Reklama

Reklama

VOD (1)

Nový objev má potenciál všechno změnit... Pokud dokáže Jessica odmítnout Kilgraveovu nabídku. (Netflix)

Recenze (5)

MERKATtv 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak táto epizóda bola šialená. Doteraz boli všetky epizódy taký slabý nadpriemer ktorý zachraňoval Kilgrave a herecké výkony ostatných postáv ale táto epizóda bola skvelá. Stalo sa tu tak veľa vecí, tak veľa zvratov, konečne sme videli Kilgravea používať jeho schopnosti naplno a čo s nimi a aj bez nich dokáže spraviť. 1000 ranová scéna, prezradené kde je Ruben, Jessicine flashbacky, finálna scéna v reštaurácii. Tak veľa skvelých scén mala táto epizóda že tomu nemôžem uveriť. Toto som chcel vidieť, pre toto som to pozeral. Skvelá epizóda. ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Upřímně? Tahle epizoda byla peklo :D Už dlouho jsem se u seriálového epizody takhle moc nenaštval a neměl chuť každou druhou postavu na obrazovce profackovat. Ale začněme pozitivy. Highlight celé epizody, tedy samotná death by a thousand cuts, je naprosto výborně udělaná scéna, je brutálně nepříjemná, mrazivá a atmosférická, a celkově je odvedena velmi dobře... no, a tady pozitiva asi končí :D Tak jdeme na ten hejt. Postavy zde umírají jak na běžícím páse a i když některé smrti jsou moc pěkně udělané (třeba Wendy), jiné jsou zas totálně wtf (Clemons) a nebo brutálně odfláknuté (Hope). Postavy jsou v téhle epizodě tak moc nesympatické, že jsem měl chuť je všechny povraždit. Jediný, u koho to toleruji, je Jeri, kterou seriál vykresluje jako totální mrchu, ale jak říkám, tam to i docela chápu. Hold je to asi v její postavě, být naprostý bezpáteřní tvor ženoucí se za prachama. Kdo mi vadí, je Simpson, u kterého absolutně nechápu, co s ním sakra tvůrci zamýšlejí a jeho dějové lince totálně nerozumím. A pak Robyn, která je jedna z nejotravnějších vedlejších postav, kterou jsem kdy viděl. Epizoda je taky plná totálně random momentů, které nedávají smysl. Např. když Jessicu napadnou a málem umlátí její 3 sousedi, když se z epické vakcíny proti Kilgravovým schopnostem stane voňavka nebo co, nebo třeba samotné finále. Když už jsme u něho, tak závěr tohohle dílu, tedy scéna v restauraci, je na jednu stranu hrozně zajímavá, má relativně dobrou atmosféru, na druhou stranu jí ale točil někdo absolutně netušící, co dělá. Působí to, jak kdyby zde chyběli záběry, některé střihy vůbec nenavazují, celá ta scéna je zbytečně rychlá a to vůbec nezmiňuji to, jak nelogické je, že se Hope podřezala... jasně, hezké gesto, obětovat se pro vyšší dobro, a tak dále, ale proč prostě? Jenom aby Jessice došlo, že Kilgrava musí zabít? No, nevím... však Hope už byla na svobodě, tudíž Jessice nic nebrání v tom ho zabít, a myslím, že bez téhle oběti by se obešla :D Epizoda je fajn prvních asi 15 minut, pak se ale zvrtne v totální nelogickou věc, která je plná otravných postav, smysl postrádajících momentů a stupidního finále. Hodnocení: 54% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V desáté epizodě vsadili tvůrci hlavně na akci a zadařilo se jim. Atmosféra sice nebyla tak kvalitní, ale vydařená akce a slušné napětí mi ji vynahradily. Musím scénáristy pochválit za postavu Jeri Hogarth, takovou chladnokrevnou mrchu, aby jeden pohledal. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama