Reklama

Reklama

Bez kalhot XXL

  • USA Magic Mike XXL (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Děj filmu Bez kalhot XXL navazuje na první film tři roky poté, kdy Mike ukončil svou vrcholnou kariéru striptéra a i zbývající členové striptérské skupiny Králové Tampy se chystají hodit ručník do ringu. Ale chtějí to udělat po svém: společně s legendární hlavní hvězdou Magickým Mikem chtějí vstoupit do světel reflektorů v posledním dechberoucím představení v Myrtle Beach a udělat tak tlustou čáru za minulostí. Mike a ostatní chlapi se vydávají na své závěrečné vystoupení, a když se cestou zastaví v Jacksonvillu a Savannah, aby obnovili staré známosti a navázali nová přátelství, sklízejí obdiv, naučí se pár nových pohybů a překvapujícím způsobem se zbaví své minulosti. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (15)

Trailer 2

Recenze (238)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Občas se stane, že některý film překvapí a vydělá více peněz něž by se čekalo. To si pak sednou moudří lidé a dají hlavy dohromady. Jenže bohužel je napadne dát dohromady i díl druhý a vůbec jim nevadí že původní film byl vlastně ukončen, vše bylo řečeno, navíc obsahoval v té době hodně stoupajícího Matthewa. Pochopitelně ten již nemá zapotřebí někde ukazovat svůj holý zadek. Svou kariéru si vydřel a soustředí se na zcela jiné role. Chápu. Ovšem nechápu proč šel do téhle břečky Tatum. Copak nečetl scénář? Děj jsem nenašel a druhou hvězdu dávám za vynikající pecku I want it that way. 30% ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Parta z jedničky znovu (skoro) celá pospolu vyráží na cestu do Jižní Karolíny na con a svou poslední štaci v kariéře. Jelikož jiní muži než striptéři se tu jednoduše nevyskytují, sami sebe pasují na kreativní umělce a chápavé léčitele – psychology ženských duší (dámy nicméně film vulgarizuje do dolary rozhazujícího, extatického, manželi zklamaného stáda, které sebou nechá (jen na parketu?) brutálně mávat a zametat). Pokračování pofidérního hitu je dějově prázdné a zdlouhavě dialogové, s nevýraznými lascivními tanečními čísly, také ale celkem pohodově nekonfliktní, s lehkou melancholií rozlučky. ()

Reklama

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Banda čtyřicátníků si jede dokázat, že jsou ještě borci.. a ženský z toho vlhnou. Aby ne, po čtyřícítce jsou přeci v nejlepších letech a pokud jim stále funguje pánev jako pánův ve filmu, vrrrr. Magic Mike XXL má o proti jedničce jednu nevýhodu, stojí za ho*no. A za tak dlouhou stopáž, je tam na můj vkus málo zadků! Každopádně má můj velký obdiv obsluha benzínky, protože já bych tak dlouho kamenou tvář neměla a strááááášně jsem záviděla Amber zrcadlový tanec, nebo jak to nazvat slušně :D Ale nebudu lhát, koukalo se na to pěkně :D ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Proč na XXL díl koukat? Benzínka, tanec Mika v bordelu Rome a závěrečný tanec většiny postav, který i mě vehnal myšlenku, že jestli je mužský striptýz tak dobře choreograficky vytvořený, tak ho chci vidět na živo ! ... Jinak je to klasická komedie o tripu s kamarádama, tedy nulový příběh a fóry moc hnané než dobře načasované. .. Ale ke konci snímku mně i prolétlo hlavou, že mně ta parta naháčů bude chybět, kdo by nechtěl ještě potkat Tarzana s uměleckou duší, Tita co má rád jogurty, Richieho co hledá "popelčin" střevíček a vlastně i Kena a Mika. Kdo ví, třeba se opět sejdou po 13 letech jak to bylo i u American Pie. .... HODNOCENÍ: 60% (3*) ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Ze sociálního dramatu už je jen výrazně stylizovaná atrakce, která ač má uprostřed pár hluchých míst, poměrně dobře baví zajetými charaktery a mnoha zábavnými momenty. Vizuálně už to není tak zajímavé a vychytané jako jednička - Steven Soderbergh se za kamerou a ve střižně asi tolik nesnaží, když není sám sobě režisérem - nicméně jako popcornovska je to zkrátka a jednoduše OK. Palec nahoru za to, že si tvůrci dali práci s lepším vykreslením vedlejších postav, které je chvílemi výrazně hlubší než v běžné spotřební komedii. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach v amerických štátoch Georgia a Južná Karolína. (MikaelSVK)
  • Do kín bola snímka distribuovaná pod krycím názvom Glitter Man. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama