Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čerstvý majster sveta v kickboxe Eric Sloan (Darren Shahlavi) dostal ponuku, ktorá sa neodmieta: za 400 tisíc dolárov zápasiť v Thajsku s miestnym šampiónom v thajskom boxe Tong Pom (Dave Bautista). Ponuku príjme, no netuší, že zápas skončí horšie ako predpokladal - jeho smťou. Ericov mladší brat Kurt (Alain Moussi) túži po pomste a po nevydarenom atentáte na Tong Poa vyhľadá uznávaného majstra bojových umení Duranda (Jean-Claude Van Damme), aby ho pripravil na súboj, v ktorom bude môcť vraha svojho brata poraziť čestne a férovo. (m.a.t.o.)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (113)

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Tak to byla krutá zhovadilost. Souboj s Van Dammem byl tak trapnej, že si člověk málek ucvrnk do kalhot jak se smál. Souboj s Bautistou by byl fajn, kdyby se během boje nějak nezvětšoval :) Gina Corano dělala trapné křoví a milostná scéna s Lane obsahovala tři zhoupnutí a konec :D Naprosto otřesné pokračování Kickboxera, který vlastně ani nemyl o kickboxu ale Muay Thay ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Paní nostalgie je přišitá u jedničky Kickboxera, to je tutovka! Další díly, už mě opravdu netáhly a to především díky neúčasti JCVD. Proto, když jsem viděl, že se namočil do projektu Vengeance, nemůžu nevidět a hlavně si přát, aby zde filmek projel objížďku kolem lokality "propadák". V rámci žánru a taktéž pro oblibu Van Damma, nemůžu hodnotit záporně! Tong Po v podání Bautisty byl přísněj a respekt si vybudoval i v mým měkoučkým křesle v obýváku! Hlavní "borec" nebyl asi podle představ ten, kterej by to mohl táhnout, pač měl docela dost složitou úlohu, podědit roli po Kurtovi z prvního dílu. Každopádně to vůbec nevadí, protože mi všichni jsme šli do filmu jen a jen skrz našeho Žána! No co k tomu dodat? Nápad s tím, že se stal učitelským a předával zkušenosti dál, byl geniální tah a Džejsímu to navíc šlo náramně! Jsem rád, že jsem dostal před oči po dlouhé době nadmíru solidní Van Dammův biják! 70% ()

Reklama

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

Tak sa nám rozhodli zrýmejkovať 80tkový akčný film, ktorý je mnohými braní ako klasika akčného žanru (kokotina) a pre mnohých najlepším filmom ŽánKlóda. Nie zlý nápad... problém, ale je, že miesto rýmejku z roku 2016 spravili rýmejk z roku 1989. Chcem tým povedať, že som mal pocit ako keby som sa nepozeral na nový film, ale na nejakú zabudnutú béčkovú sračku z 80. rokov. A ja naivný som si myslel, že sme to už niekam za tú dobu posunuli. Leda hovno. Údery sú sádzané pol metra od ksichtu, aby to náhodou nevyzeralo reálne, Tong Po chodi po aréne ako keby mal v prdeli stále zarazeného róbertka a samozrejme si náš hrdina po 30 ranách od 2 metrového nekultúrneho svalnatého hovada maximalne utrie kútik odkial mu cverčí pramienok krvi. Čiže vlastne zopakovali všetky chyby 80tkových filmov v roku 2016 !!! Samozrejme do toho pridali aj nejaké nové "trendy" ako obsadiť do hlavnej úlohy nesympatického neherca bez kúska charizmy, obsadiť do vedlajšej úlohy jebačku, ktorá sa vie reálne byť (áno...Gína) a dať jej 5 scén, kde jediný akčný moment prichádza, keď pobozká mŕtvolu na čelo. Takže zhrnuté a podčiarknuté... to že je to na 90% kópia originálu by som ešte zniesol a odpustil, ale to že tam posrali asi všetko čo sa dalo... to nie ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

S tímhle filmem mám dost problém. Je to remake nebo pokračování? Pokud pokračování, proč hlavní záporák vypadá stejně jako ten v původním filmu. Pokud pokračování, tak se ptám proč? Film má neuvěřitelně špatné a nesympatické (ne)herce. Nikdo ve filmu neumí pořádně bojovat a když už v něm jednu ze zásadních rolí hraje profík v MMA, bojuje jak máslo, jen aby neublížil hlavnímu hrdinovi. Bojové sekvence jako takové jsou nudné, bez nápadu a špatně natočené a překvapilo mě, jak může někdo v době filmů jako Raid nebo Ong-bak, natočit bitky, které vypadají hůře než ve filmech z 80. let. Celkově jsem chtěl film po 15 minutách odpálkovat s 1* a pustit si něco pořádnýho. Pak se ale objevil Van Damme a já se v tu chvíli naladil na příjemnou nostalgickou vlnu a vyloženě si užíval všechny tréninkové sekvence. Takže ve výsledku, to taková mizérie vlastně nebyla a docela sem si film i užil. Na jedno podívání celkem neškodné. ()

Luk80 

všechny recenze uživatele

Na takové klasiky by měl být přísný zákaz pro jakékoliv restartování. JCVD byl sice v pohodě, dělal co dělal, kopal a trénoval, ale bylo to málo.Ti co to tady měli táhnout totálně vyhořeli. Tong Po ? Proč ? Vím, že je tady nová generace zápasníků co se z ringu dostává k filmu a chcou se širšímu světu více ukázat. Osobně na mě to neplatí a já si okamžitě pouštím Kickboxera v rychlodabingu a budu se náramně těšit z každé další scény. Jediným pohodovým plusem byly závěrečný tanec Alaina Mousii ala JCVD v hospodě. Sara Malakul Lane je pěkná, pěkňůčká. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

  • Vo filme si vedľajšie úlohy zahrali hneď traja bývalí šampióni MMA najprestížnejšieho organizácie UFC: Fabricio Werdum, Cain Velasquez a Georges St-Pierre. (Patrik200s)

Reklama

Reklama