Reklama

Reklama

Přeludy

  • USA Visions
Trailer 2

Poté, co se těhotná Eveleigh přestěhuje se svým manželem na vinici, aby začali nový život, začíná mít halucinace a v jejím životě se objevují přeludy. (Indigo Film)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (74)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Ale tak jo. Sice ten příběh je klišé a nic převratného, ale světlé momenty má, nějakou atmosféru chvílemi též a dvakrát jsem se tu lekl, což u těhle průměrných hororů nebývá zvykem (a díky tomu se dostal z průměru maličko výš). Ušlo to, znova bych si to už nepustil, ale špatné to není. Co mě však překvapilo je herecká účast Sheldona z TBBT, kterého bych teda v hororu rozhodně nečekal, ale překvapivě tu hraje ze všech nejlíp. 3* ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Zkušený fanda hororů sice tuší, že film šije na diváka pěknou boudu a všechno bude nakonec jinak, než se zprvu jeví. Přesto pointa dokáže překvapit a z mojí strany převládá spokojenost. Vyděšená těhulka Isla Fisher je fajn, hudba je lahůdková a atmosféra vinic velice dobrá. Jedině snad škoda těch průhledných (hudba, ticho, baf) a dost zbytečných scare jumpů v první polovině. ()

Reklama

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Představte si, že čekáte dítě, máte vidiny, jste přesvědčeni, že v domě straší a Vaše okolí si myslí, že jste přecitlivělý blázen.... Tak tohle se stalo hlavní postavě v novém horroru "VISIONS" Co je docela zvláštní, že v horroru si zahrály i takové seriálové hvězdy jako Eva Longoria (Zoufalé manželky) nebo Jim Parsons (Teorie velkého třesku). Docela to ušlo. Hodnotím 50%. Kdo viděl horror Uvnitř z roku 2007, tak Visions je na podobné téma, ale v hóóóooodně slabší verzi... ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Určitě nejsem sám, koho na tenhle biják nalákalo jméno Jima Parsonse na druhém místě hereckého seznamu... Což je ovšem nestydatá blamáž, neb "Sheldon" se v něm mihne jen parkrát, a navíc v nevýznamné roličce. A i jinak je ovšem Visions ztráta času. Jestli znáte ten pocit, kdy už po pár prvních minutách filmu jistojistě VÍTE, že tohle celé bude beznadějně špatně, tak Visions je prosím přesně ten druh filmu. Od začátku mi lezla na nervy i krkem nyvě čumící vizionářská těhulka, její steroidově opuchlý manžel, její kamarádka, otřesně jalové a šablonovité plky všech se všemi, sterilní a banální příběh s lehce předvídatelnou zápletkou, i režie ve stylu béčkového kanadského televizního filmu (pardon všem Kanaďanům). Ale docela to napraví konec, nejdřív nenápadnou narážkou na Rosemary's Baby a vzápětí nato slušnou finálovou zabijačkou. Ale za ten podfuk se Sheldonem to na víc jak na dvě nevidím. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Greutert si i tady udržel sebou nastavenou laťku a ani v tomto případě mě jeho film nijak neurážel a občas i bavil. Strašení tu místy funguje, párkrát jsem se lekl, byť jsem věděl, že to přijde, a potěšilo i rozuzlení, které jsem nečekal. Vyvedl se i casting na čele se sympatickou Islou Fisher a i když táhla jiná jména, především Jim Parsons či Eva Longoria, ani v tomto ohledu zklamán nejsem. Sice snadno zapomenutelný, ale i tak sympatický malý horor. 65% ()

Galerie (40)

Reklama

Reklama