Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtrnáctiletá fashion bloggerka Viktorie si musí po smrti matky vybrat, zda žít v dětském domově nebo na malé vesnici s otcem, kterého nikdy neviděla. Venkovské prostředí na ni zpočátku působí jako zoo plné exotů, kteří jsou sice zajímavou náplní pro její blog, ale žít se s nimi nedá. Její otec navíc úspěšně vzdoruje všem pokusům o převýchovu a raději se věnuje své praxi zvěrolékaře a poklidnému popíjení s kamarády. Do rodinného souboje je postupně zatažena celá vesnice i sociální pracovnice, která hrozí násilným rozdělením nově vzniklé rodiny. A to právě ve chvíli, kdy Viktorie kromě vztahu k otci nachází i první lásku... (Indigo Film)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (269)

peetriss 

všechny recenze uživatele

Andílek mi na nervy nelezl, zato přesvědčení našich komerčních televizí, že umí točit filmy pro kina na nervy leze, a značně! Primácký kousek, který pro svou amatéřinu neměl v kinech co dělat. Juraj Šajmovič opravdu neumí. Proč tedy ty (slabé) dvě? Protože se ojediněle mezi typicky lacinými a hloupými pokusy o vtip objeví povedený, což je svým způsobem zázrak, a také protože Anna Kadeřávková se ve své roli roztomile vyžívá a nepůsobí špatným dojmem. Film očividně cílí na dnešní náctileté publikum. 30% ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Trošku přepálené tři hvězdy, ale za ten začátek si to zaslouží. Od toho obávaného ale zjevně nevyhnutelného zlomu a počátku Viktoriiny adaptace už film začíná vyhnívat do závěrečného odpadu. Za zmínku stojí určitě výborní herci, kteří své figurky zvládají veskrze bravurně a taky smysl pro detail. Škoda zpackaného příběhu... ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Dno to není, ale jen proto, že české filmové dno je zatraceně hluboko. Komentář kolegy xxmartinxx je asi to nejvýstižnější, co by se dalo napsat. Možná měli vybrat mladší holku, nebo postavu Viktorky udělat starší. Světlých momentů je velmi málo, vesměs jsem cítil jen sentiment a soucit, když tam někteří HERCI měli nějakou lepší repliku (Vladyka, Černocká, kupodivu sympatický Knor). Pokud tvůrci chtěli do role někoho staršího, tak si měli někoho staršího vybrat, protože ten dabing René Slováčkové je šílený. Od Juraje Šajmoviče a jeho předchozího jezevčíkového dobrodružství pořádný krok zpátky. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Nečekal bych to, ale možná by si to i dvě hvězdy zasloužilo. Tahle barbínka a hvězda internetové módní komunity se dostane po smrti matky do vidlákova k otci, kterého nezná. Je to blbé, je to takový mišmaš bez hlavy a paty, ale pořád to není tak urážející jako Troška a jeho národem zbožňované úlety. Generační výpověď nulová, vtipné asi jako návštěva finančního úřadu. ()

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

No... i když jsem při tomto "pokusu" o ultra moderní řachandu vybalovala kufry z dovolené, skoro všechno jsem pochytila. Bohužel. Se zaujetím jsem pak sledovala především titulky, abych se dozvěděla, kdo je za tím skvělým a veskrze vtipným scénářem. Překvapili: dokonce čtyři jména; tak snad mají dohromady IQ aspoň do stovky. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (9)

  • Adam Mišík (Tomáš) se kvůli roli musel naučit řídit traktor. (ČSFD)
  • Anna Kadeřávková (Viktorie) na své instagramovém účtu prozradila, že během natáčení byla nemocná a některé scény natáčela v horečkách. [Zdroj: cervenykoberec.cz] (SONY_)

Reklama

Reklama