foto

Guy Ferland

  • nar. 18.2.1966 (51 let)
    Beverly, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2004 Hříšný tanec 2
2002 Bang, bang, seš mrtvej! (TV film)
2001 Po bouři
1999 Delivered
Our Guys: Outrage at Glen Ridge (TV film)
1997 Lhaní po americku
1995 Chůva

TV seriály

2017 The Mist (TV seriál)
The Tenth Meal (E10)
Timeless (TV seriál)
Public Enemy No. 1 (S01E15)
Ničemové (TV seriál)
Ice Cream (E07)
Ray Donovan (TV seriál)
Mister Lucky (S05E09)
Jak prosté (TV seriál)
Fly Into a Rage, Make a Bad Landing (S05E21)
Over a Barrel (S05E13)
2016 Falling Water (TV seriál)
Three Half Blind Mice (E07)
The Swirl (E06)
Všemocný (TV seriál)
Základy malování aktu (E14)
Jak prosté (TV seriál)
To Catch a Predator Predator (S05E05)
Worth Several Cities (S05E02)
Neviditelná ruka (S04E23)
další epizody (6)
2015 Daredevil (TV seriál)
Condemned (S01E06)
Into the Badlands (TV seriál)
Hand of Five Poisons (S01E06)
Snake Creeps Down (S01E05)
Two Tigers Subdue Dragons (S01E04)
Agresivní virus (TV seriál)
Pevnost (S02E03)
Tým Škorpion (TV seriál)
Once Bitten, Twice Die (S01E18)
Černá listina (TV seriál)
Vanessa Cruz (No. 117) (S02E18)
Jak prosté (TV seriál)
Zhroucení včelstev (S03E23)
Výpadky paměti (S03E16)
Proslulý klient (S03E11)
2014 Agresivní virus (TV seriál)
Zrůdy noci (S01E08)
Gotham (TV seriál)
Lovecraft (S01E10)
Ray Donovan (TV seriál)
Bledule (S02E09)
The Bridge (TV seriál)
Harvest of Souls (S02E06)
Jak prosté (TV seriál)
Bella (S03E04)
Art in the Blood (S02E23)
The One Percent Solution (S02E16)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Hon na čarodějnici (S03E13)
Zákon gangu (TV seriál)
Smoke 'em If You Got 'em (S07E06)
Poor Little Lambs (S07E04)
2013 Mob City (TV seriál)
Ray Donovan (TV seriál)
Bridget (S01E08)
Jak prosté (TV seriál)
On the Line (S02E09)
A Giant Gun, Filled with Drugs (S01E15)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Temné doupě (S03E07)
Drobek (S02E13)
Živí mrtví (TV seriál)
Nákaza (S04E02)
Zákon gangu (TV seriál)
John 8:32 (S06E09)
Poenitentia (S06E03)
2012 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Zlomená srdce (S02E10)
Dům v Gettysburgu (S02E06)
Živí mrtví (TV seriál)
Skrytý vrah (S03E04)
Pojď se mnou (S03E03)
To lepší v nás (S02E12)
Zákon gangu (TV seriál)
Crucifixed (S05E10)
2011 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Kongresman Brody (S01E10)
Živí mrtví (TV seriál)
Chupacabra (S02E05)
Zákon gangu (TV seriál)
With an X (S04E06)
Booster (S04E02)
Torchwood (TV seriál)
The Gathering (S04E09)
The Middle Men (S04E06)
The Categories of Life (S04E05)
2010 Nikita (TV seriál)
Živí mrtví (TV seriál)
Testovací subjekt 19 (S01E06)
Zákon gangu (TV seriál)
Za velkou louží (S03E08)
Domov (S03E04)
2009 Doktor Mozek (TV seriál)
Upíří deníky (TV seriál)
Family Ties (S01E04)
Zákon gangu (TV seriál)
Heuréka (S02E04)
Odplata (S02E01)
2008 Zákon gangu (TV seriál)
Zátah (S01E08)
Policejní odznak (TV seriál)
Parricide (S07E08)
Coefficient of Drag (S07E01)
2007 Traveler (TV seriál)
Vize zločinu (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Recoil (S06E09)
Baptism by Fire (S06E02)
2006 Útěk z vězení (TV seriál)
Depka (S01E17)
Policejní odznak (TV seriál)
Tapa Boca (S05E04)
Enemy of Good (S05E02)
2005 V utajení (TV seriál)
Target (S01E02)
Dr. House (TV seriál)
Jed (S01E08)
Policejní odznak (TV seriál)
Tar Baby (S04E05)
Bang (S04E03)
2004 Policejní odznak (TV seriál)
Fire in the Hole (S03E13)
Cracking Ice (S03E08)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Partners (S02E03)
2002 Policejní odznak (TV seriál)
Two Days of Blood (S01E12)
Cupid & Psycho (S01E08)
2000 Ed (TV seriál)
1999 Lot, The (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1995 Chůva

Herecká filmografie

Filmy

1994 Cityscrapes: Los Angeles

TV seriály

2012 Jak prosté (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace