Reklama

Reklama

Top Gear: Vietnam Special

(pořad)
všechny plakáty
Dokumentární / Sportovní / Talk-show / Komedie
Velká Británie, 2008, 74 min

Recenze (34)

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Vemte tři britský magory co moderujou pořad o autech, pošlete je do Vietnamu, posaďte je na motorky a vznikne vám z toho víc jak hodina šílený zábavy. Společně s Bolívií nejlepší speciál. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Příjemná změna v podání cestě na motorkách nádherným Vietnamem, kde věčně chčije. Nicméně, auta prostě klukům sluší mnohonásobně víc. Nejvíce mě bavil zřejmě samotný závěr, kdy museli vyrobit z motorky provizorní loď. Nechybí řada tradičních vietnamských pochoutek, kde je zařazen na jídelníčku např. pes či had a samozřejmě ani řada obvyklých naschválů, kde figuruje zejména ta nejkřiklavější růžová barva ve vesmíru. Mezi speciály bych tento rozhodně neřadil na úplný vrchol, přesto jsem se příjemně bavil. [80 %] ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Tutově nejlepší Top Gear speciál, především díky nesnášenlivosti Clarksona vůči motorkám. Dlouho sem se tak dobře nezasmál. ()

mikinhoo 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých nejoblíbenějších speciálů. Po jeho shlédnutí mám taky náladu si ve Vietnamu pořídit motorku a celý ho projet... ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tentokrát pro změnu s motorkami. A pořád extrémně vtipné, jak jsme zvyklí. Nevím, jak to dělají, že se u každého speciálu válím smíchy po podlaze. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Speciály jsem ještě neviděl ani zdaleka všechny, ale troufnu si říct, že tohle nic nepřekoná. Motorkový speciál s ještě mnohem větším množstvím naschválů a situací než obvykle. Clarkson na skůtru, Mayovo velké finále, neskutečně tupý Hammond, patnáct milionů dongů, růžová motorka, americká motorka a vzájemné kupování dárků. A samozřejmě, velká, ale opravdu velká (největší) nálož hlášek, která se vynaložit dá. 100%. ()

Gothar 

všechny recenze uživatele

Pre mňa najlepší zo všetkých Top Gear špeciálov. Kopa humoru a výborná atmosféra, navyše aj počet pripravených "zádrhelov" je tu pomerne nízky alebo nie su až také okaté. ()

MikyAff 

všechny recenze uživatele

Velmi vydařený speciál. Jeremy, který nesnáší motorky se na jedné z nich musí dostat přes celý Vietnam. Jako vždy je čekají nástrahy, které si okořenili šílenými dárky a na vrcholku toho všeho je úžasná krajina a plno vydařených vtipů. Za mě palec nahoru. ()

SG-1 

všechny recenze uživatele

"Teď si mě uhodil svojí hlavou do intimní oblasti a současně si urazil příď galeony, ty neskutečně tupý Hammode. -James May- ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších (nejzábavnějších) speciálů co jsem od TG viděl. Můžní je to právě tím, že místo aut sedli na motorky, nebo tím neskutečným sešupem událostí (přece jen 74 minut není 120 jak je zvykem v posledních TG speciálech). Motorky nemusím, ale po tomhle jsme měl chuť na nějakou sednout a vyrazit taky do Vietnamu :D. ()

Itar 

všechny recenze uživatele

Netradičně motorkový speciál, který ovšem funguje na jedničku. A to i přesto, že na motocykly mám zhruba stejný názor jako Jeremy. ()

Mičl 

všechny recenze uživatele

Speciál ze všech nejspeciálovějších, krom toho že hlavní hrdinové hlásej jako vždycky, dělaj si naschvály jako vždycky, dozvíme se spoustu zajímavostí o dané zemi jako vždycky, ale je to na motóru, jako nikdy a paráda jako vždycky. ()

Reklama

Reklama