Reklama

Reklama

Válka proti všem

  • Česko Proti všem (festivalový název) (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Dva zkorumpovaní policajti se vydají vydírat a obvinit každého zločince, který jim zkříží cestu. Události však zkomplikuje příchod někoho, kdo se zdá být ještě nebezpečnější než oni. (AXN)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (48)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Niekde na pol cesty. Je to škoda. Nie že by bolo ústredné duo nejako sympatické, alebo sa nám nebodaj dostalo pod kožu, ale oproti predchádzajúcim McDonaghovým dielam to postráda určitý svetský nadhľad a trefnejšie hlášky. Postavy začnú byť sympatické až v poslednej pol hodine. Dovtedy je to množstvo skvelých režijných nápadov, ktoré sú ale zle načasované. Čo je obrovská škoda. Takto mi to príde ako zbytočný príklon k drsnej škole pričom si to tú poetiku tradičnej oldschoolovej buddy kovbojky berie naozaj minimálne. Nie každý vie byť Guy Ritchie a už vôbec nie každý vie byť Donner. Každopádne jedno zhliadnutie neublíži. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Chvíli se to tváří jako komedie, která by mohla být poměrně drsná a skutečně jsou zde scény, které rozhodně nejsou politicky korektní. A tyhle scény jsou fajn. Pak je zde ale i zbytek příběhu, který už rozhodně není tak povedený. Směřování je poměrně jasné a soustředění na pár dobrých scén nestačí k většímu úspěchu. ()

Reklama

Flopik 

všechny recenze uživatele

Za mňa skvelá buddy komédia, s výbornou ústrednou dvojkou ktorá má medzi sebou tú správnu chémiu. Dialógy vás väčšinou prinútia smiať sa, je to aj troška akčné a správne rasistické. Koniec mohol byť lepší, nakoľko mi vadilo ako sa nevedia na 5 metrov trafiť ale inak pohoda. U mňa za 4*. Hudba vo filme skvelá. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Můžeš střílet lidi jen tak. A nikdo ti nemůže říct ani hovno." Tak nad tímto důvodem být policajt by daňovej poplatník zaplakal. Za jeho výpalný státu se tu dva poldové opíjejí, sjíždějí, srážejí mimy, vjíždějí autem do bordelu, hrajou tenis s bubákama a hleděj si trošku vydělat. Samozřejmě přesčasama. Když však poplatník dopláče, tak se může na Boba s Terrym dívat jako na dva týpky, co ho chtějí pobavit. Někdy jim to jde líp, jindy hůř, ale oni se snaží. Jen toho rasismu je tam málo a poučení skoro žádný. Leda snad pro černochy, že Island není nejlepší schovka. Toho ale my kluci s germánskými rysy prostě nějak neumíme využít. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

McDonagh chtěl přivést zpět k životu kriminální thriller s nadsázkou, retro policejní komedii z dob, kdy policajti byli nad zákonem a v cestě za nemilosrdnou spravedlností jim stál jen byrokratický nadřízený, kterého v jeho kanclu znuděně poslali do prdele a on jen uznale pokýval hlavou a pronesl něco ve stylu: "Příště u toho zatčení nepozabíjejte polovinu města, krucinál! Jste ale nejlepší poldové, které jsem kdy měl, takže máte třicáté varování!" . Drsný Harry by zkrátka při čtení scénáře zaplesal, protože to bylo papírově cool a režisér to chtěl natočit fakt epicky, sarkasticky a zároveň drsně. Problém celého tvůrčího procesu nastal v momentě, kdy si zapomněl vzít prášky na svojí schizofrenii. Hlavní protagonisté tedy hráli jak kdyby se objevili v nové Smrtonosné zbrani a ona to byla jen vážně míněna Nabitá zbraň 1. 20 % ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Světová premiéra filmu se konala na berlínském filmovém festivalu Berlinale 2016. (glumka)

Reklama

Reklama