Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Daredevil je v pasti, která je součásti Fiskova plánu na převzetí nadvlády v Hell's Kitchen. Ben Urich je pravdě čím dál blíž. (Netflix)

Recenze (10)

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další parádní díl, který se celý odehrává během jedné dlouhé noci, kdy se Hell's Kitchen otřásá po následcích předchozí epizody. Tento díl strašně moc tahají záporáci, jelikož oba dva jsou perfektní. Ať už Fisk, který je pořád výborný a třeba jeho první rozhovor s Mattem po vysílačce je highlight celé epizody, tak Vladimir, ze kterého se zde stává i relativně zajímavá a sympatická postava a ten je jedním z nejlepších prvků celé epizody. Taky se mi strašně líbí, jak seriál vykresluje Hell's Kitchen jako naprosto zvrácené a zkorumpované město, což se dá krásně ukázat na scéně, kdy je rukojmí policista zrazen a zavražděn svými kolegy. Tahle scéna je strašně nepříjemná na sledování, je hrozně atmosférická a mrazí z ní. Jednoduše skvělý díl. Hodnocení: 80% ()

Reklama

Imrwere 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začíná jít do tuhého, tma střídá temnotu a temnota střídá tmu. To, co je v tomto seriálu hnacím motorem, je do diváka tentokrát naládováno v opravdu obrovské míře, že to jen těžko vstřebává. Oba dominantní muži na opačných stranách barikády spolu poprvé diskutují a to je ten správný impuls. Může to být ještě lepší? Těžko říci, tohle je naprostý vrchol, ale mile rád se ještě nechám překvapit. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda plná vzteku, temnoty a střelby. Tedy těch cool atributů, klteré máme na dobré komiksovce tak rádi. Navíc poprvé střed dvou anti-hrdinů a dopadl výtečně. Vladimir však tentokrát kraluje. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Fiskův účetní je pojmenován jako Leland Owlsley. V původním komiksu se jednalo o skutečné jméno daredevilského superdarebáka známého jako Sova. (Epistemolog)

Reklama

Reklama