Reklama

Reklama

Do Canon City dorazí Maršál, nelítostný lovec odměn, a tak Joe s Julianou musí jednat rychle. Tagomi s Wegenerem spřádají plány na předání cenných tajných informací z Říše a Frank chystá Japoncům odplatu. (Prime Video)

Recenze (5)

mcamino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Až mě udivuje, kolik dějových linií se vykřesává v tomto seriálu. Je to jedna z věcí, kterou na seriálech opravdu oceňuji. O to větší kritiku pak sklidí seriál, který tyto linie nevyřeší a nechá je otevřené (a že takových už bylo). Každopádně doufám, že to nebude tento případ. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po dlhej prestávke som sa k seriálu (ktorý pre mňa po dvoch epizódach nebol nejako extra výrazný) vrátil. A celkom ma prekvapil, už sa to nekrútilo iba okolo dvoch (pre mňa zatiaľ nesympatických postáv) ale aj vedľajšie sa začali vykryštalizovať, taktický Japonský minister obchodu, sadistický ubrefuhrer a ešte sadistickejší lovec ľudí, ma v tejto epizóde zaujali najviac a ich dejové linky sa mi začínajú páčiť. Nečakaný napínavý koniec ma núti pustiť si ďalšiu časť. ()

Reklama

Foltest 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahounem této epizody byl jednoznačně děj v Canon City. Po konci dílu jsem byl v silném nutkání si okamžitě pustit další epizodu. Zajímalo by mě, jestli se Frank nakonec odhodlá k pomstě. ()

minimalism 

všechny recenze uživatele

Konečne sa to nejak začína rozuzlovať a nie len točiť okolo dvoch postáv. Veľmi ma potešila/prekvapila postava bounty huntera. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama