Reklama

Reklama

Epizody(22)

Obsahy(1)

Nový kluk v malém městě, které sužují nadpřirozené události, zjistí, že by mohl mít klíč k odemčení staletí staré kletby. Poté, co jeho matka záhadně zmizí, se Adam s otcem stěhují do malého městečka s nadějí na „obyčejný" život. Ale brzy zjistí, že „Spookville" skrývá tajemnou minulost s mnoho nadpřirozenými a nevysvětlitelnými událostmi... Nový seriál dle knižní předlohy Christophera Pikea. (Disney Channel)

(více)

Recenze (2)

Claude Speed 

všechny recenze uživatele

Opět a zase... Ohromné množství potenciálu, který je zase nevyužitý. Zápletky jsou vesměs dobré, ale vměstnat je do stopáže 21ti minutových epizod? Nemožné. Tedy očividně to možné je, ale forma je katastrofální. Ani tam není cítit nějaká fakt libová atmosféra, v tomhle směru je to hodně odfláknuté. Navíc trojlístek hlavních postav vás začne iritovat už v druhé epizodě! Snad až na tu holku, která to trochu ozvláštňuje, jelikož hlavní postavy v podobných počinech bývají male. Pokud má někdo rád podobně zaměřené počiny, doporučím spíše Bright Falls , kde je atmosféra využita naplno. ()

ManOfPhoenix 

všechny recenze uživatele

První díl na mě udělal docela dojem. Krom hlavní postavy nám toho moc o dalších postavách nic neprozradili, ale to si chtějí ponechat na další epizody. Tenhle seriál mě především ale zaujal asi tím, že se to zabývá záhady. A já miluju záhady. Navíc se seriál netváří dětinsky. ()

Reklama

Reklama