Reklama

Reklama

In the Trap

Trailer

Recenze (20)

Psychor 

všechny recenze uživatele

Alessio Liguori zcela odmítá roli pasivního publika, které se přichází do kina bavit, a místo toho ho napadá a pobízí k angažovanosti. V rámci současné hororové produkce vskutku ojedinělý počin, který co do efektu navazuje na to nejlepší z hnutí new french extremity, aniž by se však režisér musel uchylovat k používání násilí a sexu za účelem překračování hranic pozorovaného či šokování publika. Neočekávejte trpělivé budování atmosféry, protože In the Trap přichází hned v úvodu s úderným strašením, které i za pomoci neustálých smyčcových výkřiků přispívá k postupné dezorientaci diváka, a vrcholí opravdu intenzivním psychickým nátlakem. Jakožto zdejší hororový expert křičím bravissimo a uděluji snímku In the Trap slabších pět hvězd. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Len zriedka kedy divák natrafí na snímok, ktorý svojim “titulom” dokonale vystihne pocity po jeho vzhliadnutí. Presne tak som sa totiž cítil, teda “V pasci” myšlienok, čo za amatérsky paskvil bez štipky originality či snahy zaujať diváka, spatril svetlo sveta. Toto sú skrátka filmy, ktoré dokáže oceniť len “skromný divák” .. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu mám radost, že Italové stále točí podivné filmy, na druhou musím říci, že nejde o nic převratného ani uspokojivého. Když byl Philip malý, měl noční můry. A zjevoval se mu démon. Možná Ďábel, možná jeden z řady padlých andělů, což je nakonec jedno. Nu a tento příchozí z temnot se jedné noci chopil jeho sestry Isidory a zabil ji. Od té doby je Philip magor, i když otázkou je, zda už se magorem nenarodil. V dospělosti potká dívku Catherine a zamiluje se. Jeho oporou se od oné nepříjemnosti v dětství stal kněz Andrew. Dá Philipovi požehnání ke vztahu, ale co čert nechtěl, Catherinu posedne ten samý démon, co kdysi zúčtoval s Isidorou. Nu a pak se to všelijak zamotává, vymítání, do toho další dívka, tentokrát Sonia, a nakonec se divák může jen domýšlet, kde je pravda. Snové, halucinogenní, surrealistické, ale až příliš podivné. Pokud ze začátku byla jakž takž napínavá atmosféra, pak se ke konci vytratila a o nějakém strašení nemůže být ani řeč. 2,5* - zklamání. Divákovi, hledajícímu horor, rozhodně nedoporučuji. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Podpriemerná, bežná démonovina, no s príbehom, ktorému nerozumela ani divá sviňa, vlastne prakticky tu ani nebol. Len pojašený chlapík s traumou z detstva čo behá po dome. Záver sa snažil o akýsi twist, no prišlo mi to smiešne. Kde nie sú základy mysteriózna a aspoň trochu pútavý príbeh, tam to ani záver nespasí. O hororovej stránke radšej pomlčím, prakticky nula bodov. 20/100 ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Zpočátku to vypadalo na solidní podívanou a já si tak ve jménu Otce i Syna i Ducha svatého říkal, že bych se po delší době krásně bál ? Kdepak ! In the Trap, je další obyčejný Horor o vymítání, který se bude líbit spíše zaprděným důchodcům, jako je Psychor. Samé modlitbičky, píčovinky, umíral jsem nudou. A jak frajerka si přišla vyloženě zaprcat a típek se jí tam ve finále vybrečí, to jsem šel do kolen. Hvězda za tu posedlou zrzku a její cecky, ze kterých jsem nemohl spustit oči. In nomine Patris et Filii et Spiritus sancti. Amen. (32. hodnocení, 4. komentář) ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"In The Trap" ma skutočne príjemne prekvapilo. Vo svete hororov ide podľa mňa o silnejší počin, no nemôžem povedať, že by išlo o absolútne bezchybný kúsok. Film má rozhodne dobrú atmosféru. Ten dom pôsobí zaujímavo, náš hlavný hrdina je celkom okey a psychická tortúra, ktorou si tu prechádza je skutočne silná a plne funkčná. Čím ideme ďalej, tým viac začíname strácať kontakt s realitou a postupne to začne plynúť do niečoho úplne iného. Je zaujímavé, že Alessio Liguori sa rozhodol film postaviť hlavne na veľkom množstve zvratov. A tie sa postupne budú pridávať a pridávať a postupne to už kompletne zamotajú. Film nás nevodí za ručičku, no súčasne sa dá aj celkom dobre pochopiť. Mám pocit, že do určitého momentu som film skôr oceňoval pre jeho vizuálny štýl, než pre jeho príbeh, no potom prišlo niečo, čo to všetko posunulo do úplne novej roviny a fungovalo to veľmi dobre. Jediné, čo tu ale musím vytknúť je skutočnosť, že v tej rovine