Reklama

Reklama

VOD (1)

Špičková agentka americké CIA Alice Racine (Noomi Rapace) je po nevydařené akci přeřazena do londýnské kanceláře. Po dlouhém čase ji kontaktují bývalí nadřízení, protože se dozvěděli o zvýšené aktivitě v prostředí radikálních militantních skupin. Alici se podaří lokalizovat hlavního podezřelého, ale během jeho výslechu přijde na to, že ji někdo podvedl a ven unikly přísně tajné informace. Najednou se ona sama ocitá v ohrožení a musí udělat vše proto, aby zabránila připravovanému útoku na Londýn. Závod s časem začíná... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (243)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ťažko si môžete užiť teroristicko - špionážny film, keď je od prvého zjavenia istého herca jasné, kto bude krysou. Veď ten človek nič iného v živote nehral. Z akého žartu tu bol obsadený Orlando Bloom to neviem, ale Noomi Rapace tiež nebol najpresvedčivejšia, chýba jej iskra. Od polovice filmu je vám jedno, ako to celé skončí. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Široký hvězdný casting potěší každého a postavy patří mezi nejsilnější stránkou filmu, především Naomi by měla hrát drsňačky častěji. Zápletku lze přečíst po první půl hodině a zkušený divák vytuší, jak vše dopadne. Nicméně toto špionážní bečko utíká svižným tempem, pořád se něco děje a nikdy se nepřenese na vlnu naprostého nesmyslu. Především akční scény jsou naprosto realistické, bez přehnaných nesmyslů a to více si toho cením, že se snažili tvůrci o co největší věrohodnost. Nakonec si na závěr užijete i panoramata Prahy......7/10 ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Toto sme si s manželkou pozreli necelý deň po 7. sestrách, v ktorých Noomi Rapace nahodila ostrú fyzičku, a tak sme boli zvedaví, čo predvedie v ďalšom akčniaku. Dostavilo sa bohužiaľ radikálne sklamanie. V utajení je ťažké béčko. Je v ňom plno slávnych hercov, ale majú miniatúrny priestor. Najviac sa mi páčil hulvátsky John Malkovich a bombová scéna, v ktorej brutálnym účesom obdarovaná Toni Collette strieľa z gigantického samopalu. Samotná Noomi bola fajn, ale žiadny zázrak. Akčných scén je dosť, ale sú rutinne nakrútené a plné predvídateľností. Scenár ani nestojí za zmienku, to je ozaj na úrovni rakúsko-nemeckej kriminálky. Za (negatívnu?) zmienku stojí absurdné „dodatočné“ finále v Prahe, kde padajú české hlášky typu „Hele, zavolejte doktora“ (sorry, musel som). Našťastie to trvá iba hodinu a pol, tak to aspoň budete  mať rýchlo za sebou (ďakeujm pekne za takéto utešenia). Orlanda Blooma mám rád a v minulosti už bol perfektný (napr. po boku Foresta Whitakera v Zulu), ale tu bol hrozný, príšerne vyzeral a otrasne hral. Povedal by som, že by mal pomaly ale isto začať prehodnocovať typ rolí, aké bude prijímať; predsa len roky pribúdajú a už nemá vek na cool šviháckych týpkov, čiže ak sa v takej úlohe objaví, pôsobí ako oneskorený päťdesiatnik s chlipným úškrnom na bacuľatej tvári snažiaci sa zapôsobiť na dve pripité sedemnástky na diskotéke v piatok v noci. ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Apted sáhl do šuplíku "Nerealizované žánrovky 90. let", obměnil hlavní antagonisty a šup s tím za kameru. Kdo má nakoukáno, pro toho to bude jedno klišé za druhým, velice předvídatelné. Schopnosti hlavní hrdiny jsou někdy úsměvné, ale člověk jí tak nějak stejně fandí. Plus za slušné tempo a odpočinek, kterého si člověk u sledování užije. Jedno skouknutí a dost. ()

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

Vymyšlený Sci-Fi film, který by se mohl stát realitou. Důležité je, že snímek opravdu baví vším, jak tématikou, tak lokacemi, tak i Bloomem, kterej je závislej na hrách a celkově ve filmu neodvedl nějakou extra práci a chybělo mi u něho více prostoru, kdyby on byl ten hlavní protagonista, nestěžoval bych si. Rated R si snímek až tak nezaslouží, chybí mu z tohohle hlediska více. Škoda, že většinu materiálu jsme viděli už v traileru. 75% ()

Galerie (28)

Zajímavosti (16)

  • Jednou z natáčecích lokací byla rozestavěná budova v Lomnického ulici nedaleko zastávky metra C Pražského povstání v Praze. Scény s Michaelem Douglasem se natáčely také na restaurační lodi Port 62 v pražských Modřanech. (mizziDOC)
  • Ve chvíli, kdy je Alice (Noomi Rapace) a Eric (Michael Douglas) na restaurační lodi, Alice vytáhne zásobník ze zbraně a poté naslepo vystřelí na Erica. To by nebylo možné, protože chvíli předtim vystřelila do stolu a po výstřelu vždy zůstane další náboj v komoře. (Palkaa)
  • Noomi Rapace (Alice) si zlomila nos, když byla omylem udeřena loktem při natáčení bojové scény. Rozsah zranění si uvědomila až mnohem později, a tak po krátkém výpadku vědomí trvala na tom, že bude pokračovat ve scéně. (veronikajel)

Související novinky

Zemřel režisér Michael Apted

Zemřel režisér Michael Apted

09.01.2021

Ve věku 79 let zemřel britský režisér a producent Michael Apted. Rodák z hrabství Buckinghamshire započal svou kariéru v televizi, brzy se však proslavil sérií časosběrných dokumentárních filmů „Up“… (více)

Reklama

Reklama