Reklama

Reklama

Bez kalhot XXL

  • USA Magic Mike XXL (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Děj filmu Bez kalhot XXL navazuje na první film tři roky poté, kdy Mike ukončil svou vrcholnou kariéru striptéra a i zbývající členové striptérské skupiny Králové Tampy se chystají hodit ručník do ringu. Ale chtějí to udělat po svém: společně s legendární hlavní hvězdou Magickým Mikem chtějí vstoupit do světel reflektorů v posledním dechberoucím představení v Myrtle Beach a udělat tak tlustou čáru za minulostí. Mike a ostatní chlapi se vydávají na své závěrečné vystoupení, a když se cestou zastaví v Jacksonvillu a Savannah, aby obnovili staré známosti a navázali nová přátelství, sklízejí obdiv, naučí se pár nových pohybů a překvapujícím způsobem se zbaví své minulosti. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (15)

Trailer 3

Recenze (239)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Občas se stane, že některý film překvapí a vydělá více peněz něž by se čekalo. To si pak sednou moudří lidé a dají hlavy dohromady. Jenže bohužel je napadne dát dohromady i díl druhý a vůbec jim nevadí že původní film byl vlastně ukončen, vše bylo řečeno, navíc obsahoval v té době hodně stoupajícího Matthewa. Pochopitelně ten již nemá zapotřebí někde ukazovat svůj holý zadek. Svou kariéru si vydřel a soustředí se na zcela jiné role. Chápu. Ovšem nechápu proč šel do téhle břečky Tatum. Copak nečetl scénář? Děj jsem nenašel a druhou hvězdu dávám za vynikající pecku I want it that way. 30% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

To bylo zábavy. Vysloužilí striptéři vyrazili na své poslední vystoupení, občas někoho potkali a vůbec nic se přitom nestalo. V poklidu jsem při jejich cestě podřimoval, nic zajímavého mne nerušilo, ale pak to přišlo - velkolepé finále. Nic nudnějšího jsem už dlouho neviděl a tak jsem pořád doufal, že chlapci vytáhnou ze slipů své neoriginální kostýmy hasičů, policistů či pilotů a pořádně to rozjedou. Nestalo se tak a já tu hvězdu dávám jen a jenom za jejich konferenciérku Rome, která tomu nudnému chlapskému obnažování dodala alespoň trochu šťávy. ()

Reklama

Torimmer 

všechny recenze uživatele

Narozdíl od prvního Magic Mika tady opustili jakousi "sofistikovanější" nebo "temnější" příběhovou rovinu. Jednička měla velké oči a tak se zaměřila na moderní sociální systém, prodej drog. Bouřková scéna celou tu temnou poetiku hezky reprezentuje. A dvojka je příjemný feel good road trip. Jednodušší, konverzačky ze života, bezdějové, až mi to připomíná nějaký mumblecore nebo co. Tohle sem nečekal, a trochu mi teď do očí bije ta divná nesourodost s jedničkou - zbavili se hlavních postav (kromě Mika), a dali prostor skupině, která předtím byla jen v pozadí. Dali pryč postavu Kida, která mi teda vůbec nesedla (byla ve výsledku pointless, nezajímavý herec) a upřednostnili skupinu kolegů z práce, která mě právě v jedničce bavila svojí zažitostí a pohodou v šatně před/po šichtě. Není to svět pro mě, je mi to cizí, a asi i furt na mě moc povrchní, a zatím se teda necítím na to, že bych se k týpkům rád zase vracel, ale já tyhlety pohodičky s postavama, co se baví jen tak o věcech, smějou se, mají se spolu dobře a tak, nějak můžu... Prostě jim tohleto nahé divadýlko s šílícíma ženskýma házející bankovkama nějak odpustím. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Příšerně teplý film! Dokonce mnohem teplejší, než první díl. Dopomohly tomu i slůvka z procítěné flákoty od Backstreet Boys a samozřejmě přiteplený taneček z obchůdku u čerpačky, ve kterém se stoprocentně rozteklo vše v mrazáku! Teplý Tatum, teplý Tarzan, teplá celá ta skvadra, teplo se dalo krájet, teplo je všude, teplo je v nás!!! Dvě hodiny tepla je nesnesitelné a dávám dvě nejteplejší hvězdy ze všech teplých, co jsem kdy do světa vyslal! Těším se na prosinec!!!! 30% ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Banda čtyřicátníků si jede dokázat, že jsou ještě borci.. a ženský z toho vlhnou. Aby ne, po čtyřícítce jsou přeci v nejlepších letech a pokud jim stále funguje pánev jako pánův ve filmu, vrrrr. Magic Mike XXL má o proti jedničce jednu nevýhodu, stojí za ho*no. A za tak dlouhou stopáž, je tam na můj vkus málo zadků! Každopádně má můj velký obdiv obsluha benzínky, protože já bych tak dlouho kamenou tvář neměla a strááááášně jsem záviděla Amber zrcadlový tanec, nebo jak to nazvat slušně :D Ale nebudu lhát, koukalo se na to pěkně :D ()

Galerie (62)

Zajímavosti (5)

  • Do kín bola snímka distribuovaná pod krycím názvom Glitter Man. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama