Reklama

Reklama

Studentka čtvrtého ročníku střední školy zcela propadla online hře vadí – nevadí, ve které anonymní společenství „pozorovatelů" začíná manipulovat každý její tah. (Freeman Ent.)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (451)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Nesmírně sympatická hlavní hrdinka, aktuální neokoukaná myšlenka a krásně barevná kamera mě mile překvapily a udělaly z Nerve příjemný zážitek. Finále je, pravda, trochu jalové a nejnapínavější scénou zůstala jízda na motorce, nicméně dívat se až do konce nebyl až takový problém, jak by se mohlo po zhlédnutí upoutávky zdát. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Film začne jako celkem slušná sonda do života dnešních teenagerů, pak se ale stane něco naprosto nečekaného! ...promění se v hromádku klišé. Wow. Já vím, mind = blown. Ať už jste to ale čekali nebo ne, Emma Roberts je prostě až příliš hezká na pohled, na to abych ji kompletně mohl ignorovat. A taky víceméně jediný důvod, proč je film nakonec přece jen lehký nadprůměr (drží pohromadě, dává celkem smysl, snaží se o nějakej komentář a vypadá celou dobu dobře). Berte, nebo nechte bejt. 6/10 ()

Reklama

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Tohle je jeden z filmů, u něhož nechápu, proč je tak hrozně podhodnocený. Vždyť jak jinak by měl vypadat thriller dnešní doby? Má to neskutečný spád, větší napětí než deset dobrých hororů dohromady, sympatickou hlavní hrdinku a pěknýho hlavního hrdinu, tak co víc si přát? Už jsem trošku zchladla, ale dalo mi práci, abych si Nerve hned po příchodu z kina nevrazila do topky. Věřím, že po příštím zhlédnutí se stejně neudržím, protože je to pecka! ()

Toren 

všechny recenze uživatele

6/10. Nápad už není v dnešní době tak svěží, jak by si tvůrci představovali, ale jednotlivé hry a na ně nabalující se zvraty a následky dokáží bavit až do závěrečných titulků. Mladší Franco a výjimečně sympatická Roberts to v pohodě zvládají a za mě fakt příjemná oddechovka. Nečekal jsem to. A mimochodem - krásná práce s barvami! ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Wow, tak super MODERNÍ - REÁLNÝ thriller jsem snad ještě neviděl !!! Trailer jsem neviděl a čekal jsem nějakou ptákovinu, ale to co mi bylo naservírováno ... uff ... Parádní hudba, hlavní duo Emma a Dave výborné, hlavně Emma, kde jí to pravdu dost sluší a je to fakt kost, scény jako vlak, motorka a žebřík dechberoucí. Chtěl jsem dát 4*, ale jelikož mám tenhle film ještě 2 dny po zhlédnutí v hlavě a opravdu se mi to líbilo a hodlám se na to podívat klidně ještě 2x či víckrát (edit: během půl roku viděno už 4x) tak ten plný počet prostě napálím. ()

Galerie (92)

Zajímavosti (16)

  • Když si Vee (Emma Roberts) zkouší v obchodě šaty, je jí řečeno, že šaty jsou příliš drahé. Jde tak o odkaz na film Pretty Woman (1990), kde hrála hlavní roli Julia Roberts, tedy teta Emmy Roberts. (Reesam)

Reklama

Reklama