Reklama

Reklama

Malá smrt

  • Austrálie The Little Death
Trailer

The Little Death – „Malá smrt" jako idiom pro orgasmus. Kolem sexuality se točí celá mozaika příběhů pěti párů z jedné ulice a jejich souseda, který se nedávno přistěhoval. V duchu hesla „kolik lidí, tolik chutí" je v tomto filmu vtipně i dramaticky ztvárněna celá škála sexuálních odchylek od relativně běžných typu sex po telefonu a role playing přes foot fetišismus a masochismus až po somnofilii a dakryfilii. (tereez)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (252)

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Vždyť je to jen sex á la Austrálie. Neznám mnoho australských filmů a neznám jejich smysl pro humor. Pokud se ale Australané baví filmy jako je Little death, chci vidět víc australských komedií. Každý z příběhů jednotlivých dvojic je unikátní a vy vlastně až do konce netušíte, jak to s kterým hrdinou dopadne. Asi nejvíc mě oslovil příběh poslední - ten s operátorkou a klučinou, co chce zprosředkovat hovor na erotické lince. Oba totiž byli výborní. Jen konec celého filmu mi přišel dost násilně namontovaný na sebe, což je prostě škoda. I tak ale stojí tenhle film o orgasmu za zhlédnutí. PS: scéna "Would you rate me" mě naprosto odrovnala. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Jeden z filmů, kde je Vám líto, že nemá o půl hodiny navíc. Little Death je slušný konkurent Divokých historek byť ty šly daleko více do thrilleru, tohle je pouze černo humorná povídková komedie založená na sexuálních uchylkách, všechny páry mají co nabídnout a definitivně zaujmou. Mne nejvíce pobavili Dana a Evie se svými kostýmy a Maeve s Joshem svým pokusem o znásilnění, ale i závěrečný pár s telefonáty měl velkou sílu a kouzlo. Perfektní věc a obrovská zábava. 80% ()

Reklama

Agatha 

všechny recenze uživatele

Trochu divočina, ale dobrá divočina. Jen mi trochu chybělo vypointování nebo vybroušení jednotlivých linek. Závěr přišel z ničeho nic a najednou titulky. Nevim, asi to bylo tak jiné a dobré, že jsem chtěl víc. Asi mi to mělo nebo mohlo stačit, ale nestačilo. Každopádně to mělo neotřelý a skvělý nápad a jednu geniální scénu na konci. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Co člověk, to originál, co manželství, to originál, myslím, že snad každý má něco pod pokličkou a když to Josh ještě naservíroval všechno v těch akorátních mezích, tak to byla prima koukatelná komedie a za poslední dvojku s telefonováním přihazuji hvězdu navíc. No a někdy to zkrátka při nejlepší vůli nevyjde, i to stává. A eLeR má pravdu, soundtrack byl výborný. - Viděno v rámci Challenge Tour 2015: 30 dní se světovou kinematografií. ()

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Překvapení. Dobrá myšlenka, provedení, vtáhlo mě to. Takových filmů se moc nevidí, zas něco nového, co může divák spatřit. Všechny páry a sexuální úchylky byly originální a film, i když se šlo z jednoho vztahu do druhého tak kontuitita byla taková, že divák je neustále vtáhlý do filmu. Film doporučuju, já se bavil náramně. Divím se, že jsem k tomuto filmu dostal až v roce 2020. Hodnocení si myslím, že určitě odpovídá, jen by si tento film zasloužil, aby ho vidělo víc lidí. 8/10. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Na otázku, na jaký nejšílenější fetiš narazil při svém výzkumu, režisér Josh Lawson odpověděl, že je to fetiš, který ve filmu není, ale je to fetiš olizování oční bulvy. (KGBelik)
  • Název filmu pochází z eufemismu pro orgasmus z 19. století, původně francouzského „la petite Morte“. (KGBelik)
  • Režisér Josh Lawson v rozhovoru řekl, že chtěl, aby posledních 20 minut působilo téměř jako sexuální zážitek, aby diváci při vyvrcholení filmu téměř dosáhli orgasmu a odešli s potřebou dát si cigaretu a studenou sprchu. (KGBelik)

Reklama

Reklama