Reklama

Reklama

Ajťáci: Přichází internet

(TV film)
  • Česko Ajťáci: Jde po nás internet (více)

Není radno dráždit bosou nohou internet. Grandiózní finále britského kultovního seriálu. Čas o něco poskočil, ale v suterénu Reynholm Industries se zdá být vše při starém. Zatímco Moss obdivuje znalosti marvelovského universa Royovy nové přítelkyně Alice, Jenny laškuje s fešným prodavačem v nové kavárně hned za rohem a Douglas plánuje účast na monstrózní párty, organizované majitelem nejlepšího řetězce striptýzových barů v Soho. Obraz všeobecné pohody však při bližším pohledu již začíná vykazovat drobné vady na kráse. Co mohla jen Alice myslet tím, že Roye označila za emocionálního artistu? A proč je nová webizoda Mossova herního magazínu tak k uzoufání nudná? To vše jsou ale skutečně jen drobnosti, blíží se mnohem fatálnější katastrofa. Zdánlivě banální incident s bezdomovkyní a malým prodavačem kávy se stane virálním videem roku a přivolá na hlavy nešťastného Roye a Jenny nejen Douglasův hněv, ale co je mnohem horší, hněv celého internetu. A jak známo, před internetem není úniku. Ještě že zaměstnanci oddělení IT Reynholm Industries umí v okamžicích krize držet při sobě! (Česká televize)

(více)

Recenze (99)

james11 

všechny recenze uživatele

Že existuje poslední filmový díl, jsem se dozvěděl nedávno a spíš jen tak trochu náhodou... To je asi největší problém tohohle filmu, vyšel v době, kdy diváci na IT Crowd skoro zapomněli, a proto má na rozdíl od seriálu tak málo hodnocení. Kvalita této "epizody" je asi trochu horší, než jsem byl zvyklý u seriálu, ale pořád to bylo důstojné rozloučení s tímto seriálem. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Výborné ukončenie seriálu s dobrými nápadmi a skutočne ukážkou aká katastrofa je dnešný virálny marketing, kde ľudia sú schopní kohokoľvek odsúdiť na základe toho, že niekto si natočil niečo zaujímavé a je mu jedno aké to môže mať pre daného človeka následky. To je niečo, čo výrazne odsudzujem a je mi proti srsti. A seriál opätovne poriadne pobavil. ()

Reklama

jirkis 

všechny recenze uživatele

Super zakončení tohoto úžasného seriálu. Dokazuje fakt, že nápady na vtípky tu stále jsou a úspěch, který tento seriál získal a inspiroval několik dalších sitcomu, je chvályhodný. Proč musí být konec? Podle mě je toto nejlepší sitcom...Dám 4* jen proto, že jsem čekal od úplného konce trochu víc. Čekal jsem tolik let..... ()

HakitoCZ 

všechny recenze uživatele

Naprosto dokonalé zakončení njlepšího sitcomu všech dob!! Z nápadů, co se vyskytly v tomhle speciálu by se dala klidně natočit ještě jedna série, ale oni to všechno nahňácali do jednoho dílu a vzniklo dílo, během kterého jsem se ani na minutu nedokázal přestat smát. Hodnocení 5 hvězd by mělo být jen pro ty nejlepší a nejskvělejší kousky lidské kinematografie a IT Crowd The internet is coming aka IT Crowd The last byte mezi ně rozhodně patří. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Slušný prídavok k seriálu, ktorý veľa fórov ťaží práve zo seriálu. Preto bez jeho znalosti by určite nemalo zmysel film pozerať. Jednoducho rozlúčkový záverečný diel, pri ktorom som hlasno vybuchoval smiechom, ako pri najlepších častiach. Bude mi za partičkou ajťákov smutno, snáď sa raz objaví rovnocenný nasledovník. Najnádejnejšia Teória veľkého tresku zatiaľ u mňa mierne zaostáva. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (10)

  • Poté, co Jen (Katherine Parkinson) vylije kávu na bezdomovkyni, tak drží v jedné ruce kelímek a ve druhé víčko. V následujícím střihu už má ale ruce prázdné. (Duoscop)

Reklama

Reklama