to potom malo zostať a nedať nám to ešte možnosť niečoho nového. Celé to pôsobilo ukončene, no po "konci" filmu musí prísť ešte jedna posledná scénka, ktorá nám chce dať ešte nejaké odpovede, a nie som si vôbec istý, či to bol dobrý nápad. Osobne si myslím, že to čoho sme sa dočkali bolo uzatvorenie. A nepotrebovali sme ešte niečo ďalšie. Okrem toho poviem, že niektoré scénky už pôsobia trošku staro. Mnoho z toho čo sa vo filme ukazuje sme už videli. A nepôsobí to veľmi inovatívne. Na druhú stranu nemám pocit, že sa film snaží o originalitu, no snaží sa nás vydesiť. A zaujať. A myslím si, že oboje sa tu zvláda. Ale stojí si za tým, že keby to skončilo o 1 - 1,5 minúty skôr, tak by to bolo silnejšie. Lebo to v tom momente pôsobilo viac dokončene. Hodnotenie: B+ ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Vynikajúci rozbeh je pomaly pochovávaný dejom, ktorý pripomína horory staršieho dáta, ale že fakt staršieho. Také vymetanie diabla sme videli snáď už pred 50 rokmi a nič na ňom strašidelné nie je. Škoda, latka bola nastavená celkom vysoko, ale len prvých 5 minút. Dobrá hudba zo zlomených huslí film nezachránila, celkovo taký šedivý priemer s pár vydarenými ľakačkami. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Film od napůl zpité produkce. O chlápkovi, jehož sestra se stala posedlá zlem a on má přítele kněze. Má to mnohoprocentní matení diváka, ale nízkoprocentní hodnocení. Příběh neoplývá originalitou. Herecké výkony jsou dobré. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Velmi povedená hororová jednohubka, která staví především na neokoukaném ději a skvěle vygradované atmosféře, avšak poněkud zvláštní scénář tyto ingredience občas velmi bolestivě potápí. Škoda. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Klasická démonština zabalená do umatlané indie krabice. Alespoň tak to na mě působilo. Pár slušných momentů se tu sice najde, ale celkově film působí nijakým dojmem. Na tom má zásluhu i hlavní hrdina, který je jakousi ukňouranou verzí Davida Pastrňáka. V závěru přijde pár veletočů, které snad měly potenciál celkový dojem pozvednout, ale to by musely být domyšlené. Nic moc. 30% ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tady je opravdu velmi složité odhadnout, co tím chtěl básník říct a nevím, proč nebyl schopný scénář zaobalit do nějaké smysluplnější a dívatelnější formy, protože jedním slovem je tento film brajgl. Zezačátku se zdá, že to bude nevšední pojetí a příběh se rozjíždí výborným způsobem, takže čekáte, že to bude přinejmenším netradiční a originální. Bohužel, tím vším In the Trap není ani zdaleka. Přišlo mi, jako kdyby sám režisér nevěděl, jak se scénářem naložit. V jednom momentě děj tak brutálně upadne, že už se za celou dobu nezvedne. Smyčcová hudba sice dokázala vzbudit nepříjemné pocity, ale mnohem nepříjemnější jsem je měla z toho zabordeleného scénáře. Nakonec jsem z toho spíš naštvaná, ale dlouho to trvat nebude, protože už teď si to skoro nepamatuju. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Po prvních cca 5 minutách doporučuji to vypnout s tím, že pokud budete sledovat dále buď se unudíte k smrti (vše co tu je už bylo,hlavní hrdina je takový tragéd, že se divím, že si to nehodil) nebo Vás to nasere s tím, že Vám to sebere 85 minut volného času (větší zábava než tohle je i hraní se s gumovou kačenkou ve vaně nebo sledování Babovřesek 1,2) . Pokud bude v České republice někdy znova schválen trest smrti tohle by mohla být alternativa k němu dívat se na to 24 hodin v kuse. Jediné plus co zde vidím je to, že jsou zde pěkné ženské na druhou stranu za to hvězdy nedávám tohle by mělo mít tak 25 procent ne-li méně. Herci 40 Scénář 0 Originalita 0 Horor 20 Gore 20 Stupidita 80 Děj 20. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Začiatok sa mi páčil, pekne rýchlo a na nič sa nečakalo. Vo väčšine týchto filmov sa skôr buduje atmosféra a pomaly stupňuje napätie. Tu sme mali vrchol filmu v polovici a režisér sa snažil o strašenie počas celého zvyšku. Ono by to bolo super keby mal väčší rozpočet a nebolo to poňaté takto divne. Po hororovej stránke nič moc no a hl. hrdina mal hlas a tváril sa ako keby mu niekto priškripol vajcia vo zveráku. Celkovo som sa skôr nudil a veľmi nedoporučujem. 2* za vymietanie v strede filmu a pekný soundtrack. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

