Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do ordinace doktora Martina přiklopýtá manželský pár Kloudových. On je na vozíku a ona trochu nešikovná řidička. Když ztropí v ordinaci rozruch kvůli běžnému vyšetření, Martin nabývá podezření, že za jejich podivným chováním bude něco víc. Lída je znovu ve výběrovém řízení na ředitelku školy a její šance vypadají více než nadějně. Alespoň do chvíle než zjistí, že v komisi je znovu i Martin, který má na její znovuzapojení do práce v těhotenství úplně odlišný názor než ostatní. Miloš, který má problém vyjít s penězi z restaurace, si začne přivydělávat drobnými opravami u Lídy, načež se po Protějově roznese fáma, že spolu Lída a Miloš něco mají. Irena žárlí a bere celou záležitost do svých rukou, než zjistí, co za Milošovým melouchařením ve skutečnosti stálo... Edita využívá Martinových zkušeností a řeší spolu její příspěvek na blížící se lékařskou konferenci. Jak se ale zdá, za Editinými častými návštěvami bude zřejmě ještě něco jiného. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát nic moc neřešíme ve vztazích, ale hlavně lékařský problém se staršími manželi, kdy jeden je na vozíku a ta druhá má problém s viděním. Do toho se řeší drobné vztahové problémy Miloše a Ireny, Martinem a Lídou, a sledujeme také vyvíjející se vztah nevztah mezi Martinem a Editou. Ničím nezajímavý díl, bez emocí a napětí či humoru. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu mi seriál začína pripadať ako stretnutie dementných alebo polodementných jedincov. Vrátane scenáristu, ktorý tentokrát nepochopil zmysel povinného ručenia. Našťastie je epizóda aspoň priemerne zábavná a má aký-taký zmysluplný záver. –––– Internet! Ještěže ho máme. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Miloš melouchaří u Lídy protože potřebuje peníze na skútr Irenu... "na internetu jsem si našla..." :))) "ještě, že máme internet" chudák doktor jak omdlel, když držel tu krevní konzervu :)) teda ten konec byl divnej, chudák Lída :( ()

Reklama

Reklama