Reklama

Reklama

Ethan (Joseph Gordon-Levitt), Isaac (Seth Rogen) a Chris (Anthony Mackie) jsou kamarádi už od dětství a jejich vánoční setkání se již dlouhá léta pravidelně mění v noc plnou nespoutaného hýření a bujarého veselí. Nyní ale stojí na prahu dospělosti, tradice se chýlí ke konci a poslední společná pařba by měla být nezapomenutelná. A proto je potřeba najít "Nutcracka Ball" - Svatý grál všech vánočních večírků. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (179)

VasaX 

všechny recenze uživatele

Klasická sada gagů ve stylu komedií se Sethem Rogenem. Překvapivé asi jako vosy v létě. Vtipnější jak Daddy's home ale mezi slepými... Levine nepřišel s žádným Comedy gold a ani kultovní status tu neprojde. Je to jen celkem fajn, docela vyhulená komedie, kde je těžké říct, zda herci hrají, nebo to jen prostě prožívají. Bez vysokých nadějí a očekávání je to fajn film k víkendovému odpočinku (neberu hlavní film dne, ale to, co si člověk pustí k obědu a pak u toho tráví s rizikem, že možná usne :-) ) ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Tak som si to zrátal: Videl som s Rogenom 34 filmov a menej ako tri hviezdy som dal len na animák o Hortonovi. A teraz toto. Jeho snáď najzbytočnejšia - alebo lepšie - najprebytočnejšia komédia. A ten film natočil Levine. Prečo to nefunguje? Pretože je to všetko od romantiky, cez feťarinu, až po vianočnú rozprávku s elfmi, pričom jediné, čo dostáva dostatok priestoru je Rogenov trip. A ten je aj jediný vtipný. Všetko ostatné je navyše, Shannon jasný od druhej scény, Caplanka dostala scény dohromady asi štyri, z toho len tri krátke výstupy s Levittom a nakoniec má niečo medzi nimi dojímať? Na rozprávku to nemá atmosféru, na romantiku scenár ani postavy, na film o priateľstve dostatok chémie a na komédiu tomu chýba humor. Čo to bolo, kurva? ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„A BUDE TO NEJLEPŠÍ VEČER NAŠEHO ŽIVOTA!…“ /// Tahle věta je dost vohraná (zvlášť v našem věku) – pár chlápků si de vyčistit disketu a hned se z toho snažej dělat událost, na kterou se nezapomene. Nebo aspoň voni maj vo čem v těch svejch nudnejch životech kecat. Tohle je podobný. Teda smyslem. Provedením se dostávaj dál, než vostatní (nekončej v pajzlu pochybný kvality, kde místní štětka za panáka rumu volizuje předkožky…). Snažej se (možná to byl úkol pro celou tu rotu scénáristů), aby se tady děly věci a průsery větší než ve Vegas. Faktem je, že toho tihle tři týpci hodně podělali. Ale poučili se! Navíc přátelé jsou (kurva prostě jsou!) důležití! Takže je to místy sentimentální, vobčas brutální a taky vtipná prostoduchá vánoční zábava, pro nenormální adventní obecenstvo! (dáme to letos po Popelce? Jasan, dones travku…) No tak já du radši vo chlup vejš... /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem Žid a mým vánočním přáním je ukřižovat m(M)esiáše. 2.) Zjistím, že Miley Cyrus (ani Hannah Montana) nemusej bejt trapný. 3.) Thx za titule „sonnyboy“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Killda 

všechny recenze uživatele

Co se týče komedií, tak parta kolem Rogena na mě prostě působí nejlíp. Jako bych si něčeho šlehnul, normálně se u komedií nesměju, ale u Rogenových filmů prskám smíchy ustavičně. A tohle nebyla vyjímka, byť jde o nejméně originální a nápaditý projekt této party za poslední roky. Zkrátka tento film bych si dokázal představit jako Vánoční stálici po desáté hodině. 8/10 Opět komedie roku. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Seth Rogen a jeho kámoši si natočili další film, který je hlavně proto, aby se bavili oni. Ale sem tam se jim daří, aby pobavili i diváka. Díky jejich obhroublému humoru, který tentokrát nejde až tak daleko, i když epizoda s Jamesem je skvělá, se jim daří udržet vaši pozornost. A mě osobně naprosto dostala žádost o ruku. Ano, jsem z těch, co jim Miley nevadí. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Nahé fotky Isaaca (Seth Rogen), které má v telefonu, byly pořízeny dvojníkem. (kellne)

Reklama

Reklama