Reklama

Reklama

VOD (1)

Zeť a vnuci bývalého zabijáka Costella byli zavražděni a jeho dcera skončila po útoku těžce zraněná. Costello se vydá na dálný východ, aby svoji dceru pomstil. Zaplatí si tři nájemné vrahy, kteří mu mají pomoci. Je tu ale jeden problém: Costello má kvůli starému válečnému zranění potíže s pamětí, a tak si musí vše zapisovat a fotit. Podaří se mu pomstít svoji dceru, než zapomene, že vůbec nějakou má? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (84)

Fr 

všechny recenze uživatele

Najdu je! Slibuji! Pomstím Tě!..... Co dodat. Po zajímavém úvodu se dostavuje půlhodinové nic moc. Pokusy o nevšední scénáristické a kamerové nápady mne nechávají v klidu. Přestřelka v domě, v parku, na smetišti. Tam lítá listí, tu zase papíry. Ale že by to bylo něco extra... Z netuctového filmu o pomstě tento francouzsko asijský snímek dělá jen zamotanější příběh. Film má průměrné vypravěčské tempo, J.Hallyday nemá charisma a k dokoukání mě nutí jen asijské zvláštnosti a zvědavost. Protože nevědět jak to dopadne je horší, než si tento film vůbec pustit. PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ * ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Důvod,proč sem koukal na další hong-kongskej film,nebo spíš čínskej film,bylo rozšíření obzorů.Asi před třema dny sem začal čumět na další film J.T.,a to Mad detective,ale ve chvíli,kdy ten bejvalej polda nachcal ve svejch představách na nohy tý ženský na hajzlu,sem to utnul,to byl děsnej zážitek,ještě horší než Volba.No a tady ten film je taky děs.Jimmy Hallyday se svym netopýřím ksichtem,dokonce trochu vypadá jak gremlins,tady mstí smrt svejch blízkejch,ale nějak to drhne.Divná poetika,spoustu pomalejch,chvílema i debilních záběrů,spoustu bizárních scén,nelíbí se mi to.Zlatej John Woo.30%. ()

Reklama

tombac 

všechny recenze uživatele

Vengeance už není taková pecka jako Exiled a její závěrečná dvacetiminutovka až sklouzává do akční parodie, ve srovnání s níž jsou předchozí neprůstřelné balíky slisovaného papíru (!) přijatelné, ale disponuje podobnou poetikou, tempem a vytříbeným vizuálním stylem. A to všechno Johnnymu opakovaně baštím i s navijákem. Hlavní linie s odhodlaným charismatickým cizincem s poruchou paměti, ztraceným mezi asiaty, jest už jen dostatečným osvěžením dobře známého hitmenského příběhu. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Jako thriller to neobstojí ale jako parodie to obstojí v pohodě. Představte si že natáčíte thriller a nepoužíváte u toho mozek takže logika odchází hned ze začátku a celý film působí jako mix mezi Matrixem (scény typu jeden herec jde za ním létají kulky samozřejmě že se nestrefí ani z odstřelovačky :-) a typickém thrillerem. Bohužel i takový Steven Seagal má ty filmy daleko lepší než tohle. Celkově typický průměrný thriller který můžete vidět kdykoli v televizi nic překvapivého v něm neuvidíte navíc mě tam srala ta čínština nebo co to byl za jazyk nemluvě o tom že český název Nemilosrdný je úplně out od takovho názvu čekám někoho kdo postřílí x lidí bez mrknutí oka a ne nějakého týpka co neví ani co sám dělá. P.s. perlička na závěr když už zabili ty co mu zabily rodinu a získali tím tu restauraci proč šli po jejím šéfovi když už byli za vodou :-) ()

DavidS. 

všechny recenze uživatele

Johnny To standartně vizuálně silný a pro tentokrát si navíc tolik neplete budování hutné atmosféry s pouhou rozvleklostí...Oldschoolově zarputilá a drsná cesta za pomstou, která je obohacena o několik zajímavých scenáristických přesahů...Všem hitmanům věříte jejich profesionalitu i vlastní kodex cti...Johnny Hallyday taťka o tvrdosti diamantu... ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Převážně se natáčelo v Hong Kongu a Macau. Od listopadu 2008 do ledna 2009. (Terva)
  • V roce 2009 byl snímek nominovám na Zlatou palmu "za nejlepší film" na filmovém festivalu v Cannes. (Terva)
  • Film měl premiéru roku 2009 na filmovém festivalu v Torontu. (Terva)

Reklama

Reklama