Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Malý Dennis Mitchell nepřestává starému panu Wilsonovi ze sousedství znepříjemňovat život, i když neúmyslně. Jednoho dne se k Mitchellům nastěhuje Dennisův dědeček a George Wilson věří, že byly vyslyšeny jeho modlitby, aby si Dennis našel jiného starce, kterého by si oblíbil. Chlapec teď opravdu tráví víc času s dědečkem, ovšem jen dokud si pan Wilson neuvědomí, že stárne. Stane se totiž zranitelným cílem dvojice podvodníků. Profesor a jeho asistent Sylvester tvrdí, že jsou experty na omlazování, a nabídnou panu Wilsonovi pomoc. Uvěří jim a je ochoten zaplatit deset tisíc dolarů za vzácný kořen. Jenže zrovna jde kolem Dennis a pochlubí se panu Wilsonovi stejným kořenem s tím, že ho je všude v okolí plno. Zanedlouho se podvodníci vrátí s přístrojem, který prý dělá lidi mladší, ale znovu je tu Dennis, aby neúmyslně zachránil souseda před dalším podvodem. Brzy už toho má George plné zuby a rozhodne se prodat dům a odstěhovat se někam hodně daleko od Dennise. Jenže je to právě Dennis, který ho znovu zachrání před podvodníky, kteří si pokoušejí vetřít do jeho domu. Dokáže to George Wilson ocenit a odstěhuje se, jak má v plánu? A jak se s chlapcovými nápady vypořádá jeho dědeček? (TV Nova)

(více)

Recenze (61)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Druhý film o Dennisovi a opět se nám vyměnil štáb, režisér, scénárista i hlavní představitelé. I když jsem všechny filmy viděl v pořadí tak, jak byly natočeny, tak toto hodnocení přidávám později než ke třetímu dílu. Tudíž vím, že i trojka změnila všechno. Zde je změna patrná hned u nejmenšího herce. Ten není ani zdaleka tak talentovaný jako jeho předchůdce. Nutno ale spravedlivě dodat, že scénář mu toho zase tolik neumožnil. Nejvíc je ale změna vidět u výměny Don Rickles za Walter Matthau. D. R. se snaží seč může, ale podobné grimasy jako první představitel pana Wilsona nezvládá. Trochu pomoci s humorem mu měl George Kennedy. Ale na své řádění z Bláznivé střely si nevzpomněl. Ale opět je na vině scénář. I když částečné mezery jsou vidět když oba se jmenovaní utkají v tanečním souboji. Není zde dostatek prostoru pro skutečný humor a herci, ač jinak jistě kvalitní, nemají šanci se ukázat v plném světle. Oba podvodníčci jsou spíše lokální blbové, ale na víc to nestačí. ()

uprchlice 

všechny recenze uživatele

Pokračování o nezbedném klukovi Dennisovi už není tak zábavné jako první díl. Dennis už neni tak roztomilý a kdo by dal přednost zrzavému klukovi před roztomilým blonďákem? Já teda ne. Jeho kamarádi jsou už ve věku, kdy si už nehrajou s autíčkama, ale chovaj se jak pětiletý. I ten příběh je nuda. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Úplne neviem, čo presne za tým bolo, vlastne to neviem vôbec, ale je každopádne čudné, že dvojka prišla až o 5 rokov neskôr. Pritom jednotka nepredstavovala najvydarenejšieho zástupcu rodinnej komédie s dieťaťom v hlavnej úlohe (na prvé dve časti s Kevinom sa nechytalo proste nič a kto tvrdí, že áno, klame), ale rozhodne predstavovala trhák: celosvetovo trhla fajnových 112 miliónov dolárov. Dvojka prišla neskoro, nikoho nezaujímala a aby bolo temnoty požehane, dostavil sa úplne iný kasting. Tomuto šéfuje George Kennedy, ktorý bol v minulosti viackrát skvelý, ale tu nie je. Zlatý originál! A to fakt nebol film roka. Čo som čakal od človeka, ktorý natočil veľdielo Traja nindžovia vracajú úder a seriál Mortal Kombat? ()

Chrustyn odpad!

všechny recenze uživatele

Původní (hraný) Dennis není žádným zázrakem, ale pořád se jednalo o vcelku zábavnou rodinnou podívanou, kde se sešla parta skvělých herců, kteří se zřejmě slušně bavili. Druhý Dennis je pouze nastavená kaše a příživník na úspěchu původního filmu, který se ani nedostal do kin a frčel okamžitě na VHS, jako spousta špatných pokračování, slušných filmů, které v 90. letech frčely. Film je nejen nudný a nezábavný, on je tak neuvěřitelně trapný, že se až stydíte za všechny herce nad 18 let, kteří se zde pitvoří a snad i věří, že jsou vtipní. ()

see_sawandrew 

všechny recenze uživatele

Sice jen dvě, z čistě technického hlediska, ale film si plně zaslouží i tři. Říkejte si co chcete, ale jeden takový nevinný film pro děti je stokrát lepší než všechny násilnické výplachy mozků dohromady. O tom, jak je film infantilní, nehodlám diskutovat, protože se zaměřuje na dětské publikum, u něhož bez problému sklízí úspěch. Některé scény mají humorný potenciál slušný, a labutí skok si pamatuji dodnes (i když možná proto, že na filmy s podobnou tématikou se zrovna často nedívám). 45% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Film byl natáčen v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama