Reklama

Reklama

Hladová srdce

  • Itálie Hungry Hearts (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Jude je Američan, Mina je Italka. Oba se náhodou potkají v New Yorku. Následuje bouřlivý milostný románek, vezmou se a Mina otěhotní. Mladému páru tak začíná zcela nový život. Od prvních měsíců těhotenství Mině silný mateřský instinkt napovídá, že pod srdcem nosí výjimečné dítě. A protože má až přehnaně blízký vztah k přírodě, začne jako posedlá syna chránit před škodlivými elementy z okolního světa a snaží se uchovat jeho naprostou čistotu. Jude se nejprve z lásky nechává Minou vést, ale jen do té doby, než stane tváří v tvář hrozivé pravdě: syn přestal růst a jeho život je v ohrožení. Jude musí rychle zakročit. A tak mezi ním a Minou vypukne vše prostupující boj plný podezírání a roztrpčenosti, který, přes zoufalou snahu najít řešení, nakonec vede k otevřené emocionální konfrontaci. (Cinemax)

(více)

Videa (5)

Trailer 4

Recenze (99)

lillien 

všechny recenze uživatele

Neříká se mi to coby ženě lehce, ale v případě, že z rodičů je ten větší debil matka, nechť jde veškerá emancipace do prdele a zásadní věci nutno řešit právem silnějšího. Tedy za předpokladu, že z partnerů je stále ten těžší muž. Originální námět, zdařilý výběr herců a překvapivě nečekané rozuzlení. Jednu hvězdu navíc za to, že se tvůrcům podařilo vytřískat celovečerní drama z tématu extrémního stylu stravování, o kterém jsem se domnívala, že je použitelné maximálně do dokumentu. Diskuze o veganství, která se díky filmu nabízí, pro mě nebyla až tak palčivá a zásadní, jako spíš otázka, jak jsme v současnosti schopni respektovat a prakticky řešit svobodu rozhodování ve vztahu, kdy partnera milujete, ale až tak úplně nesouzníte a nesouhlasíte s jeho činy. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Ciry brutal. Takto ja nebudem vypisovat litanie, napisem to strucne. Rok 1960 zaznamenal filmovy kult Psycho, 1963 mal Ptaci od Hitcha ...... atd atd 1999 bol natoceny 8 mm ...... 2009 Avatar a 2014 Hungry Hearts. Viac netreba dodavat, snad len ze ta dvojka sa vyslovene nasla, k Scarlett Johansson sa Adam proste nehodi. Jo a videl som aj Jake Webera /Dawn of the dead/ : 100 % ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Awh, tak ten koniec som veru nečakal! Dej do veľkej miery dosť pochmúrny, občas až príliš monotónny, ale v konečnom dôsledku zaujímavý film s pozoruhodnou témou, ktorá sa však v poslednej dobe dostáva čoraz viac do popredia. Táto prehnaná snaha o zdravý životný štýl je v podstate až choroba, a v tomto prípade bolo jasne vidno kam až dokáže zájsť fanatizmus a posadnutosť alternatívnej výživy. Po celý čas som bol rozhodnutý pre 3* (kvôli tej častej monotónnosti), ale za ten záver musím prihodiť ešte jednu navyše. Takže štyri! ()

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Nešlo absolútne o to, že bola matka veganka, to musím napísať hneď na začiatku! Táto žena bola proste psychicky chorá. Aj matky veganky neupierajú svojim deťom jedlo a rozhodne ich neládujú laxatívami. Neviem, zrejme jej preskočilo z tej našej úžasnej civilizácie a to by ma ani trochu neprekvapilo. Mŕtve jelenie a iné trofeje boli naozaj morbídne a ládovať dieťa teľacím tiež nie je najlepšia voľba, avšak veganská vyvážená strava by miminku prospela určite viac ako mŕtvoly zvierat. Nemám rada takéto filmy, lebo prihlúplym odporcom veganstva pridávajú vodu na ich mlyn. Každopádne nebolo to len o tom a preto hodnotím najobjektívnejšie, ako to dokážem aj keď mám podozrenie, že tvorcovia takou objektivitou určite nedisponovali! ()

Tosi 

všechny recenze uživatele

Mateřská láska dokáže být někdy hodně odporná. Hladová srdce, nebo Hladový krk, v podstatě je to jedno. Tento film popisuje manželství, ve kterém žena posunula hranici alternativní výchovy svého novorozeného syna do stádia šílenství. Zajímavý, podvyživený film plný emocí, který má sice daleko k megadílu, ale mohl se spolehnout na slušné herecké výkony hlavní dvojice. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama