Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po nočním přiznání Daryla Garrse vzala jeho zoufalá matka Alison spravedlnost do vlastních rukou a Catherine už nezbývá, než zajistit místo činu a vyslechnout si její příběh. V každém případě Daryl prý Vicky Flemingovou nezabil. Johnovo postavení se tak stává čím dál tím křehčím a uštvaný detektiv začíná definitivně ztrácet půdu pod nohama. K vyústění spěje i situace s Frances Drummondovou. Vyústění, jehož ozvuky zasáhnou i Tommyho Lee Royce. Nezůstává však úplně bez naděje a zdá se, že příběh zdaleka nekončí. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jatka na statku a první setkání s labilní antibabičkovskou našeptávačkou (jinak skvělou Shirley Henderson), která si bude Tommyho Lee dokonce brát. Ha ha. Následně je Catherine zase u několika stěžejních situací či si spojí nejednu indicii. Zajímavý postřeh přinese i Ann, ano, ta Ann, která má za sebou traumatický zážitek z první řady, a která se oklepala natolik, že je z ní snaživá strážnice. Nakonec druhá série nepřinese nějaké zásadní zvraty nebo překvapení, protože podstatným znovu zůstává celek a jeho vyznění. A tady znovu hlásím spokojenost. Prostě britská detektivka s osvědčenou atmosférou a poctivou scenáristickou prací. ()

kocik1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejsilnější díl série. Mimo jiné i díky tomu, že Catherine na paralele příběhu Alison a jejího syna začíná chápat, že ani ona není ve vztahu k Ryanovi bez chyby. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Rucnu....ty jelito!!!"  Parada, tie tlaky a napatie, co dakazali narvat do tejto epizody sa podarili. Vynikajuci zaver. "So, ......what should I be saying to you?".  ...som si skoro cvrkol do textilu...som necakal, ze v tak vypatej situacii si briti tak umne zavtipkuju. :D A vzapati to opat brutalne zaklincuju. Tomu poviem scenar. Fakt respekt. Kazdopadne ten jej sef, je uplne ukazkovy boss, zvlast i pri tej scene, ked spolu kracali rychlo dolu ulicou. Ta zucastnenost a ticha podpora...zaver mimoriadne melancholicky. ()

Reklama

Reklama