Reklama

Reklama

Mimoni 2: Padouch přichází

  • USA Minions: The Rise of Gru (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

V neutuchající touze najít toho největšího padoucha všech dob, aby mu mohli věrně sloužit, narazí Mimoni na malého nosatého černovlasého chlapce, který vyrůstá jen se svou německou matkou. Jmenuje se Gru a aniž to tuší, tohle setkání mu zásadně změní život. (Cinemart)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (152)

Pepe_cz123 

všechny recenze uživatele

Jo tak tu máme pokračování žlutých mimoňů žracích nonstop banány. Popravdě jsem to čekal ale trošku lepší než 1.díl no a to se bohužel nestalo. Máme tu zde nový tým Vicious 6 a fakt jako třeba taková Scarlet z jedničky tak měla lepší origin a lepší story než všichni ti z týmu najednou. Máme tu taky i známé tváře už buď s prvních mimoňů tak z já padouch trilogie. Třeba takový DR. Nefario mi udělal velkou radost aspoň jsme viděli jak se on a Gru spolu seznámili. Ve výsledku ale nejde o žádný průser a nový počin studia Illumination Mimoni 2: Padouch přichází můžu doporučit na 6/10 ()

otík 

všechny recenze uživatele

Viděno v kině s vlastníma dětma. Ty při některých scénách tleskali a tetelily se blahem. Takže pro děti super. Mně to přišlo rozhodně slabší než jednička, ale i tak je tam hodně vtípků a vtipných scén. Bohužel tempu děje moc neprospívá hodně delších scén, ve kterých si Mimoni svou hatlamatilkou vypráví a nikdo neví, co vlastně říkají. Dabing fajn, ale při vší úctě k panu Lábusovi jeho hlas na malé děcko se už moc nehodí. Celkově nadšen nejsem, ale děti ano, takže? Udělej si obrázek každý sám. Hudba: Heitor Pereira ()

Reklama

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Mimoni bohužel opět slabota... Samotní Mimoni byli fajn, vtipní, zábavní a srandovní - ale zbytek filmu celkem fail, jakž takž ušel ještě Gru (navíc bych si mnohem raději poslechl eng. verzi se Stevem Carellem, než s Jirkou Lábusem, který je sice vynikající dabér, ale na dvanáctileté dítě to jaksi nebylo ono), ale ta šestka padouchů byla katastrofální, předvídatelná, nudná, divná. Navíc mi to přišlo , že to není animák pro děti, když velebí padouchy a zločiny - děti sice tleskaly, jak na začátku, tak na konci filmu, ale tuším, že netušily čemu vlastně.. Prostě Mimoni jdou mimo mě, a ani kino tomu nepomohlo spíš naopak, takže z filmu zklamání...viděno v kině ve 2D (cze) ...40% ( A ani za vstupenku jsem Fabii nevyhrál, nu což, škoda, ale za týden Thor - ten to jistí) ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Pokud někomu vadil předchozí díl tak na tenhle ani nechoďte jelikož je ještě horší. Máme zde 6 padouchů , ale kromě té černošky (která je zajímavá svým oblečením  ničím jiným) nestojí ani jeden za pochvalu taková Scarlet měla daleko lepší backstory a i příběh než všichni tihle celkově kromě toho záporáka z Já Padoucha 2 zde horší záporáky nenajdete  . Takřka všechny scény jsou v trailerech a ty co lákají a vypadají zajímavě tam ani nejsou (hláška Mimoni do boje ani nezazní hlášky Moji mimoni mě zachrání taky ne a scéna v bance zla vypadá úplně jinak než v trailerech i vzhled padouchů na konci ve zvířecích formách je jiný). Scéna s kung fu je příšerná zbytečně film natahuje a nový mimoň Oto zaujme jen tím, že je tlustý ničím jiným. Jediné co to zachraňuje jsou narážky na budoucí Já Padouchy a scény na začátku s tou učitelkou a s tou krádeží v bance  , které jsou jediné vtipná.  Další díly bych už nenatáčel a pokud vyloženě chtějí tak radši Já padoucha 4 než Mimoně 3. 40 procent ()

Honzimir67 

všechny recenze uživatele

6,9/10 - Tuto gentlemanskou parádu si nelze vychutnat jinak, než v obleku se sladkým popcornem v ruce. Ano, je pravda, že v kině jsem si užíval spíše tu atmosféru nebo zážitek, než film či dokonce ten popcorn, a celou hitparádu jsem bral s OBROVSKOU nadsázkou. Přesto jsem tento filmeček pro opravdové muže čekal horší, takže za mě to rozhodně nebylo zklamání. Toto mistrovské dílo vskutku excelentně vyplňuje dějovou linku a také se zde můžete dočkat některých legendárních postav z dávných dílů "Já padouch". Jediné, co bylo nudné a hlavně velice zvláštně zplácané, byl konec, ale s nějakou tou šíleností jsme se u mimoňů smířili i předtím. Za mě je to skvělá příležitost vychutnat si film jinak než ostatní výtvory, ale jen dokud je v kinech. (Jo a doufám, že tomuto filmu zůstane těch 69%, přestože si to dost pravděpodobně nezaslouží...) ()

Galerie (23)

Zajímavosti (17)

  • Wild Knuckles vícekrát nazve Grua „Belmondo“ podle stejnojmenného herce. (Zix.)
  • Tento film se datuje na začátek roku 1961. Pet Rock, do kterého se Otto zamiluje, však vyšel až v polovině roku 1975. (KGBelik)

Související novinky

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

14.12.2022

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BestFilmFest, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Nová pixarovka vyhořela

Nová pixarovka vyhořela

20.06.2022

Studio Disney má na kontě po delší době mírné zaváhání. Nová pixarovka Rakeťák s cenovkou 200 milionů dolarů totiž sice sbírá pozitivní ohlasy kritiků i diváků, do kin se ale tentokrát rodiny s dětmi… (více)

Reklama

Reklama