Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Po šokujícím finále třetí řady musí Genny a Patrizia nastolit novou rovnováhu sil. Enzo a Valerio mezitím upevňují vedoucí postavení svého gangu v centru Neapole. Všichni budou čelit novým hrozbám a krutým nepřátelům. Genny je nucen učinit obtížné rozhodnutí, aby ochránil svou rodinu, a následně usoudí, že je nejvyšší čas na změnu. Aby se opět začlenil do komunity, vstoupí do světa obchodu a drží se stranou od starých známých. Vzestup na vrchol jej přivede až do Londýna. Jeho peníze jsou však v ohrožení a Azzurra se stále více zaplétá do Savastanova impéria. Epická mafiánská sága pokračuje! (Cinemax)

(více)

Recenze (28)

cpt.Lynch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkově slabší než první dvě série, lepší než třetí. Nové postavy jsou super. Některé postavy jsou mi naopak už velmi protivné: Enzo, Azzurra i Patrizia. První díly slabší, Genny se dává na developmen a vše ostatní je spíše taková mafiánská telenovela na efekt. Od půlky to začíná mít obrátky a poslední epizoda je možná tou nejlepší v celé sérii. Když už jsem měl pocit, že bych byl radši, ať už ten seriál nějak důstojně uzavřou, tak teď se těším na další sérii. 4,5* ()

Faustka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mafiánští bossové nejezdí v italských autech. To je samá Audi, Mercedes, Volvo... Neříkám že já, dona Faustka, bych jezdila nějakým malým Fiátkem, ale pro pracovní schůzky bych měla Alfa Romeo a na víkendový relax Ferrari. Jinak čtvrtá série byla bomba! Jen bratři Levantové budou muset své nálože pro příště pečlivěji směrovat. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtá série Gomory je seriál na který se dobře kouká, ale s první sérií, která je pro mne seriálový gangsterký TOP to už moc společného nemá. Jestliže jsem si u třetí série stěžoval na klesající realističnost tak tady to je ještě horší. Genny se rozhodl jít do důchodu a předá bossování Patrizii, která dřívě byla jen jakýsi nucený poslíček, ale tady najednou řídí celou organizaci jakoby v tom vyrostla. Ta uvěřitelnost viděného zabolela a taky už jsem chytil silnou averzi na to, jak tam každých třicet minut permanentně se někdo bije do prsou a s hrdostí v očích brání svou čtvrť a vzpomíná na historii jací jsme my a jací jsou oni. Už moc opakovaný kolovrátek, který jsem naposledy byl ochoten přijmout, když umíral Číro. ()

malylada 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tleskám, s jakou bravůrou dokázali i ve čtvrté sezoně udržet skvělou dějovou linií a opět přidat něco odlišného od ostatních. První polovina dává prostor klanům a jejich pletichám. Mír dlouho nevydrží, každý se snaží dělat levou a nechybí vynikající vykreslení jednotlivých postav a jejich charakterů. Každý dostává svůj prostor, někdo malinko méně, což mi přišlo jako škoda především u Enza. Gennaro se stává jednou z největších a nejikoničnějších postav tohoto žánru vůbec. Z počátku vůbec nezasahuje do hlavní linie, až se opět stane Avengerem Neapole !!!! S jakou grácií dokáží tvůrci malými zvraty neustále gradovat zápletku do samotného závěru je až fantastické. V posledních pěti minutách jsem skoro doufal, že se zázrakem vrátí Chiro. To čekání na pátou sérku bude drásající......95% ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

poslední série pro mne nezačala zrovna slibně.je to jako puzzle do kterého se skládají předem známé dílky .Předchozí série diváky zaujaly tak se narychlo spíchl scénář k,snad už ,poslední..Nedávno zbourali slum ve kterém se natáčela velká část serie.Ale nuto uznat, že v poslední sérii se povedl soundtrack ()

Galerie (206)

Zajímavosti (3)

  • Keď ukazuje Patrícia (Cristiana Dell'Anna) svojmu mužovi chod organizácie a zoznamuje ho s biznisom, hrá pesnička „Madama Blu“ od speváka Franca Ricciardiho. (Patrik200s)

Reklama

Reklama