Reklama

Reklama

Nikdy nejsme sami

  • angličtina We Are Never Alone (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Do obce roztažené podél státní silnice se nastěhuje paranoidní pracovník vězeňské správy a jeho rodina. Spřátelí se se svým novým sousedem, nezaměstnaným hypochondrem, kterého živí jeho žena pracující v místní prodejně. Unavená životem a starostí o dva syny, všimne si vyhazovače z nočního klubu. Ten ale miluje striptérku. Ta však čeká na otce svého dítěte, který sedí v nedaleké base, kde pracuje náš bachař. Drama o současné době a lidech, kteří jsou obětmi i strůjci jejích běsů. (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Být to načočeno dnes, řeknu si, že to byla taková sondička do běžných životů dezolátů, pardon vlastenců a patriotů. Těch co mají na profilovkách na FB pod svými avatary české vlajky a jsou sdruženi ve všech těch skupinách co jeden čas každý druhý den okupovaly Václavák. Vlastenci sdružení do tlup názvů jako Národní odpor, Pravé češství, Svoboda a respekt atd... Skupiny co nenávidí Fialu, Pekarovou, Vystrčila, Ukrajinu i s Ukrajinci, ukrajinskou pšenici (tu otrávenou co se sem vozí do pekáren), ukrajinský slunečnicový olej (protože je z Ukrajiny), brouky (hlavně ty co jim vláda mele do jídla), chemtrails - alias kondezační páry na obloze za motory vysko letících letounů (v nichž ale v létě poletí na Malorku a do Egypta), jakékoliv vakcíny, síť 5G (mobil i s datovým balíčkem ale nosí celý den v kapse) a samozřejmě EU a NATO. Jenže tyhle typy tady byly už před sociálními médii a to dokonce dávno, pradávno. Jen ty svá zaručená moudra potvrzená školou života vyprávěli jen v hospodě. Sociální média ale umožnila - jak jsem kdesi četl vtipnou glosu ,,zjistit kdo je jen kretén a koho je už skoro záhodno se i trochu bát''. Postavy zde byly rozehrány skvěle a každému role sedla jak ulitá. Godlu jsem vždy bral jako takového prominentního Róma, který se vyšvihl, ale který spíše funguje v jeho přirozeném projevu než aby nějak výrazněji hrál. U Mostu jsem ale lecos přehodnotil a i zde musím uznat, že odvedl slušnou práci. Roden, to je prostě borec... Tady jsem jen zíral co ze sebe zase dokázal udělat. Lenka Vlasáková je taková tichá voda, ale o to je lepší pro psychologické role a Hanuš, bez komentáře! :-), To je prostě borec. I klaudia Dudová byla super a nevadili ani dětští herci. No a já koukám, že jsme vlastně vyjmenoval všechny. herecky to tedy bylo hodně nadprůměrné. Bohužel snaha všechny ty postavy nějak v závěru rychle pospojovat vedla k trochu křečovitému konci, který ani nebyl moc uvěřitelný. Je škoda, že to v závěru přestalo držet pohromadě. Ale i tak dávám za solidní 3 náboje do brokovnice. * * * ()

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

"Prosím tě, vzpamatuj se. Lidi, který se bojej umřít, se bojej i žít." Děkuji, konečně film, který se nebojí pravdy, reality, hloubky, syrovosti a sociálních témat. Nejspíš nebude mít divácký a komerční úspěch, protože spousta lidí se bojí pohlédnout pravdě do tváře. Navíc doba je taková, že většina lidí je unavených a přetížených svými problémy a na takový drsný a depresivní film nemají sílu a náladu. Na druhou stranu vydržte tu počáteční depresivní nálož, pak budete pobaveni komickými scénami. :D Jsem velmi šťastná, že se takové filmy, které nejsou o hovně, točí! Je tam spousta scén, které mají obrovskou sílu a autentičnost. Např. jak se syn ptá při sledování televize, kdo má vlastně pravdu. Film, který ukazuje cestu. Samozřejmě nesmím zapomenout na skvělé herecké výkony. Popis ČT - dramatický příběh z českého příhraničí s nádechem černé komedie - sedí. Jen tak dál! Velmi fandím všem, kteří se nezaprodávají jen komerci.:) Děkuji za velkou odvahu, tu dnes potřebujeme všichni. 4,5 hvězdy, vzhledem k nepřekvapivému velkému podhodnocení zaokrouhluji. Přeci jenom mám velkou výtku 2/3 filmu jsou absolutně nabušené, naproti tomu v poslední třetině film jakoby ztrácí šťávu, místo aby gradoval. ()

Reklama

markotter 

všechny recenze uživatele

Všichni (včetně dětí) jsou úchylové :-). Dělají věci, které by normální lidi nedělali a celkově působí film hodně depresivně. Jsou to taková novější Poupata. Na rozdíl od nich je to ale víc střípkovité a nedrží to moc pohromadě. Takže celkově spíš pobavení nad některými scénami, správná deprese z atmosféry asi severních Čech, ale myslím, že se to mohlo udělat trochu líp. ()

William_ 

všechny recenze uživatele

Hodně experimentální kousek, který se utopil v tom, kolik nám toho chtěl přinést a nepřenesl, nebo se mu to nepovedlo. Je zde spousta scén, které jsou nedodělané a divák si tak sám musí vypredikovat, co tím autor chtěl říct, což chválím, ale někdy toho bylo až moc. Herecké výkony skvělé ať už Roden, Vlasáková, Hanuš či v tu dobu ještě Česku neznámý Godla, který se proslavil až v seriálu MOST!. Zajímavý kousek. 6,5/10. ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Moc rád bych šel v hodnocení vejš, téma je mi blízké a jsem rád, že se Václav nebojí nastavovat zrcadlo naší společnosti, která je prolezlá zbytečnými strachy (na druhou stranu tady nebydlí, takže to zase takový hrdinství není), dokonce jsem snad pochopil i barevné proměny, na který kdekdo chrlí hněv, jenže ten film se mnou - hlavně ve II. polovině a už vůbec ne v závěrečné dvacetiminutovce - nic moc nedělal, a tak jsem se tentokrát (na rozdíl od Cesty ven nebo Mariana) s režisérem pocitově minul. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • Film byl natočen v Senicích. (SONY_)

Související novinky

Road-movie Martina Jelínka v Kině Pilotů

Road-movie Martina Jelínka v Kině Pilotů

27.05.2016

Road-Movie, film vypovídající o současné generaci mladých lidí, jejich dezorientaci, absenci vlastního názoru a nespokojenosti s vlastním životem, se bude promítat exkluzivně v Kině Pilotů od 26… (více)

23. Dny evropského filmu

23. Dny evropského filmu

02.04.2016

Dny evropského filmu jsou jediným festivalem v České republice zaměřeným výhradně na evropské filmy. Hlavní přehlídka proběhne v Praze ve dnech 7. - 14. 4. (kina Lucerna, Světozor a Royal) a v Brně… (více)

Reklama

Reklama