Reklama

Reklama

Kousavou, sarkastickou CLAIRE SIMMONS fascinuje sebevražda jedné ženy z podpůrné skupiny pro pacienty trpící chronickou bolestí, mezi něž patří i ona. Jak zjišťuje podrobnosti o Ninině sebevraždě a jak se rozvíjí její vztah s Nininým manželem, začne se prát i se svou vlastní, velmi krutou osobní tragédií. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (119)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Nepřitažlivá Jennifer v dramatické roli... Dinosauři vymírají častěji, než se vidí tohle. Je mi záhadou, proč je to její jediné čistokrevné drámo v playlistu, protože kdyby jako ona tady hrál o víkendu Berdych na Laver Cupu, mohli by si Nadal s Federerem vzít volno a jít na procházku po nábřeží. Příběh je i zajímavě vystavěn, oproti americkým zvyklostem jsem nedostal všechno na podnose jako kdybych byl zproštěn samostatného uvažování. Vadu na kráse Dort ale má, protože mi přišlo, že trval tak dva dny a ne hodinu čtyřicet. ()

JustMeeKatie 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem byla zvědavá už od doby, co se objevil trailer. Jennifer Aniston v dramatu? To prostě musím vidět! Samotný popis filmu by mohl předznamenávat poněkud depresivní snímek, kterým ovšem Cake (aspoň dle mého názoru) vůbec nebyl. Naopak se jednalo o velice odlehčené drama s kapkou černého humoru a sarkasmu. Zkrátka nic temného. Hodně se mi zde líbil herecký výkon právě Jennifer. Úplně jsem zapomněla na to, že je to hollywoodská herečka. Pro mě to byla prostě Claire - zničená žena, která zanevřela na svět a rozhoduje se, jestli tu zůstat nebo odejít. Dále bych ještě pozvedla herecký výkon Anny Kendrick, kterou mám moc ráda, ale tady hrála takovou perfektní mrchu, a Sama Worthingtona, který na mě působil jako velký sympaťák. Opravdu doufám, že Jennifer v budoucnu uvidíme i v dalších dramatech. Cake je opravdu skvělým nezávislým filmem - a ta finální scéna byla úchvatná. ()

Reklama

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

Nelíbilo se mi, co tu jiní chválí - že více méně celý film nevíme, co se vlastně hrdince stalo a čí vinou. Na druhou stranu by film mohl sloužit jako instruktážní video, že za každou cynickou krávou se schovává příběh, který může (ale nemusí) její chování ospravedlnit. Důležité je však vyznění, že každá pomocná ruka se nachází na konci vlastní paže a každé léčení začíná v hlavě. ()

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Člověk se do toho musí ponořit. To co Claire prožívá je hodně velká depka, která je mnohem mnohem větší,než samotné bolesti, ze kterých se časem vylíže. Hodně těžký film, kdy ty bolestivé vzdechy ufuněné a nateklé Aniston mám někdy plné zuby. Dobře to holka zahrála. Tomuhle filmu jsem věnovala trpělivost a vyplatilo se......... ()

ondrula 

všechny recenze uživatele

Drama s dramatickým obloukem přesně podle příručky z filmařské školy. Smůla stárnoucí Jennifer Aniston je asi ta, že už bude navždy zapsána jako Rachel a v dramatických snímcích se teď tedy zjevně bude po zbytek života marně pokoušet dokázat, jaká je herečka. Poměrně dobrá, ale snaží se tak moc, až mi přišlo, že malinko přehrávala. Její cynický humor byl osvěžující, ale to z filmu ještě nedělá komedii. Dojemný příběh o překonání tragických životních těžkostí mě nijak zvlášť nedojal. Za výkon Adriany Barraza v roli mexické posluhovačky palec nahoru. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • V desiatej sérii časti 4 seriálu Priatelia s názvom O torte, objedná Rachel (Jennifer Aniston) pre dcéru tortu s čokoládovou polevou. Rovnakú dá urobiť vo filme Becky v jeho závere. (megajalec)

Reklama

Reklama