Reklama

Reklama

VOD (1)

Špičková agentka americké CIA Alice Racine (Noomi Rapace) je po nevydařené akci přeřazena do londýnské kanceláře. Po dlouhém čase ji kontaktují bývalí nadřízení, protože se dozvěděli o zvýšené aktivitě v prostředí radikálních militantních skupin. Alici se podaří lokalizovat hlavního podezřelého, ale během jeho výslechu přijde na to, že ji někdo podvedl a ven unikly přísně tajné informace. Najednou se ona sama ocitá v ohrožení a musí udělat vše proto, aby zabránila připravovanému útoku na Londýn. Závod s časem začíná... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (243)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Michael Apted /Gorily v Mlze, bondovka Jeden svet nestaci/ natocil len taky slusny priemerny film. Nic vynimocne, to rozhodne, asponze Noomi rapace /Män som hatar Kvinnor 2009/ to zvlada na urovni,m akcne sceny jej nerobia problem, a mimoriadne dobre sa na nu pozera. Taky Orlando Rozkvet /Lord of the Rings 1 -3/ sice nevie hrat, ale je to aspon chlap, posobi chlapskym dojom, nie jak povedzme Luke Evans. Takze v pohode. Hodne Orlando Rozkvet pribral, tiez som dlho pozeral, ci je to on. Do polky som bol presvedceny, ze dam tomu 4 hviezdy . no obavam sa, ze musim suhlasit s tym, co sa tu popisalo o konci ao tych nezmysloch. Koniec mi teda moc logicky neprisiel, akokeby sa reziser Apted zabudol v 90. rokoch : 65 % ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Staromódní špionážní thriller s poctivou dávkou napětí který jako by ani už nepatřil do dnešní doby, ale mě se velice pozdával a vidím, že tu nejsem sám, nicméně se bojím, že až se k němu dostane široké publikum pád do modré ho nemine je to totiž dobrá stará škola a já už si tu v duchu představuju ty komenty náctiletých jak brečí, že na začátku teroristi nezmasakrovali aspoň milión lidí a neobjevil se vzápětí nějakej kůl vůl dýdpůl a všechny je nepřeříz vejpůl. Takže děcka tomuhle filmu pro dospělý diváky se vyhněte ok? Jinak vzniknout to před 20 lety tak to rychle zapadne prachem, ale dneska se podobnýho oldscholu točí jako šafránu tak i proto dám 4* a 70% ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele

I přes účast na první pohled elitního hereckého týmu a krátkého štěku matičky Prahy, jakožto východního města ideálního k útěku do Sýrie(skvělá reklama), je Unlocked jen další překombinovaná špionážní nuda. Předvídatelná zápletka je nejspolehlivější zabiják podobných filmů a tady došlo k exitusu vcelku brzy. Ale je mi to jedno stejně tak, jako bylo asi scénáristovi Peter O'Brienovi ukradený, že odpravuje postavy jako figuriny na střelnici. Možná takto výzvědné služby fungují, ale bez emocí je to pro mě jen blbá videohra. Navíc i kdybych se oprostil od faktu, že je v poslední době nějak přeNoomiRapaceováno, tak s výjímkou Toni Collette, mě nikdo z té rádoby herecké smetánky neuchvátil. Nicméně asi jen díky nim, je Unlocked jen lehce podprůměrný. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

To, že se film točil v našich končinách, je hlavní důvod, proč jsem se na něj podíval. Nicméně skutečnost, že z filmu Praha a okolí není cítit ani na krok, to je jen profesionalita tvůrců, kteří to tak chtěli. Ono udělat z Prahy Londýn asi nebude úplně legrace. Každopádně je fajn, že nás tvůrci zmínili na konci filmu. V tu ránu jsem si uvědomil, jak v těch amerických kamerách Praha nepůsobí vůbec blbě. Zřejmě používají nějaký dramatický holllywoodský filtr. Jen je ale škoda, že tu o nás opět mluví jako o Východní Evropě. Stejně tak je škoda, že tento film není ve scénáři trošku chytřejší. Mohla by to klidně být ženská odpověď na Jamese Bourna. Takhle se z filmu stala jednoduchá, ale za to v pohodě zvládnutelná jednohubka. ()

alchac 

všechny recenze uživatele

Díky dokonale babochlapoidní paní Řepíkové s neuvěřitelně vychlazeným xichtem, panu Malkovičovi, který opět předvádí svou unikátní schopnost usmát se tak, až jendomu náhlým ochlazením zalezou kulky do dutiny břišní, Orálandovu orálnímu znásilnění mstivým potomkem nějakého vrrka, jemuž pan Teplórien odsnajproval páníčka, morálnímu ponaučení, že po návratu z dovolené v Tunisu jet dvaadvacítkou výlučně v kevlarovém spodním prádle a zejména odsýpající a nenudící akci lze přehlédnout i sem tam se vyskytující logický výtluk. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (15)

  • Orlando Bloom (Jack) nosí výrazné tetování na krku a hrudi. Na jeho levé hrudi je jasně viditelné číslo 77. Bloom se narodil 13. ledna 1977. (veronikajel)
  • Celosvětová premiéra proběhla 24. dubna 2017 na Bari IFF ve městě Bari v Itálii. (Varan)
  • Natáčelo se od 3. listopadu 2014 do 17. ledna 2015 v Česku (Praha) a Anglii (Londýn). (Varan)

Související novinky

Zemřel režisér Michael Apted

Zemřel režisér Michael Apted

09.01.2021

Ve věku 79 let zemřel britský režisér a producent Michael Apted. Rodák z hrabství Buckinghamshire započal svou kariéru v televizi, brzy se však proslavil sérií časosběrných dokumentárních filmů „Up“… (více)

Reklama

Reklama