Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtrnáctiletá fashion bloggerka Viktorie si musí po smrti matky vybrat, zda žít v dětském domově nebo na malé vesnici s otcem, kterého nikdy neviděla. Venkovské prostředí na ni zpočátku působí jako zoo plné exotů, kteří jsou sice zajímavou náplní pro její blog, ale žít se s nimi nedá. Její otec navíc úspěšně vzdoruje všem pokusům o převýchovu a raději se věnuje své praxi zvěrolékaře a poklidnému popíjení s kamarády. Do rodinného souboje je postupně zatažena celá vesnice i sociální pracovnice, která hrozí násilným rozdělením nově vzniklé rodiny. A to právě ve chvíli, kdy Viktorie kromě vztahu k otci nachází i první lásku... (Indigo Film)

(více)

Zajímavosti (9)

  • Pavel Řezníček (Jakub) při přípravě na závod traktorů málem narazil do stromu. [Zdroj: cervenykoberec.cz] (SONY_)
  • Anna Kadeřávková (Viktorie) na své instagramovém účtu prozradila, že během natáčení byla nemocná a některé scény natáčela v horečkách. [Zdroj: cervenykoberec.cz] (SONY_)
  • Na Dětském filmovém a televizním festivalu Oty Hofmana získal v roce 2015 filmu cenu Zlatý dudek za nejlepší dívčí herecký výkon - Anna Kadeřávková za roli Viktorky, Křišťálový šaton za nejlepší film v kategorii 13 až 18 let a 2. místo - divácká cena. (kslaww)
  • Film se natáčel v Ředhošti. (rakovnik)
  • Na 47. Filmovém festivalu pro děti a mládež v Ostrově získal film cenu Křišťálový šaton (Nejlepší film v kategorii 13-18 let udělená dětskou porotou) a cenu Zlatý dudek (Nejlepší dívčí herecký výkon pro Annu Kadeřávkovou). (Zdroj: ČSFD)
  • Dominika Myslivcová (Sabrina) musí ve filmu působit starším dojmem. Aby tvůrci tohoto efektu lépe docílili, nadabovala ji při postsynchronech René Slováčková. (funhouse)
  • Adam Mišík (Tomáš) se kvůli roli musel naučit řídit traktor. (ČSFD)

Reklama

Reklama