Reklama

Reklama

Malá smrt

  • Austrálie The Little Death
Trailer

The Little Death – „Malá smrt" jako idiom pro orgasmus. Kolem sexuality se točí celá mozaika příběhů pěti párů z jedné ulice a jejich souseda, který se nedávno přistěhoval. V duchu hesla „kolik lidí, tolik chutí" je v tomto filmu vtipně i dramaticky ztvárněna celá škála sexuálních odchylek od relativně běžných typu sex po telefonu a role playing přes foot fetišismus a masochismus až po somnofilii a dakryfilii. (tereez)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (252)

claudel 

všechny recenze uživatele

Francouzština je nádherná - mrtvá příroda znamená zátiší a malá smrt orgasmus. Orgasmů v tomhle filmu uvidíme docela dost v roztodivných situacích. Obohatil jsem se terminologicky o některé sexuální úchylky, o nichž jsem dosud neslyšel. Zábavná mozaika lidí trápících se v sexuálních vztazích s trochu zvláštním koncem. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Opravdu moc příjemné pokoukání, na téma různě propletených milostných vztahů. Nechybí tomu ten správný nadhled, velmi vtipné situace, a abych byl upřímný, dlouho jsem to viděl na jasnou pětku. Kdyby film skončil zhruba deset minut před koncem,(skvělá scéna s hluchým uživatelem), hned zítra bych kandidoval na prezidenta ČSFD proti Pomovi, a po jasné výhře bych ihned zavedl šestibodovou stupnici na hodnocení filmů. Tenhle by byl jedním z prvních. Bohužel ten konec mně ale vůbec nesedl. Přišel mi hrozně odfláklý a je pravda, že jsem ho rozdýchával ještě dlouho po skončení téhle příjemné jednohubky. Třikrát, nebo raději desetkrát škoda, takhle si na mou kandidaturu bude muset tahle slavná databáze ještě nějaký ten čas počkat! ()

Reklama

ripo 

všechny recenze uživatele

Brilantná komédia o tom, ako dokáže sex spríjemniť chvíle života, no i o tom, ako sa postupom času z neho stáva rutina. A ako túto rutinu prekonať? Uskutočnením svojich tajných (potláčaných či utajovaných) sexuálnych fantázií. Tak zahoďme všednosť a poďme na to! Skvelé, skvelé, skvelé !!! Nezvyknem sa nahlas rehotať pri komédiách, ale tu sa jednoducho nedalo. Neopozerané austrálske tváre, skvelo vypointované dialógy i smiešne nezrozumiteľná austrálska angličtina. Najprv som si myslel, že sa film bude viesť len na tak modernej vlne explicitne zobrazeného sexu, tak to som sa šeredne mýlil. Ale nakoniec - posúďte sami! ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Choulostivá témata jsou v tomto snímku zpracovaná decentně, přesto odvážně a otevřeně, úsměvným způsobem, který místy dojme k slzám a s nadhledem, jehož je právě tady zapotřebí jako soli. Kompaktně sympatické herecké osazenstvo vdechlo každému z příběhů život a uvěřitelnost. Nejpůsobivější dvojicí pro mě byla jednoznačně ta poslední, Erin James a T. J. Power. Originální a zábavné. Challenge Tour Special, červen 2015. ()

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Překvapení. Dobrá myšlenka, provedení, vtáhlo mě to. Takových filmů se moc nevidí, zas něco nového, co může divák spatřit. Všechny páry a sexuální úchylky byly originální a film, i když se šlo z jednoho vztahu do druhého tak kontuitita byla taková, že divák je neustále vtáhlý do filmu. Film doporučuju, já se bavil náramně. Divím se, že jsem k tomuto filmu dostal až v roce 2020. Hodnocení si myslím, že určitě odpovídá, jen by si tento film zasloužil, aby ho vidělo víc lidí. 8/10. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Režisér Josh Lawson v rozhovoru řekl, že chtěl, aby posledních 20 minut působilo téměř jako sexuální zážitek, aby diváci při vyvrcholení filmu téměř dosáhli orgasmu a odešli s potřebou dát si cigaretu a studenou sprchu. (KGBelik)
  • Na otázku, na jaký nejšílenější fetiš narazil při svém výzkumu, režisér Josh Lawson odpověděl, že je to fetiš, který ve filmu není, ale je to fetiš olizování oční bulvy. (KGBelik)
  • Název filmu pochází z eufemismu pro orgasmus z 19. století, původně francouzského „la petite Morte“. (KGBelik)

Reklama

Reklama