Reklama

Reklama

Miliardové výkupné

  • USA Take Down (více)
Trailer 1

Když po autonehodě dojde oběma jejich rodinám trpělivost, Kyle (Jeremy Sumpter) a Amy (Phoebe Tonkinová) se ocitnou mezi ostatními rozmazlenými, nezvladatelnými syny a dcerami z miliardářských rodin ze všech koutů světa na odlehlém ostrově u skotského pobřeží, kam je jejich frustrovaní rodiče poslali na drsný kurz přežití. Zhýčkaní výrostci tak dostanou poslední příležitost dospět, vzdát se svého lehkomyslného života a konečně za něj přijmout odpovědnost - nebo riskovat, že budou vyděděni. Ostrov však zničehonic přepadne skupina žoldáků, kteří zabijí učitele i hlídače a za propuštění privilegovaných studentů požadují nejvyšší výkupné v historii - MILIARDU DOLARŮ. Když zajatci zjistí, že budou tak jako tak zabiti, jejich tvrdý výcvik jim skýtá jedinou naději, jak nad žoldáky vyzrát a zůstat naživu. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (66)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Miliardářská dítka se musejí naučit, jak vlastně žít bez toho, aby pořád otravovali své rodiče, kteří budou muset řešit jejich problémy. Takže se dostávají k tomu, aby vůbec přežila. Ze začátku to bylo ještě celkem fajn, ale samotný průběh tohoto thrilleru už mě tolik nedostal a nedokázal udržet mou pozornost. ()

tron 

všechny recenze uživatele

"Bohatí hajzli." Ja vlastne ani neviem, čo k Miliardovému výkupnému napísať. Rovnakou mierou, ako je to neurážajúce, je to zároveň i totálne neviditeľné a predvídateľné. Herci nevadia, ale ani nepredvádzajú vonkoncom nič zaujímavé. Ostrovná výprava nie je zlá, ale rozhodne má ďaleko k úžasnosti. Stále sa niečo deje, ale dosť často sú to blbosti. Taká béčkarská oddychovka, ak ste nútení byť doma a fakt nemáte čo robiť. ()

Reklama

Lyžař 

všechny recenze uživatele

No já se bavil. Jasně, spoustu trhlin ten děj měl (otevřenou zlomeninou zapíchnout člověka :-D ). Ale co. Jestli se někdo chce bavit, baví se. Úniky, banda kokotů, co se jakoby daj dokupy a napravěj se....bavilo mě to. A klidně se na to v budoucnu kouknu ještě jednou. Na rozdíl od spousty romantickejch "******" (čti sraček) :-D ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Mno. Lokace velmi zajímavé, Skotsko se svými ostrovy je překrásné, ale nějak se mi nechce věřit, že by internacionální partička (chyběl tam jen indián) rekrutovaná z řad zlobivé zlaté mládeže , dokázala ostrov vyčistit tak jednoduše od zabijáků. Navíc žoldáků, kteří si už prošli nejedním světovým konfliktem... Možná, kdyby se scénář vyprdnul na zcela neuvěřitelnou a přiblblou zápletku s vyděrači a výkupným a více se zaměřil na jednotlivé postavy v rámci nápravného kempu na ostrově ve snaze najít v nich ještě to jejich skryté lepší já... člověk v nouzi funguje jinak ať už je to skrze pocit vyčerpání, sounáležitosti, teamového ducha... (ta myšlenka nápravy znuděných floutků se mi líbila). inu udělat z toho ,,nápravné drama'' mohlo to být stokrát lepší. Takhle kucí a holčiny líčí v lese pasti jak lstiví Vietcongové a žoldáci na ně tupě šlapou a pak - s přiostřeným kolíkem ve stehně řvou jak na lesy... A když je potřeba zločince dorazit, objeví se někde za osikou týnejdžr s lukem a se stejnou bravurou s jakou si dokázal na mejdanu rozpustit dávku v kávové lžičce, trefí šípem gangstera přesně na komoru, jen ta poslední zelená větévka do mordy tu chybí... Závěr, to už byla úplná pohádka v zapadajícím slunci. Nebudu spoilerovat, ale ano milé děti. Honza nakonec získá krásnou princeznu, tatínek král si uvědomí, že Honza není zas tak líný a zloduch ze všech zloduchů nejzloduchovatější trestu neunikne. Nebýt to točeno na tom nádherném ostrově s majákem (pro které mám slabost), šel bych s hodnocením ještě níže. Takže dávám jen za 3 miliony a berte nebo nechte být. * * * ()

Acrobat 

všechny recenze uživatele

Ignon zrejme nemá rád deti bohatých a tak vymyslel sci-fi zápletku, ktorá s realitou nemá nič spoločné a taký Man on Fire sa musí hanbiť na to ako bol natočený. Už človek nevládze vstrebávať teplých hrdinov s ružovými perami (ozaj nechápem) a snažiť sa vsugerovať, že fandi im. No ja neviem, partia zle vyzerajúcich a ešte horšie hrajúcich detí na poli nudnej zábavy drží pri živote jedine absencia prepálenej akcie, krásne prostredie a prízemný charakter. Čo z toho, keď boj je nereálny, rodičia trápny a twist vycucaný z prsta. NA všetko príde kráska zo zvädnutými perami a náš hrdina zistí, že aj keď nepozeral Posledného Mohykána, predsa ho ostrov MAN niečo naučil. Sci-fi prízemná chcená zábava ani len nerozvírila prach nepoškvrnenej mysli. (videné 27.08.2019, JOJ archív) ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie prebiehalo na viacerých miestach vo Walese a na ostrove Man. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama