Reklama

Reklama

Buchty a klobásy, první mládeži nepřístupný počítačem animovaný film, vypráví o skupině potravin, které se pod vedením odvážné uzeniny rozhodnou odhalit pravdu o své existenci, a o tom, co se doopravdy stane, když jsou vyvoleni a opustí supermarket. (Falcon)

Videa (10)

Trailer 3

Recenze (787)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Fakt už musim někam za trest stokrát napsat "Nevěř hypu, nevěř hypu nevěř hypu..." Premisa natažená na úmorných 90 minut, velmi nepromyšlený a nevyužitý svět... vůbec nic tu ani zdaleka nedosahuje potenciálu, který tvůrci otevřeli. Rogen a spol. si měli ujasnit, jestli točí pro děcka, nebo to myslí tentokrát vážně. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Po "Travičce zelené" (***), "Sousedské hlídce" (***), "Apokalypse v Hollywoodu" (*****), "Interview" (****) a druhých "Sousedech" (?) přichází další rogenovská prasárna, tentokráte však "schovaná" za roztomilou animaci. Ale ať už animované nebo ne, grupáč je pořád grupáč a párek v prdeli je pořád... ále radši nic.;-) Chcete natočit brutální, vulgární, úchylný (nikoli však nenápaditý) film plný sexuálně, kulturně i politicky nekorektních narážek a nemůžete najít sponzory? Udělejte z něj animák. Btw, cool závěr. Bude hraně-animovaná dvojka?xD ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Že je Rogen tlustý trapný idiot, to už v hraných filmech prokázal nesčetněkrát. Asi je mu to málo, tak svým debilním semifekálním tumorem začal kurvit i animáky. Tudíž tu máme ukrutně, ale fuckt ukrutně vtipnou a ani trochu nudnou omalovánku o tom, jak se dal nadržený potravinový regál z Kejmártu na bezhlavý útěk před úchylným klystýtrem a masakrem v americké maloměstské kuchyni za permanentního fakování a jakože děsně kůl košer multikulti žertů, aby nakonec uspořádal kulinářský grupáč, kde se mimo jiné homosexuálně vzájemně vyprcá židovské a arabské pečivo, lesbická načoska vylíže čili a nekňubovitý americký párek to na horkého hafana zasune do těžce vulvoidní housky. No hihň, hihň! Pokud jste obézní slaboduchý debil, očekávejte královskou lekraci! Pokud ne, pusťte si raději tento opravdu oplzlý a vtipný animák od Zombíkovic Robika. Už jen proto, abyste viděli, co si Falcon dovolil velkohubě prohlásit za první nepřístupný kreslený film. Přitom by tohle naprudko mohli dávat rovnou po Kouzelné školce, aniž by to předškoláky jakkoliv kulturně obohatilo: „Včela jsem doma viděl mldku na ladiátolu!“ „A co je to ten ladiátol?“ ()

RedAK 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se nechal opět primitivně obelhat svým věčně perverzním smýšlením. Podle názvu filmu jsem se totiž celou dobu domníval, že půjde o instruktážní videomanuál, kterým konečně nahradíme ty stupidní žvásty o motýlcích. Vždyť představa hmyzího páření musí být pro vaše milované haranty celkem traumatizující, zato taková pěkná demonstrace na čabajce a donutu, no řekněte sami. Na koblize můžete dítěti názorně předvést deep throat, fisting, spanking, cum swapping, při použití více vídeňských párků dokonce i double či triple penetraci, to byste na motýlích předváděli horko těžko. No nakonec šlo o animovanou komedii, která se výše nastíněné problematiky dotýká jen okrajově, leč finální interpotravinová gruppen soulož pro mě byla dostatečným pobavením. Trošku jsem ale znejistěl při představě, že v ledničce mi parta nadržených kefírů znásilňuje nedopité nízkotučné mléko, nebo že ve špajzce se zvrhlá šiška lovečáku snaží prorazit uzávěr mého nevinného panenského oleje. A já si vždycky říkám, co se mi tam zas vylilo, a to mi jen ejakuloval kečup! Závěrem bych doporučil uživatelce Pethushka, aby si tu a tam aplikovala do intimních partií taky nějakou tu klobásu, třeba se konečně uvolní a přestane být tak slizce a nechutně prudérní. Já mít doma puritánskou knedlu, kterou pohorší animovaný sex medové hořčice a chilli omáčky, tak radši budu až do skonání jsoucna prcat s tím nebohým čokoládovým donutem. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Stephen Hawking by se asi nestačil divit a proto mu to neříkejte. Nejlepší postavou je Gum, protože vynalezl Stargate a po průstřelu se dokáže zcelit jako T-1000. MALE ROBOTIC VOICE: „Perhaps I could be of some assistance. I am Sorbitol, Malitol, Xylitol, Mannitol...Calcium Carbonate, Soy Lecithin...Vegetable-Derived Glycerin and Talc. But for expediency's sake, you can call me...Gum.“ ()

Galerie (43)

Zajímavosti (20)

  • Ve městě Concord byl před promítáním zcela přístupného Hledá se Dory (2016) omylem puštěn trailer tohoto filmu, což nejedno dítě nepochybně zaskočilo. (Melcoiro)
  • Jedna z hlavních postav se jmenuje Frank (Seth Rogen), což ovšem není jen jméno, ale také může jit o slangový výraz buď právě pro párek, nebo také pro mužské přirození. (kellne)

Reklama

Reklama