Reklama

Reklama

Dior a já

  • Francie Dior et Moi (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Přeneste se do bájemi opředeného světa módního domu Christian Dior a vychutnejte se si exkluzivní pohled do zákulisí první haute couture kolekce z dílny nového uměleckého ředitele Rafa Simonse – díla vytvářeného s láskou, týmem lidí odevzdaných svojí práci. Film propojuje každodenní intenzivní pracovní shon světa módy s tajemnými ozvěnami minulosti ikonické značky a zároveň představuje malebnou poctu všem švadlenám, které věrně slouží Simonsově vizi. (Artcam Films)

(více)

Zajímavosti (3)

  • Po odchodu Rafa Simonse v roce 2015, nejprestižnější módní pozici na světě, post uměleckého ředitele francouzského módního domu Dior, získala v roce 2016 poprvé v historii žena, Maria Grazia Chiuri, která přešla z italské značky Valentino. (Kamas)
  • Raf Simons od značky Dior nečekaně po 3 letech odchází. Dle svých slov se cítí vyčerpaný a chce se věnovat své vlastní značce v pánské módě. (Kamas)
  • S žánrem módního dokumentu má Tcheng velké zkušenosti. Spolupracoval na snímku o známém návrháři Valentinovi The Last Emperor z roku 2008 a následně napsal a spolunatočil dokument Diana Vreeland: The Eye Has To Travel o životě editorky módního časopisu Harper's Bazaar. (Zdroj: Hospodářské noviny) (hippyman)

Reklama

Reklama