Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Matka sedmnáctiletého vysokoškoláka Jonese Dillona (Elijah Wood) je alkoholička, otce nikdy nepoznal a před realitou uniká Jones nejraději do vlastního světa fantazie. Hned první školní den je vyloučen z univerzity. Pronajme si byt ve starém domě, kde bydlí i temperamentní, ale potrhlá fotografka (Franka Potente) a ctižádostivá herečka (Mandy Moore). Jones se s nimi bezhlavě vrhá do bezstarostného života, který je jedním nekončícím večírkem plným pokušení. Ale sladkých sedmnáct netrvá věčně a tenhle nadržený postpuberťák bude muset jednou dospět. A skutečný život už možná čeká za rohem. (Magic Box)

(více)

Recenze (82)

Dárius 

všechny recenze uživatele

No jo-sladkých sedmnáct!!!!Vžil jsem se do hlavní postavy,sledoval to příjemné nicnedělání,souboj o lásku,krásnou Franka Potente-v tom filmu měla přeci tak krásný pohled-svůdný,vyzývavý.No kámen by ustrnul.A i jsem se nasmál jak Elijah vyklepával pětikilovou palicí kastli bavoráka.Ach kéž by jsme se mohli do těch let vrátit s rozumem co máme ted-anebo nemáme? ()

valesv 

všechny recenze uživatele

Ani pořádně nevím, proč je mi tento ,,špatně" hodnocený film tak sympatický.. Možná proto, že když jsem ho viděl prvně, byl jsem v podobném věku hlavního hrdiny a také v podobné situaci - sám v bytě, akorát mým sousedkám bylo kolem osmdesáti:-) Čtvrtá hvězda je za půvabnou a přirozenou Franku Potente. ()

Reklama

UncleG 

všechny recenze uživatele

Jak by zazpíval brouk Kvapník: "Bez vtipu, bez dechu, šinu si to po mechu..." Aneb 96 minut prázdného žvatlání o ničem, na které se překvapivě(!) dalo i koukat. Podáním prosté, obsahově prázdné, ale na druhou stranu mě tenhle blábol výrazně neiritoval. Zkátka, milá děvčata: spolkonout, zapít, zapomenout. ()

stub 

všechny recenze uživatele

Viděno náhodou, kvůli noční nespavosti. Pokud mi něco neuniklo, je film značně plytký a víceméně o ničem. Je mi trochu záhadou, jaktože dohromady dává slušnou atmosféru (ale soudě dle některých komentářů, nejednalo se o mé noční blouznění). Nebýt přiblblého a nastavovaného konce, dal bych klidně ***. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

V nejzapadlejším koutku videopůjčovny jsem našel něco, co se nedá nazvat ani teenagerskou komedií, ani dramatem, ani slaďákem. Napůl komerční záležitost, která využívá Wooda do mrtě, napůl nesmělá artovina, poměrně dobře vystihující myšlenky a pocity mladého muže. Nic podobného tu ale ještě nebylo. 85% ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Na obálce filmu mají obě hlavní hrdinky opačnou barvu vlasů, než mají ve skutečnosti ve filmu. (Aknah)

Reklama

Reklama