Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Oblíbení baviči Michal Suchánek a Richard Genzer přicházejí se zbrusu novou talkshow 21. století! S klasickým modelem zábavného pořadu tohoto typu má TGM společné snad jen to, že si Michal s Richardem vždy pozvou dva nebo tři hosty, mezi nimiž budou jak osobnosti známé, tak i neznámé, ale přesto něčím výjimečné. Tím ale jakákoli podobnost končí. Moderátoři vám hosty představí v úplně jiném světle, než byste čekali, a odhalí vám jejich nečekané stránky osobnosti.
Do průběhu show bude také často zasahovat režisér, který se může kdykoliv objevit na velkoformátové obrazovce. A tím nebude nikdo jiný než Ondřej Sokol. Nebude chybět ani krátká improvizovaná scénka ze života pozvaného hosta, kterého Michal a Richard často donutí hrát společně s nimi. A každý díl zakončí překvapivý bonus... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (87)

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Talk-show, ve které host neřekne nic, zatímco dva "moderátoři" nezavřou hubu a maskují vlastní neschopnost vést vtipný a informativní rozhovor s hostem tím, že žvatlají jakékoliv nesouvislá a nevtipná hovna, která je zrovna napadnou. Když už i jim dojde zásoba slovní stolice a ztratí nit, o slovo se přihlásí "režisér", který převezme štafetu trapnosti a pokračuje v podobném duchu do konce "rozhovoru". Host tou dobou jen křečovitě sedí, blbě čumí a se sebezapřením se směje spolu s podplaceným a dementním publikem. Ve výsledku tedy řekne: "Dobrý den." a "Nahledanou." a jde zpět do prdele. Genzer se Suchánkem se zde opět neprokrytě a nechutně propagují jako v jejich předešlé pseudotalk-show na Nově, místo aby dělali svojí práci a hosta se alespoň na něco zeptali, natož aby byli vtipní. Vzhledem k jejich neskutečnému diletantství, by zřejmě neudělali kvalitní rozhovor s vůbec nikým, ať by byl host sebezajímavější. Absolutní žumpa pro zkrachovalce, ať na straně diváků, tak hlavně tvůrců. 0% ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Do průběhu show bude také často zasahovat režisér. No, jen tak pro začátek: od Sokola jsem teda čekal větší nasazení a očekával jsem, že hlavně díky jeho zásluze to nebude jen Mr.GS s jiným názvem. Bohužel kluci toho moc nezměnili (kromě toho, že se slušnejc vohákli). Kulisy mě taky neskutečně iritujou, nevim co to je za trapnej zlozvyk mít v každý talkshow drahej stůl, sedačku a pozadí mrakodrapů. Je to snad v každý talkshow jak u nás, tak i v zahraničí. Zaplať pánbůh za Mezi kapradinami od Zacha. Sečteno podtrženo, je to Mr.GS v novém kabátku, nic víc, ale taky nic míň. Hodnocení bude subjektivní a v podstatě se bude lišit v závislosti na pozvaných hostech. Někdy to bude za 5* někdy za 1*, chtěl bych to zprůměrovat a dát tři, ale prostě nemůžu. PS: Líbí se mi ty představovací yearbooky s fotkami z mládí, zajímavý zpestření. Nerad hodnotím po prvním díle, ale chtěl jsem sdělit svůj názor, jelikož si nejsem jistej, jestli další díly vůbec zvládnu. ()

Reklama

AlfaNumerO 

všechny recenze uživatele

Nevěřil jsem, že to zažiju, ale egocentrický macho Klaus hýřil vtipem víc čím dál tím víc upadající dvojice GS. Za dob Tele tele a mého pubertálního věku jsem se jejich vtípkům občas i zasmál (Myslím řiď jako řiď, ne řiť jako řiť). Člověk však stárne, ale jejich vtípky spíš ještě víc mládnou. UPDATE viděn další díl s Evou Farnou a musel jsem v půli přepnout. Smích se dostavoval opravdu pouze od moderátorů a od evidentně přeplaceného publika. Smutné. On nynějška je pro mě ve slovníku pod slovem trapnost uvedeno Michal Suchánek a Richard Genzer. Hodnocení snižuji na 15%.  ()

witch.rch 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda z nostalgie k zúčastněným, čímž myslím tvůrce a taky moderátory. Včetně režiséra. Obzvláště jeho výstupy v prvních dvaceti minutách byly dost "out". Velice nerada to říkám/píšu, ale on snad i ten Klaus byl vtipnější a pohotovější. Vydržela jsem cca půl hoďky. Nevím, jestli tomu dám ještě vůbec šanci... ()

ondrula 

všechny recenze uživatele

Velmi trapné. Kdo někdy viděl MR.GS, muselo mu být jasné, že to G+S nezvládnou. Paradoxně jediný, kdo zkoušel vtipkovat, byl matador Klaus. Moderátoři byli očividně dost nervózní, Suchánek se bezmocně válel po stole a spínal ručičky a hloupej Geňa bezradně čuměl a občas zoufal plácnul otřesnou otázku typu: "Kdo vás v politice nejvíc zaujal?" Tihle dva šašci jsou prostě jakožto moderátoři otřesní a Prima toho projektu bude ještě litovat. Bohužel to nevytrhl ani velmi talentovaný Sokol, který na to bezmocně čuměl ze zákulisí a snad je mu už jasný, jak velkej průser to byl. ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama