Reklama

Reklama

Kluk od vedle

  • USA The Boy Next Door (více)
Trailer 1

Jennifer Lopez (Krásná pokojská) se představuje v roli Claire, středoškolské učitelky, která nedávno opustila manžela. Když se do sousedního domu nastěhuje pohledný a charismatický devatenáctiletý Noah (Ryan Guzman – Let's Dance All In), Claire ve slabé chvilce podlehne jeho kouzlu a prožije s ním noc plnou vášně. V momentu, kdy se Claire pokusí vztah ukončit, se ale Noahovo flirtování změní v nebezpečnou a násilnou posedlost – a Claire musí udělat vše, aby sebe a své blízké ochránila před pohromou. (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (134)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Na filmech s Jennifer Lopez v hlavní roli je vždy nejlepší, jak její postava neví, že ji všichni zástupci mužského pokolení s funkčním penisem chtějí ojet, a aby to bylo alespoň trošku uvěřitelné, tak je většinu času navlečená do nějakého pytle. Zde jde do spodního prádla už po půl hodině, ale vnitřní dračici moc nevypustí. ()

hazaba 

všechny recenze uživatele

Docela dobrý počin, který neurazí, ale ani nenadchne, kdo má rád J. Lopez, bude nadšený, neboť je zde jak oblečená, tak svlečená. Obávám se však, že kdyby tu byli lepší herci, byl by film naléhavější a člověka by asi více vtáhl do děje. Poučení na závěr: nespěte se svým sousedem, nikdy nevíte, co se z něj vyklube... ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Překvapuje mě takhle nízké hodnocení. Ano není to žádný trhák, je to film s nízkým rozpočtem a režisér Rob Cohen si chtěl natočit jednoduchý thriller. Ale mě se to líbilo. Myslím, že to je dost kvalitní film. Někteří zde píší, že to mělo předvídatelnou zápletku. Možná že trochu ano, ale i tak jsem byl překvapený, když se z toho milého hocha vyklubal psychopat. A fakt jsem nevěděl co se bude dít, pro mě to bylo napínavé. Celou druhou polovinu filmu jsem se bál společně s JLo, která mimochodem skvěle celý film táhne. ()

Marqta odpad!

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu je to snad ještě lacinější, než by jeden čekal, na druhou stranu se nedá odepřít, že jakkoli to je předvídatelné a umělohmotné a ohrané tak je ta zápletka s posedlostí (kterou všichni viděli už nevímkolikrát) zpracována dobře. Scénář je v rámci možností a za daných okolností povedený, plný akce, lehce absurdní, místy přitažený za vlasy se směšnými dialogy...prostě přesně takový jak byste od tohohle filmu mohli očekávat... ...jen ne originální, nebo něčím zajímavý...Asi by si to jednu hvězdičku zasloužilo, ale nějak se mi to příčí. ()

gegina31 

všechny recenze uživatele

Nechápu, že mamina nechtěla takového fešného hošana. To, že je psychopat ještě nevěděla. Film mi celkově moc nesedl a není to tím, že bych neměla ráda taková témata. Ale v tomhle případě z toho měli udělat spíše romantickou komedii, nejspíš by to mělo větší úspěch, minimálně u mě. Výběr herce na psychouše mi taky moc neseděl. Ten nevypadal ani na těch 28, které mu při natáčení ve skutečnosti byli. Natož na 20. A jeho likvidace trvala nekonečně dlouho. Obět ho přetáhne po palici a místo toho, aby se pojistila a pořádně ho dodělala, tak si jde vesele zachraňovat rodinku. Ale tohle je problém všech filmů, na toto téma. A obrovským rušivým elementem byla ta chodící plastika alias paní zástupkyně. Tak na to se fakt nedalo dívat. Kde tohle vyhrabali... ()

Galerie (22)

Zajímavosti (21)

  • Jennifer Lopez, ktorá na filme pôsobila aj ako producentka, si do filmu sama vybrala herca Guzmana hlavne preto, že je Latino Američan. Uviedla, že: „Dvaja Latinoameričania budú v mainstreamovom filme a ak to bude dobré, zmení to veci v komunite, pretože táto vyjde von a podporí tento film, čo nám dá slobodu." Tiež uviedla, že: „My Latinoameričania nemusíme byť úzkoprsí, že sme tam dvaja a musíme hneď hovoriť španielsky, alebo že by byť vo filme nejaký odkaz na latino kultúru... To sa mi na tom páči. búrame múry a stereotypy.“  (Arsenal83)
  • Barbara Curry sa nechala ovplyvniť aj skutočným životným príbehom Mary Kay Letourneau, učiteľky, ktorá sa zaplietla so svojou maloletým študentom, čo spôsobilo, že bola odsúdená za obvinenia zo znásilnenia. (Arsenal83)
  • Scenáristka Barbara Curry, ktorá bola desať rokov trestnou právničkou, prezradila, že pôvodný koncept scenára vytvorila po tom, čo prebehla okolo domu, ktorý opísala ako svoj „dom snov“. „Zlý chlapec“, s ktorým jej syn chodil do školy, býval v dome oproti, čo jej dalo „naozaj zaujímavý“ koncept o chlapcovi zo susedstva, ktorý vytvára konflikt a „vráža klin medzi rodinu“. To jej poslúžilo ako inšpirácia pre scenár. (Arsenal83)

Reklama

Reklama