Reklama

Reklama

Poté, co je Kyle Wincott ve válce zabit, trpí jeho armádní pes Max velkým stresem. Nedokáže si k nikomu najít cestu - dokud ovšem nepotká Kyleova dospívajícího bratra Justina. Ten se Maxe ujme a jejich životy už nikdy nebudou jako dřív. Max je dokonale vycvičený armádní pes nasazovaný v Afghánistánu do předních linií po boku svého pána, příslušníka amerického námořnictva Kylea Wincotta. Jednoho dne se ale věci tragicky zvrtnou a Kyle je při akci smrtelně zraněn. Max je traumatizovaný ztrátou svého nejlepšího přítele a není schopný pokračovat ve službě. A tak je poslán zpět do Spojených států. Jediný člověk, ke kterému si tam dokáže najít cestu, je Kyleův dospívající bratr Justin... Kyleova rodina se Maxe ujme a tím mu v podstatě zachrání život. Justin má ale plnou hlavu vlastních problémů - musí například plnit očekávání, která na něj klade jeho otec - a tak nejdřív nemá zájem starat se ještě o bratrova utrápeného psa. Jenže pro Justina, který je odhodlaný zjistit, co se onoho osudného dne s Kylem na frontě doopravdy stalo, je Max možná jedinou šancí na úspěch. Díky upovídané dívce Carmen, která to se psy umí, si postupně začne svého chlupatého společníka vážit. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

reich

reich (hodnocení, recenze)

Já tedy nejsem nějaký velký milovník psů, ale musím uznat, že tenhle film se podvedl a svým způsobem má takové to kouzlo. 

Scar

Scar (hodnocení, recenze)

Nie je to čistý belgičan, ale kríženec s nemeckým ovčiakom. Veľmi časté spojenie v ozbrojených zložkách. Belgický ovčiak malinois nemá tmavo sfarbené sedlo na chrbte, ale je celý hnedý, s výnimkou tváre.

CiPR

CiPR (hodnocení, recenze)

Sám mám doma tři belgičany, na tenhle film se těším, trailer mě dostal. Jen jsem nikde nenašel datum premiéry v ČR.

Uživatel Killer67 smazal svůj příspěvek.

Pacas

Pacas (hodnocení, recenze)

Killer67

"Já jsem milovník psů a film mě opravdu oslovil . . " nesnaž se hrát na erudovaného kritika a nezvracej chytrá slova když ani nechápeš souvislost vět. Film tě může oslovit potom co ho shlédneš, zřejmě si chtěl napsat že tě oslovil trailer ale tak trochu se ti to v té hlavince při vší té euforii z ukázek pomotalo.

na příspěvěk reagoval Killer67

Killer67

Killer67 (hodnocení, recenze)

Pacas

Když někdo píše, že se na film těší, obvykle to znamená, že ho ještě neviděl... 

Fakt Paco :)

na příspěvěk reagoval Pacas

bero

bero (hodnocení, recenze)

Tohle se místním drsňákům z diskuze líbit nebude už podle některých reakcí níže a přitom pravě oni jsou cílovou skupinou už třeba proto aby si zkusili,ten pocit,místo myši pohladit psa....

Tom478

Tom478 (hodnocení, recenze)

Ruští internet heroes si přišli spravit komplexy už i pod filmy o psovi. :D Neřešte tu prosím píčoviny ale film. Když jste tak chytrý, tak jste to měli říct ven jako asi těch 20 dalších dědků, co stálo s cedulema u silnice :D. Na internetu vás nikdo nebude brát vážně, hňupové. :D

na příspěvěk reagoval Pacas

CiPR

CiPR (hodnocení, recenze)

Tak na tenhle film se nemohu dočkat. Už i trailer mě emotivně dostal. Očekávání jsou veliká :-)

Lucy1994

Lucy1994 (hodnocení, recenze)

Všichni chytří jak rádia. Někomu se to líbit bude, někomu ne, někdo se těší, někdo nad tím kroutí hlavou. To ale neznamená, že je potřeba psát tak hnusné příspěvky a dělat ze sebe kdo ví koho. Já jsem milovník psů a film mě opravdu oslovil, těším se. Ale takové hnusné "chytré" komentáře si teda film nezaslouží, není to kravina pro puberťáky s nahými ženskými/chlapy, tak holt asi proto lidi šílí, co je toto za hovadinu. No, každého zajímá něco jiného :) 

na příspěvěk reagoval Pacas

umbjaz

umbjaz (hodnocení, recenze)

WTF!?! už na ně negři tak moc serou, že musí jako náboroví prostředek používat i "nejlepšího přítele člověka"??? nevím kam se USA chystá a jaká země bez peněz to zase odnese, ale těch náboráků zase vychází nějak moc. jen aby to nakonec neodnesla celá planeta. 

Pacas

Pacas (hodnocení, recenze)

Tak víte co, už jim dochází lidi co vesele půjdou umřít do cizí země kterou jejich vláda drancuje. Potřebují nějakou agitku, tak si raději půjdou hrát na vojáčky než být doma na potravinových lístcích. Jsou tak zblblý tou jejich propagandou že jim ani nedochází že tam můžou zařvat. Bude to brutální doják si myslím, narvanej emerickou vlajkou až po hranu, hrdinnými vojáky co brání svobodu a demokracii v zemích kde nikdy svoboda a demokracie nebyla a nakonec udatný pejsek co všechny zachrání. No už se nemohu dočkat . . .

Uživatel Pacas smazal svůj příspěvek.

Jituschka5

Jituschka5 (hodnocení, recenze)

Už trailer mě rozbrečel. Myslím že to bude pěkné, kdyby tenhle film byl jen o válce nebylo by to po chvíli tak záživné. Tohle vypadá mnohém lépe, hlavně procítěně. Těším se.

]V[()Rt

]V[()Rt (hodnocení, recenze)

Na celej film si asi netroufnu, už po traileru se bojím, abych nebyl zbytek života na inzulínu.

na příspěvěk reagoval Whoossain

Lukinsons-

Lukinsons- (hodnocení, recenze)

Kdyby to bylo jenom z války, tak by to mohlo být fajn a těšil bych se...takhle to vypadá na rodinnou hovadinu. 

na příspěvěk reagoval Tony.cs

Reklama

Reklama