Reklama

Reklama

Ethan (Joseph Gordon-Levitt), Isaac (Seth Rogen) a Chris (Anthony Mackie) jsou kamarádi už od dětství a jejich vánoční setkání se již dlouhá léta pravidelně mění v noc plnou nespoutaného hýření a bujarého veselí. Nyní ale stojí na prahu dospělosti, tradice se chýlí ke konci a poslední společná pařba by měla být nezapomenutelná. A proto je potřeba najít "Nutcracka Ball" - Svatý grál všech vánočních večírků. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (179)

SimpanzJi 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelnej zážitek.. Nejdřív se mi do toho vůbec nechtělo, ale při chvilce volného času jsem si to pustil. Bavil jsem se od začátku do konce. Několik super hlášek, nezapomenutelná scéna v kostele, super herci. A hlavně Joseph Gordon-Levitt a Miley Cyrus zpívající Wrecking Ball. "I forgot these words, it doesn't matter... Baby, I still love you" Takhle povedený jsem to opravdu nečekal. Doufám, že se duo Joseph Gordon-Levitt a Seth Rogen ještě někdy v budoucnu sejdou. Mackie mi tady moc jako postava nesedl a dost mě ve filmu štval. Snad asi jediný mínus... Ale jinak 90% - rozhodně to není naposledy, kdy jsem tenhle film viděl.... ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Nevím, jako komedie mi to moc nepřišlo. Zasmál jsem se snad jen jednou. Zajímavé je, že Seth Rogen tady hrál asi ze všech filmů, co jsem s ním viděl, nejvíce, ale jeho postava mě hrozně štvala. Pak se ale objevila Miley a všechny chmury se rozplynuly. Jen kvůli ní stojí za to ten film vidět. Kromě Miley mě na filmu ale zaujala ještě jedna věc, nejsou tu žádné prvoplánovité výstavní holky, jen úplně normální a obyčejné (a vůbec ne méně zajímavé či hezké). A to se mi hrozně líbilo. ()

Reklama

hroubek 

všechny recenze uživatele

Proč ne. Rogen a jeho banda komiků je dost sympatická a rozhodně mě nevadí koukat na film, kde dělají bordel, chlastají, berou drogy, aby odvedly pozornost od toho co nám skutečně chtějí říci. Je to takový trik, který v jejich filmech funguje a The Night Before, není výjimka. Jonathan Levine mě totálně rozsekal svým 50/50 a od té doby vím, že je to zajímavý tvůrce, kterého se vyplatí sledovat. I tady předvede několik vážně zajímavých scén, ale osobně si myslím, že je to, kde si chtěli kluci jen zablbnou a na konci říci něco o přátelství. Když, to funguje, tak proti tomu nic nemám. Joseph Gordon- Levitt - Seth Rogen - Anthony Mackie jsou docela netradiční trio kamarádů, kterým to přátelství věříte už od prvních záběrů. Navíc jsou to celkem sympatické postavy se spoustou problémů, které se snaží sami před sebou skrývat. Troji parádně doplňují Jillian Bell a hlavně Lizzy Caplan. Co se filmu musí nechat jsou boží camea, která jsou tím nejlepší na celém filmu. Michael Shannon si krade každou scénu pro sebe, Tracy Morgan má dobrý hlas, James Franco je parádní a Miley Cyrus si umí ze sebe udělat legraci. Ve filmu je pár momentů, které jsou zbytečně natahovaný nebo prostě úplně nesedí do celkového vyprávění. The Night Before je příjemná hrubozrnná komedie, která za přívalem vulgarit, skrývá pravé přátelské srdéčko. ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Mám rád "rogenovky",ale tentokrát jsem těžce narazil.Od komedie hlavně očekávám,že se zasměju,ale to by se povedlo asi jenom tehdy,kdybych se synchronizoval se Sethem Rogenem a cpal do sebe fet tak rychle jako on.Sice bych umřel,ale možná by mi smrt přišla vtipná.Ve střízlivém stavu na mě film působil spíše depresivně a nudně.Tři kamarádi vyrazí propařit Vánoce,hmm,ale to je vlastně celé.Nuda a smutek. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $25miliónovTržby USA $43,047,372Tržby Celosvetovo $52,395,996Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,313,110Tržby za predaj DVD v USA $1,750,718║ kam na tieto praštené nápady na komédie v amerike chodia? nuž len ďalšia pračudesná blbovina, na ktorej nie je šanca zabaviť sa /25%/ ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Nahé fotky Isaaca (Seth Rogen), které má v telefonu, byly pořízeny dvojníkem. (kellne)

Reklama

Reklama