Reklama

Reklama

Jako malá holka byla Eliza ošklivá a neoblíbená, dnes je ale slavná na sociálních médiích, hlavně na Instagramu, a má 263 tisíc followerů. Žije virtuálním životem, ale to se radikálně změní, když se nechutná scéna, kterou zažila v letadle, stane virálem. Najednou zjistí, že žádné opravdové přátele nemá a všichni se jí smějí. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (67)

Wysch 

všechny recenze uživatele

Experimentuju s hvězdičkama. Když dám adekvátní čtyři, celkové hodnocení jde na 64%. Když pět, zvedne se to na 65%. A tak dám pět. Tři důvody: poslední třetina první a poslední řady je skvěle napsaná; ústřední dvojice má imho chemii; Karen je KUJVA kus, že mi jen při pohledu na její úsměv stříkaj hormony až z uší, navíc díl od dílu je její postava líp napsaná a díky tomu i vyznívá její hereckej projev. Nejsem žádnej fanda sitcomů a tak, ale tady mě celkem mrzí, že se tahle poměrně zajímavá parta z celýho kanclu odepsala po první řadě. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

My Fair Gillady doplácí na tu samou věc, se kterou posledních pár let bojuje až smutně vysoké procento nových sitcomů. V pilotu naznačí jen zlomek svých možností, několik dalších dílů s kolísavou úspěšností cílí na své případné publikum a ve chvíli, kdy se v plné síle najde a začne chrlit neotřelé nápady, přesně padnoucí hlášky a překvapivě silné momenty, přichází neodvratná sekyra shůry. Sledovat karaoke večer, kde zazní Chandelier od Sii, tak bylo silně hořkosladké. Když totiž vidíte jednu z nejromantičtějších a nejpůsobivějších chvil, které mi komediální seriály za poslední roky nabídly a víte, že tímhle to pomalu ale jistě hasne, není člověku zrovna veselo. O to víc, že božská Karen roste skutečně díl od dílu a čím víc opouští původní diblíkovskou tvář a scénáře jí občas přihrají i adekvátně vážné momenty, tím výš Selfie stoupala. Přestože jsem její koncept od samého začátku viděl jako sezónní záležitost, došel jsem ke smutnému poznání, že tenhle příběh bych ochotně sledoval celé roky. ()

Reklama

jh666 

všechny recenze uživatele

Komedie, která není absolutně vtipná. To je celkem výstižný popis pilotu Selfie. Zkusil jsem to hlavně kvůli Karen, ale bohužel to nestačí. Ona je totiž jedna ze dvou dobrých věcí na tomhle seriálu. Druhou je její mentor, ale už z první epizody je jasné, že nakonec skončí spolu, takže není nejmenší důvod to dál sledovat. 30 % ()

ptajda 

všechny recenze uživatele

Bohužel byl seriál po první sérii ukončen. Zpočátku se mi zdál typickou "teenager commedy". Díl od dílu ale hlavní představitelka Karel Gillan (mimochodem opravdu krásná) herecky roste. Vrcholem seriálu je pro mě potom závěr desátého dílu, scéna z karaoke s Elisou je plná emocí a vnitřního rozporu. Mrzí mě, že další sérii už nebudu moci vidět. Karen Gillan si ale získala mou pozornost. ()

skapinka 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa veľmi dobrý seriál. Prvý diel ma oslovil a zvyšné časti som dopozerala ešte v ten deň. Karen Gillan perfektne sedí rola Elizy. Je úžasné sledovať, ako sa jej postava každým novým dielom mení. Vlastne sa mi páči takmer každá postava. Či už ich bláznivý šéf alebo workoholik Henry, ktorého postava sa takisto perfektne vyvíja. Tento seriál nám dáva skutočný obraz našej generácie. Rozmýšľala som medzi 4 a 5 hviezdičkami, no to slabé hodnotenie ma presvedčilo, aby som dala 5. Tento seriál si určite zaslúži viac percent. Dosť ma hnevajú tie nízke hodnotenia ľudí, ktorí si pozreli len pilotný diel. Nemyslím si, že je to dosť na to, aby ho mohli hodnotiť. Nikdy nehodnotím seriál kým si nepozriem aspoň 1 sériu... Mňa tento seriál naozaj bavil a mrzí ma len to, že sa už nedočkám ďalších častí, ktoré by som si s veľkou radosťou pozrela. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama