Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(48)

Obsahy(1)

Rozvedená žena, která bydlí v komplexu pouze pro singles, se s pomocí svých sousedů naučí, jak žít sama, a přitom si dopřát dobré jídlo. (Netflix)

Recenze uživatele Krysap k tomuto seriálu (2)

Siksyareul habsida (2013) 

Tak tohle je výbornej způsob, jak naučit podvyživený Korejky na dietách jíst. Holka, která pěkně a nadšeně papá, se prostě líbí. A ty žrací orgie se líbily i mně, i když věřím, že pokud někdo nesnáší mlaskání a srkání, tak tohle asi neustojí. Spíš jsem měla problém s tím, že všichni jedli všechno jídlo horký, či přímo vařící. Je to určitě o zvyku, ale mě z toho občas bolela pusa za ně. Hlavní postavy jsem si oblíbila všechny, snad kromě děsivě přehrávající advokátky Oh. Přiznám se ale, že pro mě osobně zastínil hlavní dvojici vynikající advokát Kim. Z jeho zamilovaných pohledů by roztál i led. A v posledním díle mě dokonce dojal k slzám, což mě samotnou překvapilo. Jestli hledáte pohodovej seriál, kde se toho moc neděje, ale o to víc se jí, tak můžu Let's Eat vřele doporučit. Rozhodně si ale ke sledování vezměte dostatek jídla. V hladovým stavu se na to nedá dívat. ()

Season 2 (2015) (S02) 

Opět ve stejným duchu, jako první série. Jídlo, romantika, sympatické postavy. Nižší ohodnocení dávám jen proto, že se neobjevilo nic novýho. ()

Reklama

Reklama