No na jednu stranu povedená demonická podívaná se slušnou atmosférou a na stranu druhou strašně zmateční film. Divák na konci vlastně neví jak to tedy je, pokud hlavní hrdina se skutečně magor a nebo je ve hře nějaká démonická síla. Ať tak, či tak, pro mě se jedná o slušnou atmosférickou podívanou, která za zkouknutí rozhodně stojí. ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Barák plný nějakých pitomých pánbíčkářů. Taky mají v tom baráku bubáka, asi satana. Tak se všichni ti dementi furt modlí a tak. Nevím, jak to dopadlo, bylo to extrémně nudné a blbé, tak jsem to vypnul. (0%) ()

Charvy.666 

všechny recenze uživatele

Tak jestli se máte u tohodle filmu bát, tak max o uši, díky smyčcům na volume 500(a že jich je...) tak o rozum z toho neustálýho kňučení hlavního "hrdiny" ()

BlondJames 

všechny recenze uživatele

Nemusím být zdejší hororový exprt(d), ale taky se budu opakovat, aby to každý věděl, protože čím menší máš pravdu tím více to opakuj ;) Jako studentský film, bych tohle brala, jinak nuda, nic nového.Hlavně záběry typu, kříž, zrcadlo podlaha, kříž růženec, další kříž... Nic extra a nic co by mě uspokojilo, snad jen krásnou Miriam Galanti, na kterou tak nějak zapomněli, ale naštěstí máme Gúgl.. ()

Seffi 

všechny recenze uživatele

Za vrchol amatérismu a největšího odpadu u hororů považuji lekání diváka hlasitými zvuky. Film je nejspíš určen pro nejmladší diváky, kteří nejsou tak nároční a ostřílení v tomto žánru a vystačí si pouze se soft scénami a pasivním dějem. Jedná se o další snímek, který bohužel hororovou kinematografii nikam neposouvá a může se například zařadit bok po boku k The Wretched. ()

Reklama

Reklama