foto

Lukáš Král

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2016 Masaryk
Nikdy nejsme sami
2015 Ghoul
Kobry a užovky
Korunní princ (TV film)
Svatojánský věneček (TV film)
2014 Díra u Hanušovic
Fair Play
2013 Colette
Kovář z Podlesí
2012 DonT Stop
Okresní přebor - Poslední zápas Pepika Hnátka
Ve stínu
2010 Dešťová víla
2009 Les mrtvých (TV film)
Muži v říji
Normal
Protektor
2008 Anglické jahody
Hlídač č. 47
2007 O uloupené divožence (TV film)
2005 Anděl Páně
Krev zmizelého

TV seriály

2017 1890 (TV seriál)
Víno a voda (E03)
Krv a mlieko (E02)
Démon z Tiesňavy (E01)
Trpaslík (TV seriál)
Sobota (E06)
Pátek (E05)
Čtvrtek (E04)
další epizody (5)
2016 Trpaslík (TV seriál)
Pondělí (E01)
2015 Autobazar Monte Karlo (TV seriál)
Svatba (S01E12)
Vočesaný auto (S01E11)
Nové starší auto (S01E10)
další epizody (12)
2014 Čtvrtá hvězda (TV seriál)
Třináct sirotků (E12)
Hodina H. (E11)
Ochránce smečky (E10)
další epizody (12)
2013 Sanitka 2 (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Škoda lásky (TV seriál)
Hrdina (S01E13)
Vzpomínky (S01E07)
Špačkovi v síti času (TV seriál)
Kompas pro tatínka (E16)
A je to v kufru! (E15)
Konečně zase spolu (E14)
další epizody (16)
2009 Proč bychom se netopili (TV seriál)
Poslední plavba (E10)
Návrat háčků (E09)
Křižákův návrat (E08)
další epizody (10)

Herecká filmografie

Filmy

2014 Díra u Hanušovic
2012 Královská aféra
2005 Naprosto osvětleno

TV seriály

2013 Špačkovi v síti času (TV seriál)
Bertík zasahuje (E07)

TV pořady

2017 24. Český lev (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace