Reklama

Reklama

Mimi šéf

  • USA The Boss Baby (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Mimi šéf je ve skutečnosti velký boss. Navenek sice působí jako roztomilé batole, ale uvnitř je to protřelý byznysmen posedlý obchodními úspěchy. Pracuje pro organizaci BabyCorp a jeho hlavním posláním je zjistit, proč teď děti prohrávají na trhu rodičovské lásky. Zatímco lásky k dětem ubývá a podíl BabyCorp na trhu klesá, o to rychleji rostou výsledky konkurenční společnosti Štěně a.s. Ta místo dětí prosazuje do rodin chlupaté, roztomilé mazlíčky a její zakladatel Francis E. Francis si může spokojeně mnout ruce a věřit, že děti z byznysu s láskou úplně vyšoupne. Mimi šéf se musí se svými pomocníky z BabyCorp vydat na speciální misi za záchranou rodičovské lásky. A aby v boji proti konkurenci uspěl, musí na svou stranu získat i svého staršího brášku. (CinemArt)

(více)

Recenze (302)

H4ku11 

všechny recenze uživatele

Po dlhšej dobe celkom schopný animák. Nie, že by som sa smial po celý čas...ale dieťa vo mne čosi pobavilo. ()

dee.n 

všechny recenze uživatele

A do kin nám konečně přišel Mimišéf. Již trailer mi byl sympatický, nicméně skutečnost ještě předčila má očekávání. Určitě se jedná o filmík, na který mohou jít rodiče do kina společně s dětmi a pobaví se zaručeně také. Ale každá generace si z toho asi odnese něco trochu jiného. Musím pochválit dabing, který mi výjimečně nijak nevadil, naopak bych řekla, že byl zdařilý. Pro mne je Mimišéf jeden z těch filmů, u kterých úplně cítím, jak se na něm jeho tvůrci a všichni vyřádili a jak je určitě práce na něm moc bavila a užili si spousty zábavy. A takový dojem mám i já, bavila jsem se. Výborné na odreagování. Další body nahoru rozhodně za hudbu, která byla na animák opravdu špičková. Doufám a předpokládám, že Mimišéf bude úspěšný a rozhodně si to zaslouží. ()

Copcorn 

všechny recenze uživatele

Výtvarně hezky zpracovaný animák, který nezklame, ale po druhé jej už vidět nechcete. Místa plná humoru a odkazů na kultovní filmy střídají místa, kde bych byl vděčný za kratší stopáž. Celkově však film svým humorem pobavil. Přispělo tomu i to, že hlavní postava má až podezřele stejný vzhled a mimiku jako jedna z mých menších spolužaček. ()

Yokolobuna 

všechny recenze uživatele

I na základě zdejšího hodnocení jsem předpokládal, že na mne čeká pořádná nedomyšlená debilovina. Nestalo se a já se bavil skvěle. Ano, ona to je vlastně dost blbina s jednoduchým (ač fungujícím) poselstvím, kde lze konec filmu odhadnout do pěti minut, ale všechno zde dobře funguje a sedí jak má. Trochu slabší pasáž přichází (u pro animáky typicky) před koncem při konfrontaci s padouchem, kdy se více řeší příběh na úkor čisté zábavy ze záplavy vtípků a detailů. Jádro příběhu je relativně prosté a přesto se tvůrcům díky nekonečným možnostem animace a haldě povedených nápadů povedlo vykřesat skvělou zábavu. Za svých pět hvězd se rozhodně nestydím, ale jsem jimi velice mile překvapen. ()

zahadum 

všechny recenze uživatele

Perfektný námet a spracovanie..nemá to síce miliardu dolárov na rozpočet ako Pixar ale s prehľadom originálny a neuveriteľne vtipný príbeh ktorý vás dostane zaručene do kolien :) Elvis left the building.... ()

chelsea17 

všechny recenze uživatele

Vše co ukázal trailer stálo za to, abych byl rozhodnutý jít na to do kina. Ještě, že to nakonec nevyšlo. Neskutečná příšernost a nezajímavý děj způsobila, že jsem to po cca 35 minutách vypnul. I tak jsem doufal v dokoukání, ale jak nad tím přemýšlím... určitě ne. Ztráta času. Dvě hvězdy jsou možná ještě milosrdné. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Naprosto skvělý animák. Má švih, náboj, akci, je jen přiměřeně sentimentální a není pro malé děti. Skvěle jsem se bavila, byť druhá půlka nebyl a tak vtipná, jako první. Za mne 95%. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Nepochopitelná kravina o malém miminu, který se chová jak největší boss. [10527. hodnocení, 293. komentář, 63%] ()

Sydonai 

všechny recenze uživatele

Letošní vlajková loď studia DreamWorks nadmíru zklamala. Od studia, které nám přineslo Shreka a Madagaskar jsem opravdu čekal něco průkopnického a nadmíru vtipného...nicméně přiznejme si to. Tady je všechno špatně od primitivně překroucené zápletky, naprosto předpotopního humoru až k téměř nulové originalitě. Ukázka vás díky dobrému střihu rozesměje více než celý film dohromady. Vlastně jsem se u filmu zasmál asi jen jednou. Špatné skóre. ()

lemonova 

všechny recenze uživatele

Ja som za každú srandu, ale toto bolo šialenstvo! (navyše s úplne minimálnou dávkou humoru, hoci na humor zrejme tvorcovia vsadili) Keby nie záveru, neviem neviem.. ()

Faila 

všechny recenze uživatele

U tohohle filmu jsem se moc bavila, zejména zpracováním fantazijních scén. Základní dějová linka je stejná jako u všech animáků, ale to okolo je za mě docela originální, ale hlavně vtipné a milé. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Nenáročný animák, ktorý obsahuje prekvapivo „len“ priemerný počet vtipných momentov. Každopádne vám pripomenie jednu z najdôležitejších vecí: každý potrebuje lásku! PS.: Malá scéna ako odkaz na Dobyvateľov stratenej archy je jedným z top momentov. Osobné hodnotenie: 71% (***) ()

hazaba 

všechny recenze uživatele

Skvělý film, u kterého se budou bavit jak děti tak dospělí... možná dospělí ještě víc než děti. Není to prvoplánovitě mravoučné ani příliš korektní a krásně se to strefuje do současné módy pořizování si psíků místo dětí. Fakt doporučuji. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu dobrý a originální koncept, na druhou stranu je to místy dost ujeté (chápu, že je film pro děti). Proto dávám tři a půl hvězdy. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Docela mne překvapují zdejší komentáře, kteří většinou tuto kreslenou ódu na rodinné štěstí častují přídomkem "pouze pro dětské publikum". Já osobně jsem byl divákem snímku, který mne po nějaké době sterilních stejnostejných animáků na první dobou zaujal. Bylo by spravedlivější říci, že především první část, která si jede víc ve stylu padni kam padni (samozřejmě v rámci filmu pro školko-školou povinné), je pro odrostlé publikum o poznání atraktivnější. Druhá polovina už až moc hraje na láskyplnou notu, což zase na druhou stranu ocení později narození diváci (alespoň mé dcery tak učinily). Každopádně bavili jsme se celá rodina a to by myslím mělo být prioritním úkolem všech animáků celého světa..... "howgh". ()

Související novinky

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

13.07.2017

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 13. do 19. července tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů první… (více)

Reklama

Reklama