Reklama