Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Počas bojovej operácie kdesi v Moldavsku zahynie elitný vojak Delta Force. No záznam z kamery, zobrazujúci jeho posledné chvíle, všetkým vyrazí dych. Čo sa stalo? Generál Orland (Bruce Greenwood) vidí akúsi spektrálnu anomáliu. Agentka Madisonová (Emily Mortimer) podozrieva nepriateľa z vývoja novej maskovacej technológie, ktorú chce získať za každú cenu. Jediný, kto môže do záhady vniesť trochu svetla, je vynálezca kamery - Dr. Clyne (James Badge Dale). Je to chyba kamery, alebo nová technológia? A ak ide o zbraň, ako sa pred ňou chrániť? (koba)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (192)

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Videobéčko po vizuálním upgrade. Nic Mathieu natočil sci-fi akčňák jak z pultu videopůjčoven, který se ovšem u současné žánrové konkurence vůbec nemusí stydět za svoji audiovizuální stránku. Silné využití praktických efektů vyloženě potěší, stejně jako slušná atmosféra a originální záporáci s ještě zajímavější a správně přehnanou genezí. Pokud vám tedy naivnější, jednoduší a přímočařejší žánrovky něco říkají, pak směle do toho. [70%] ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Klausovská „ne-výhra“. K plnému uspokojení by chtěla údernější dohled a schopnějšího realizátora, který dovede vidět dál, než za minutový horizont televizní reklamy. Že pak ale Netflix nevypustí z klece rázného dramaturga a agilního střihače, je už na pováženou. Je mi trochu líto nedat aspoň 60%, ale čím víc stopáž roste ke dvěma hodinám, tím víc jsem nudou okusoval ovladač. ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Je na tom vidět,že původně v tom měl prsty Universal.Taky je na tom vidět,že je to filmek,kterej by asi se svym spíš vizuálem z konce dvacátýho století v kinech moc penízků neposbíral.Přitom je to v první půlce výborný mysterium,v druhý akční blbůstka.Navíc to má i slušný obsazení.Početl jsem si v komentářích s odpadem,a vážně je nutný,aby sem psali lidi,kterejm mánie a láska k filmu nic neříká.Bavil sem se fakt hodně.80%. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Spokojenost. Koktejl akčního filmu z válečného prostředí se skoro hororovou zápletkou má sám o sobě předpoklady chutnat. Když přihodíte příjemné herce (dva z nich z Bayova válečného 13 hodin, jeden ještě navíc z The Pacific), je o zábavu postaráno. Vizuál je super, Junkieho hudba taky, takže kdyby se malinko přitlačilo na dané stopáži na peru (102 minut čistého času), plus kdyby se ubralo na amerikokapitánství, mohla to být klidně i pětka. Dá se doporučit jako kvatliní načančané béčko. 80% ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

S láskou udělaná kombinace Vetřelců, Final Fantasy a videoherního Gears of War, který překvapivě i přes mizivý rozpočet, nevypadá úplně lacině a fandy žánru dokáže překvapit. Pro mě bylo ve výsledku největší negativum v použití nezajímavých monster. Raději bych do filmu nacpal, nějaký přesrostlý potvory. Přesto film neurazí. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (3)

  • Časť scén sa natáčala aj na Slovensku, konkrétne v Komárňanskej pevnosti. (ambron)
  • Americké jednotky jezdí ve filmu v českých Tatrách vyrobených pro slovenskou armádu tzv. Tatrapan, ve filmu označených jako Mrap. (SsgtJira)
  • Film byl vyroben studiem Universal a původně měl jít do kin. Studio si s ním ale nevědělo příliš rady, a dokonce ho stáhlo z kinodistribuce. Nakonec byl snímek koupen a uveden internetovou televizí Netflix. (joker.george)

Reklama

Reklama