Reklama

Reklama

Bojovníci severu: Sága Vikingů

  • Švýcarsko Northmen: A Viking Saga (více)
Trailer 4

VOD (1)

Když loď s Vikingy ztroskotá na nehostinném pobřeží Anglie, má posádka jen jednu šanci na přežití – probít se nepřátelským územím na sever země, kde mohou získat novou loď. Když ale zmasakrují karavanu vezoucí cenný náklad, stávají se lovnou zvěří... (Bohemia MP)

Videa (15)

Trailer 4

Recenze (104)

ywo666 

všechny recenze uživatele

Ale celkom dobré. Na seriálových Vikingov to rozhodne nemá. Obsadené je to celkom slušne. Nízky budget je maskovaný dobre. Škoda, že to je miestami úplne hlúpe. Stačilo by keby sa viac zamerali na reálne bojové techniky stredoveku. Niektoré, akože prefíkané, ťahy fakt nedávali zmysel. Ale bavil som sa. Kľudne by som si dal niečo podobné s vyladenými chybičkami. A kľudne aj s malým budgetom. 3,5* ()

corona 

všechny recenze uživatele

Celý čas som mala pocit, že sa pozerám na skupinu kamošov, ktorí sa vo voľnom čase hrajú na orkov, elfov.., a teraz si jeden prečítal knihu o stredoveku a pre deti a povedal: "chalani, ideme sa hrať na Vikingov" a jeden z nich dostal výnimku a zobral zo sebou aj kamošku. Rozdelili sa na dobrých a zlých a začali behať po krajine (tá bola fakt nádherná) a najväčší castingový omyl GoT len dokázal, prečo bola jeho výmena nutná, ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Já mám pocit, že na tomhle filmu nic špatnýho nebylo, ne? Sice to produkovalo Švýcarsko a JAR, což je u příběhu z vikingské éry docela divný, ale na druhou stranu to mělo nádhernou přírodu a z Vikingů film udělal vysloveně sympatický borce, že i koťátko by s nimi v konkurenci prohrálo. Průměr tak akorát vychází. Zlý to určitě nebylo, chytrý ale taky ne. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Parta kulturistů na dovolené na jachtě ztroskotá u útesovitého pobřeží, kde je napadnou jiní kulturisti. Obě party se pak honí a přetahují, jak jinak, než o princeznu. Jak to asi dopadne? 1) K filmu mě přitáhlo herecké obsazení: Tom Hopper, Ryan Kwanten, James Norton. Ovšem film jim nenabídl nic po herecké stránce ani z hlediska jejich velké přitažlivosti._____ 2) Ještě trochu zaujala krásná jihoafrická (!) krajina úspěšně představující Skotsko. ()

vander19 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý film, ktorý mňa ako fanúšika vikingov a celkovo filmov odohrávajúcich sa v minulosti dokázal pobaviť. Samozrejme nejde o žiadnu blockbusterovú pecku, skôr je to taká oddychovka. Príbeh jednoduchý a ľahko čitateľný. nechýba samozrejme negatívna postava, ktorú od úvodu budete nenávidieť, ako aj scény, ktoré daný žáner si doslova vyžaduje. Samozrejme graficky a vizuálne to nie je nič moc, ale ako som spomínal film neurazí, hlavne fanúšikov tohto žánru. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (3)

  • Johan Hegg, který si zahrál jednu z hlavních postav, je zpěvák z deathmetalové kapely Amon Amarth, jež se zabývá vikingskou tématikou. (Corpsegrinder)
  • Když Kenu Dukenovi (Thorald) pro natáčení filmu připevnili umělé vlasy, dostal k nim sadu pěti přípravků na jejich údržbu. Po zjištění, kolik práce obnáší umýt si vlasy tak, aby vypadal jako nemytý viking, se rozhodl, že si po dobu natáčení filmu nebude vlasy mýt vůbec. (Terizek)
  • Natáčelo se v Jižní Africe a v Německu. (Terva)

Reklama

Reklama