Reklama

Reklama

Mimoni 2: Padouch přichází

  • USA Minions: The Rise of Gru (více)
Trailer 7

Obsahy(1)

V neutuchající touze najít toho největšího padoucha všech dob, aby mu mohli věrně sloužit, narazí Mimoni na malého nosatého černovlasého chlapce, který vyrůstá jen se svou německou matkou. Jmenuje se Gru a aniž to tuší, tohle setkání mu zásadně změní život. (Cinemart)

Videa (6)

Trailer 7

Recenze (151)

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Asi by se dalo vypíchnout dost věcí, které mi tu vadily, nicméně i protože jsem jedničku viděl asi 30x a dost rychle jsem ji vzal na milost, tuším že tady to časem bude podobné. Zase zajímavý soundtrack, pár vtipných scének. Možná zbytečně šílený mysteriozní podtext s kouzelným náhrdelníkem, ale budiž. 6/10 ()

Stejšn

všechny recenze uživatele

Děti v kině se bohužel smály jen čtyřikrát - dvakrát když se na plátně ukázal holý zadek, dvakrát když si někdo prdnul. Nejslabší díl série, dobře to ve svém komentáři vystihl drsny_hery. Mě jako dospělého navíc otravovalo podbízení čínskému publiku, včetně absolutně nudné a zbytečné pasáže s kung-fu. Pro mě to nemá náboj, ale nejsem cílovka, tak nehodnotím. ()

Reklama

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Tak určitě lepší než jednička, příběh má konečně nějaký směr a navíc jedenáctiletý Gru, je docela borec, co si nenechá srát na hlavu. Furt to neni nijak zvlášt vtipný, jako jiné animovaný filmy a záporáci, zde mohli dost víc prostoru, buď pro nějaký ten rozvoj nebo aspoň ukázku toho, že sou to záporáci, moc toho totiž nepředvedli. Ale ve výsledku, je to fajn a dá se na to dívat. Jo z těch mimoňů, je Stuart určitě nejlepší, je správně agresivní. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

U Padoucha přichází se mi stalo prakticky to samé, co u prvních Mimoňů. Po shlédnutí traileru jsem byl natěšen na velmi vtipný animák, od kterého mě bude bolet pusa smíchy, ale ve výsledku jediné vtipné části, které ve filmu jsou, byly právě ty z traileru. Tudíž buď se divák nesmí podívat na trailer a pak si užije vtipné části ve filmu nebo stačí si ten trailer pustit a film je zbytečnost. Vzhledem k tomu, že je film zaměřen na hodně malé diváky, tak se jedná o čistý průměr. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: V prvom diely sme sa zoznámili s Minions Origin a tu už sa pozrieme na to, ako slúžia svojmu ikonickému pánovi Gruovi, ktorý sa snaží dostať do super šestky najväčších zločincov sveta už v útlom veku. Jeho pohovor sa ale značne komplikuje. Herecké obsadenie: Mimoni sú nemí a ostatné hlasy mi nijako nevadili ako aj v ostatnej animovanej tvorbe poslednej doby. Prevedenie: Mimoňom dochádza dych už od prvej časti a tu sa opäť dostávame do sterilných koľají, kedy iba robia somariny, ktoré mi už úprimne nepripadajú vtipné. Jediným plusom je Gru a atmosféra 70. rokov. Pocity: Tak ako som bol sklamaný z prvého dielu tam pokračujem aj o pár rokov neskôr. Opäť mám ale iba pocit, že som neni cieľová skupina. Pridaná hodnota: Žltá blbosť part 2. 20% ()

Galerie (23)

Zajímavosti (17)

  • Tento film se datuje na začátek roku 1961. Pet Rock, do kterého se Otto zamiluje, však vyšel až v polovině roku 1975. (KGBelik)
  • Když jdou Mimoni pro kámen zvěrokruhu, který Otto vyhandloval se zrzavým chlapcem, hraje píseň „Blitzkrieg Pop“ od Ramones. (OJan)
  • Viackrát sa zdôrazňuje čínska symbolika draka a oslava nového čínskeho roka. Dej filmu je tak zasadený na začiatok roka 1976, ktorému vládlo práve znamenie draka. (giaruj)

Související novinky

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

14.12.2022

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BestFilmFest, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Nová pixarovka vyhořela

Nová pixarovka vyhořela

20.06.2022

Studio Disney má na kontě po delší době mírné zaváhání. Nová pixarovka Rakeťák s cenovkou 200 milionů dolarů totiž sice sbírá pozitivní ohlasy kritiků i diváků, do kin se ale tentokrát rodiny s dětmi… (více)

Reklama

Reklama