Reklama

Reklama

VOD (1)

Jessica přísahá, že dokáže nevinnu Hope, i když to pro ni znamená vystopovat děsivou postavu z její vlastní minulosti. (Netflix)

Recenze (4)

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizoda má stejně jako pilotní díl velice dobrou a nepříjemnou atmosféru, která se vám zaryje pod kůži, a po celou dobu epizody na vás díl hází několik nepříjemných okamžiků a momentů, ze kterých budete mít husinu. Viz finální scéna epizody, kde konečně aspoň trošku vidíme hlavního záporáka a která je rozhodně moje nejoblíbenější scéna celého dílu. A musím uznat, že Kilgrave je prostě neskutečný. Ani zde jsme ho pořádně neviděli, ale i tak z něho jde hrozný respekt a strach, a David Tennant si ho neskutečně dává. Taky se mi dost líbí jisté detektivní prvky seriálu, které jsou relativně dobře provedené. A Mike Colter jako Luke Cage je podle mě dost skvělý herecký cast. Dále je zde perfektní vyšetřovací linka ohledně Kilgravovy minulosti, která je taky plná vynikajících a atmosférických momentů. Setkání s ochrnutým saniťákem, vyšetřovací moment v nemocnici, scéna s doktorem, kdy se dozvíme o Kilgravově slabině. Velmi povedené momenty a já se těším na další díly. Hodnocení: 75% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I u sledování druhé epizody jsem se dobře bavil, tvůrcům se podařilo vytvořit kvalitní neradostnou atmosféru, která je mi vyloženě příjemná, fungovalo i napětí, ani akce nepatřila k nejhorším a v závěru se dokonce objevil i hlavní záporák, o němž se zatím jen mluvilo, takže mi dosud připomínal manželku poručíka Colomba. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Během tajného utajení v nemocnici Jessica (Krysten Ritter) říká, že byla přeložena ze Seattle Grace, což je název nemocnice v seriálu Grey's Anatomy (od r. 2005). (ČSFD)

Reklama

Reklama