Reklama

Reklama

Mimi šéf

  • USA The Boss Baby (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Mimi šéf je ve skutečnosti velký boss. Navenek sice působí jako roztomilé batole, ale uvnitř je to protřelý byznysmen posedlý obchodními úspěchy. Pracuje pro organizaci BabyCorp a jeho hlavním posláním je zjistit, proč teď děti prohrávají na trhu rodičovské lásky. Zatímco lásky k dětem ubývá a podíl BabyCorp na trhu klesá, o to rychleji rostou výsledky konkurenční společnosti Štěně a.s. Ta místo dětí prosazuje do rodin chlupaté, roztomilé mazlíčky a její zakladatel Francis E. Francis si může spokojeně mnout ruce a věřit, že děti z byznysu s láskou úplně vyšoupne. Mimi šéf se musí se svými pomocníky z BabyCorp vydat na speciální misi za záchranou rodičovské lásky. A aby v boji proti konkurenci uspěl, musí na svou stranu získat i svého staršího brášku. (CinemArt)

(více)

Recenze (302)

E lan 

všechny recenze uživatele

Chytré, vtipné (Elvisové), výborně animované a celkově velmi zábavné. Už dlouho jsem se u animáku tak nepobavil. A navíc rozuzlení je příjemně chytré a film posouvá ještě o kousek výše. ()

balcazar 

všechny recenze uživatele

Som prekvapený nízkym hodnotením na csfd. Keď sa spätne pozriem na Baby šéfa, z nápadu vytlačil všetko, čo sa dalo. Od úvodu krok po kroku prekvapoval originálnym spracovaním a humorom. Hoci som sa cca v polovici bál, či to nebude klasický prípad, keď dobre rozbehnutému animáku dôjde šťava, nestalo sa. Dopadlo to dobre a moja animovaná duša si prišla na svoje. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Mimi šéf je prostě šéf. Krásně natočený animák s mimořádně povedenou atmosférou, kdy vtip a pozitivita z něj číší každým okamžikem, díky různým narážkám a dvojsmyslům ho ocení i dospělejší publikum, překvapilo mě i obrovské množství nápadů, které tvůrci vytěžili na maximum. Jasně, je to sice taková blbinka, ovšem mimořádně povedená a vtipná, takže všem vřele doporučuji a já se jen těším na letošní druhý díl. 7/10. ()

samkko 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrý, vtipný a zábavný animák s neotřelým příběhem! A i když směřuje spíše na dětské publikum tak i mě (jako teenagera) to i přes pár zbytečných trapností bavilo a užil jsem si to. Hodnocení: PROPERLY RATED 6.7/10 ()

liberita 

všechny recenze uživatele

V originálnom príbehu filmu sa môžu nájsť rodičia, deti očakávajúce príchod nového súrodenca aj workoholickí manažéri. A napriek tomu, že tvorcovia vysvetľujú hlavnú myšlienku dostatočne presvedčivo a s vlastnou logikou, stále mám trochu problém uveriť celej idei mini šéfov a Babycorpu. Hoci v závere ju dodatočne možno pochopiť prostredníctvom Timovej fantázie, aj tak zostáva v divákovi čudný pocit. Animačná stránka Baby Boss je fajn rovnako ako jeho soundtrack, sklamalo ma však, že som v ňom neobjavila majstrovstvo, ktoré je pre Hansa Zimmera väčšinou typické. ()

Knor 

všechny recenze uživatele

Z upoutávek to vypadalo mnohem líp. Pár dobrých scének bylo, ale většinu času jsem se spíš nudil. ()

Zombiepod 

všechny recenze uživatele

Veľmi podarený animák z dielke Dreamworks, ktorý svojím spracovaním síce neosloví každého (dospelým to len ťažko ulahodí), no pre deti takmer dokonalý svižný príbeh plný srandy, paródii na všetko možné, ba dokonca aj výnimočne prítomného napätia. Boss Baby je jednoducho skvelo vyťaženým nápadom, ktorý bol myslený dobre, no i tak nie je pre každého. Napriek tomu si myslím, že je veľmi podceňovaným kúskom. ()

Misulka93 

všechny recenze uživatele

"Mami, tati.. kde se berou děti?" odpověď na asi nejvíc nepříjemnou otázku, kterou může rodič od své ratolesti očekávat nebývá jednoduchá.. Tento film to svým způsobem dětskou cestou vysvětluje a navíc moc hezky zobrazuje poměrně reálný sourozenecký vztah... Jedna z mála pohádek, na kterou mají šanci vydržet koukat jak dospělí, tak děti s nadějí přiměřené zábavy :) ()

Stanix 

všechny recenze uživatele

Slepenec vykradených vtipů z jiných animáků a filmů, který není kdovíjak zábavný či poutavý. Pro ty nejmenší průměrná zábava, pro rodiče spíš kulisa. Kdo tohle neuvidí o nic nepřišel. Doporučuji spíše mnohem zábavnější loňské Čapí dobrodružství. ()

elimS 

všechny recenze uživatele

70% - komentář 20ti slovy: Vtipné a zábavné, už jenom díky tomu, že se mimino chová jako "dospělák". Pohádka pro děti i dospělé, ale je potřeba "vypnout". ()

mimozakon 

všechny recenze uživatele

..alebo ako to bolo podarené, malý sťa by našemu z oka vypadol a tak som sa zabával. Emiráty mi v businesse s pohárikom Jacka a touto rozprávočkou spríjemnili let... ()

MAAUZ 

všechny recenze uživatele

Podle traileru jsem Mimi šéfa odhadl špatně, takže ve finále se mi myšlenka líbila více. Postupem času líbivost klesala dolů. Nepochopil jsem, jestli chtěli říct dětem, aby si vážili svých sourozenců. Či aby si rodiče pořizovali víc dětí místo štěňat? Dost mě mystifikovalo, jak se z těhotnýho břicha mámy stalo modifikovaný marketingový dítě a objevilo se před jejich dveřma.... ()

dkas 

všechny recenze uživatele

Celkově lepší, než jsem čekal, ale i tak pořád žádná sláva. Neurazí, ale ani extra nenadchne. Má to pár povedených vtípků, potěší narážky na Toy Story, ale taky několik hluchých míst. ()

Scraffy 

všechny recenze uživatele

Animák, ktorý neurazí, ale ani nenadchne. Niektoré scény sú tam veľmi dobré, dá sa na nich zasmiať. Škoda len tých ukážok, ktoré majú vystihovať detskú fantáziu. Príde mi to ako celkom zbytočné a podľa mňa, keby tam neboli, film by vyzeral lepšie. Avšak detskému publiku sa to môže páčiť. Škoda len, že námet je takmer na chlp podobný, ako o rok staršie Bociany v ktorých bol princíp vyrozprávania príbehu rovnaký. ()

himor 

všechny recenze uživatele

Ale veď to bola sranda predsa...ja tu nemám predsudky o štencoch, ani o deckách a už vôbec nie o korporáciách. Námet síce zvláštny, ale keď idem pozerať animák, tak ma zaujíma ako vyzerá a až potom čo sa v ňom deje. Vizuál skvelý, joke-y myslím výborné a neviem prečo by som sa mal nad tým viac zamýšľať. 85% ()

Související novinky

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

13.07.2017

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 13. do 19. července tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů první… (více)

Reklama

Reklama