Reklama

Reklama

Ethan (Joseph Gordon-Levitt), Isaac (Seth Rogen) a Chris (Anthony Mackie) jsou kamarádi už od dětství a jejich vánoční setkání se již dlouhá léta pravidelně mění v noc plnou nespoutaného hýření a bujarého veselí. Nyní ale stojí na prahu dospělosti, tradice se chýlí ke konci a poslední společná pařba by měla být nezapomenutelná. A proto je potřeba najít "Nutcracka Ball" - Svatý grál všech vánočních večírků. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (179)

tom.nosek 

všechny recenze uživatele

Celkem typický film Setha Rogena, tentokráte z období Vánoc. Dobré herecké obsazení s obrovským plus za camea (Michael Shannon, James Franco a samozřejmě také Miley). Víc než polovina vtipů ovšem stojí přímo na tom, že se Rogen zfetuje. To sice je občas vtipné, ale hodinu a čtyřicet minut tím neutáhne. Kromě cameí bych vyzdvihl ještě vtípek s Leem di Capriem a vtipné tradice hlavní trojky. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Seth Rogen a jeho kámoši si natočili další film, který je hlavně proto, aby se bavili oni. Ale sem tam se jim daří, aby pobavili i diváka. Díky jejich obhroublému humoru, který tentokrát nejde až tak daleko, i když epizoda s Jamesem je skvělá, se jim daří udržet vaši pozornost. A mě osobně naprosto dostala žádost o ruku. Ano, jsem z těch, co jim Miley nevadí. ()

Reklama

Shredder 

všechny recenze uživatele

"That Jewish guy crucified the Messiah! Klasicka Rogenovka - trava, penisy, nabozenske narazky a dalsie osvedcene prvky. V duchu podobnych komedii ako Superbad ci Harold & Kumar sa nase trio vydava za nocou plnou zabavy, aby sa stali obetami neocakavanych sialenych situacii. Ako relaxacna komedia na vecer to funguje skvele, najde sa par dobrych vtipov, ale zas sa neda tvrdit, ze by som sa chytal cely cas za brucho, alebo zeby Rogen a spol. prisli s niecim novym. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Po výborném ztvárnění Wozniaka v Jobsovi se Rogen vrátil opět ke svým otylým, ožralým a vysmaženým tlustým kokotům a byl opět na pěst. Stejně jako Gordon-Levitt s Mackiem. Sám film je vlastně o ničem. Trojice loserů se poflakuje po večírcích, na kterých se chlastá, hulí a šňupe. Nic víc v tom nebylo. Jestli to mělo nějakou nosnou kostru, tak byla hodně dobře schovaná. Za pozornost tu stojí snad jedině Michael Shannon v roli dealera a to je sakra málo. 10% ()

KNTRFKT 

všechny recenze uživatele

Největším problémem tohohle filmu je to, že nejlepší scény už jsou v traileru a člověk se tak ničeho nějak zvlášť neočekávaného prostě nedožije. Já osobně mam tenhle humor rád, nehledě na to, že trio Joseph, Gordon a Levitt jsou moji favoriti a ještě k tomu tam ze sebe zas dělá šaška Rogen...takže já byl spokojen dostatečně. Pokud vám tedy zrovna pravidelně nezaskakuje natrávená zášť, nebo se denně nekoupete v sebeuvědomění a striktně britských lázních, kde se necháváte šlehat po půlkách pouze intelektuálním humorem, bude se vám to líbit. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Nahé fotky Isaaca (Seth Rogen), které má v telefonu, byly pořízeny dvojníkem. (kellne)

Reklama

Reklama