Reklama

Reklama

VOD (1)

Špičková agentka americké CIA Alice Racine (Noomi Rapace) je po nevydařené akci přeřazena do londýnské kanceláře. Po dlouhém čase ji kontaktují bývalí nadřízení, protože se dozvěděli o zvýšené aktivitě v prostředí radikálních militantních skupin. Alici se podaří lokalizovat hlavního podezřelého, ale během jeho výslechu přijde na to, že ji někdo podvedl a ven unikly přísně tajné informace. Najednou se ona sama ocitá v ohrožení a musí udělat vše proto, aby zabránila připravovanému útoku na Londýn. Závod s časem začíná... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (243)

nascendi 

všechny recenze uživatele

Postoj k tomuto filmu určujú očakávania diváka. Pokiaľ očakáva kvalitný špionážny thriller s precíznym scenárom, realistickými akčnými scénami, zaujímavým hereckým obsadením a gradujúcim napätím, bude asi sklamaný. Ale pokiaľ očakáva iba zábavu, pri ktorej veľkoryso prehliada nedostatky obvykle prítomné v tejto kategórii filmov, potom bude spokojný, i keď jeho spokojnosť bude prchať ako éter a o mesiac už môže mať problémy s odlíšením tohto filmu od iných podobného zamerania. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Solidní akční thriller s Áčkovým hereckým obsazením. Vynikající Noomi Rapace a Orlando Bloom táhnou film k nadprůměru, ale potěší i stárnoucí Douglas a Malkovich. Akce je správně tvrdá a nekompromisní, zvratů je dostatek a pár z nich je hodně nečekaných a v závěru potěší i výhled na Prahu, takže jasná čtverka. Bavil jsem se .75% ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Michael Apted /Gorily v Mlze, bondovka Jeden svet nestaci/ natocil len taky slusny priemerny film. Nic vynimocne, to rozhodne, asponze Noomi rapace /Män som hatar Kvinnor 2009/ to zvlada na urovni,m akcne sceny jej nerobia problem, a mimoriadne dobre sa na nu pozera. Taky Orlando Rozkvet /Lord of the Rings 1 -3/ sice nevie hrat, ale je to aspon chlap, posobi chlapskym dojom, nie jak povedzme Luke Evans. Takze v pohode. Hodne Orlando Rozkvet pribral, tiez som dlho pozeral, ci je to on. Do polky som bol presvedceny, ze dam tomu 4 hviezdy . no obavam sa, ze musim suhlasit s tym, co sa tu popisalo o konci ao tych nezmysloch. Koniec mi teda moc logicky neprisiel, akokeby sa reziser Apted zabudol v 90. rokoch : 65 % ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Široký hvězdný casting potěší každého a postavy patří mezi nejsilnější stránkou filmu, především Naomi by měla hrát drsňačky častěji. Zápletku lze přečíst po první půl hodině a zkušený divák vytuší, jak vše dopadne. Nicméně toto špionážní bečko utíká svižným tempem, pořád se něco děje a nikdy se nepřenese na vlnu naprostého nesmyslu. Především akční scény jsou naprosto realistické, bez přehnaných nesmyslů a to více si toho cením, že se snažili tvůrci o co největší věrohodnost. Nakonec si na závěr užijete i panoramata Prahy......7/10 ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Utajenie maximálneho typu. Teda aspoň tak mal film pôsobiť. A chvíľku, skutočne chvíľku aj tak pôsobil. Potom to ale prekuknete a už sa len unášate na vlne prestreliek, vypočúvaní, nahaňačiek, dvojitých agentov a nepriestrelných viest. Ale solídne, minutážou neprestrelené, točené vo východoeurópskej Prahe a s príjemným obsadením. Slušné 3 z 5 ()

Galerie (28)

Zajímavosti (16)

  • Štadión v londýnskom Wembley, kde sa tiež natáčalo, má celkovo 6 podlaží a výťahy na jeho vonkajšej strane ako boli zobrazené vo filme, sa tak v skutočnosti nenachádzajú. (MikaelSVK)
  • David Mercer (Michael Epp) jezdí po Praze tramvají číslo 22. Nehledě k tomu, že v ní nesmyslně přejíždí sem a tam Mánesův most (v navazujících záběrech), základní nedostatek tkví ve faktu, že v době natáčení linka 22 touto trasou vůbec nejezdila. (Robbi)

Související novinky

Zemřel režisér Michael Apted

Zemřel režisér Michael Apted

09.01.2021

Ve věku 79 let zemřel britský režisér a producent Michael Apted. Rodák z hrabství Buckinghamshire započal svou kariéru v televizi, brzy se však proslavil sérií časosběrných dokumentárních filmů „Up“… (více)

Reklama

Reklama