foto

Lukáš Král

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2020 Krajina ve stínu
Služebníci
2019 Národní třída
2018 Chata na prodej
Tátova volha
2017 Křižáček
2016 Masaryk
Nikdy nejsme sami
2015 Ghoul
Kobry a užovky
Korunní princ (TV film)
Svatojánský věneček (TV film)
2014 Díra u Hanušovic
Fair Play
Kdyby byly ryby (TV film)
2013 Colette
Kovář z Podlesí
2012 DonT Stop
Okresní přebor - Poslední zápas Pepika Hnátka
Ve stínu
2010 Dešťová víla
2009 Les mrtvých (TV film)
Muži v říji
Normal
Protektor
2008 Anglické jahody
Hlídač č. 47
2007 O uloupené divožence (TV film)
2005 Anděl Páně
Krev zmizelého

TV seriály

2019 MOST! (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)
2018 Život je hra (TV seriál)
Zapřít expřítelkyni (S01E10)
Utopit bobek (S01E09)
Neukázat pindíka (S01E08)
další epizody (10)
2017 1890 (TV seriál)
Víno a voda (E03)
Krev a mléko (E02)
Démon z Tiesňavy (E01)
2015 Autobazar Monte Karlo (TV seriál)
Svatba (S01E12)
Vočesaný auto (S01E11)
Nové starší auto (S01E10)
další epizody (12)
2014 Čtvrtá hvězda (TV seriál)
Třináct sirotků (E12)
Hodina H. (E11)
Ochránce smečky (E10)
další epizody (12)
2013 Sanitka 2 (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Škoda lásky (TV seriál)
Hrdina (S01E13)
Vzpomínky (S01E07)
Špačkovi v síti času (TV seriál)
Kompas pro tatínka (E16)
A je to v kufru! (E15)
Konečně zase spolu (E14)
další epizody (16)
2011 Okno do hřbitova (TV seriál)
Imbecil (E02)
2009 Proč bychom se netopili (TV seriál)
Poslední plavba (E10)
Návrat háčků (E09)
Křižákův návrat (E08)
další epizody (10)
2006 Krev zmizelého (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)

Herecká filmografie

Host

TV pořady

2017 24. Český lev (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky